پاورپوینت کامل اهمیت گندم در جهان ۳۸ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل اهمیت گندم در جهان ۳۸ اسلاید در PowerPoint دارای ۳۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل اهمیت گندم در جهان ۳۸ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها
پاورپوینت کامل اهمیت گندم در جهان ۳۸ اسلاید در PowerPoint
اسلاید ۴: ۲۰شهریور۸۹مدیریت زراعت کردستاندر حدود ۶۰ درصد سطح مزارع جهان به کشت غلات اختصاص دارد که از این مقدار ۳۴ درصد به گندم و چاودار، ۱۱-۹ درصد به جو و یولاف و بقیه به برنج و ذرت اختصاص دارد.سطح زیرکشت غلات در جهان
اسلاید ۵: ۲۰شهریور۸۹مدیریت زراعت کردستانگندم در دنیای امروز نه تنها یک ماده غذایی اساسی و مهم به شمار می رود بلکه از لحاظ سیاسی نیز از اهمیتی هم پایه نفت و برتر از آن برخوردار است یعنی در واقع سلاح گندم از سلاح نظامی قدرتمندتر است. اهمیت گندم به لحاظ استراتژیک بودن آن در سقوط بعضی از دولتها ی جهان کاملاً مشخص است.پاورپوینت کامل اهمیت گندم در جهان ۳۸ اسلاید در PowerPoint امروزی
اسلاید ۶: ۲۰شهریور۸۹مدیریت زراعت کردستاناهمیت سیاسی و اقتصادی غلات خصوصاً گندم از آنجا ناشی می شود که صادرکنندگان غلات کشورهای متشکل و منسجم هستند ولی در کشورهای صادرکننده نفت تزلزل و تک روی کراراً مشاهده شده است و ابرقدرت غرب در کسب منافع کوتاه و بلند مدت خود پیوسته از حربه سیاسی گندم استفاده نموده است، کما اینکه در دیپلماسی وزیر اسبق امور خارجه امریکا چنین آمده است، کمبود مواد غذایی و غلات از جمله عوامل بی ثباتی سیاسی محسوب می شوند و آنها را در موارد استثنایی برای حفظ منافع دراز مدت باید به کار برد.
اسلاید ۷: ۲۰شهریور۸۹مدیریت زراعت کردستانشوروی سابق، امریکا، چین، هندوستان، فرانسه، کانادا، ترکیه، ایتالیا، آلمان، استرالیا، آرژانتین و مجارستان می باشند. بطوریکه سطح زیرکشت گندم در جهان قریب ۰۰۰/۰۰۰/۲۳۵ هکتار و تولید ۰۰۰/۰۰۰/۵۹۵ تن است که از این سطح و تولید به ترتیب ۵۹ درصد سطح و ۶۱ درصد تولید در کشورهای توسعه یافته و بقیه در کشورهای توسعه نیافته است.عمده ترین کشورهای تولیدکننده گندم
اسلاید ۸: ۲۰شهریور۸۹مدیریت زراعت کردستانسطح زیرکشت و تولید گندم کشور به تفکیک آبی و دیم
اسلاید ۹: ۲۰شهریور۸۹مدیریت زراعت کردستان
اسلاید ۱۰: ۲۰شهریور۸۹مدیریت زراعت کردستانسطح زیر کشت و تولید گندم استان کردستان به تفکیک آبی و دیمدرصد تولیدمقدار تولید به تنسطح کشت به هکتارنوع گندمردیف۱۸.۶۱۶۲۰۰۰۳۶۰۰۰آبی۱۸۱.۴۷۰۸۰۰۰۵۰۵۰۰۰دیم۲۱۰۰۸۷۰۰۰۰۵۴۱۰۰۰جمعجمع
اسلاید ۱۱: ۲۰شهریور۸۹مدیریت زراعت کردستاناستان کردستان ۸/۷ درصد سطح زیرکشت گندم کل کشور، ۶۵/۱۱ درصد سطح گندم دیم کشور و ۶ درصد کل تولید و جایگاه پنجم کشوری را در تولید به خود اختصاص داده است.
اسلاید ۱۲: ۲۰شهریور۸۹مدیریت زراعت کردستانجدول سطح، تولید و درصد تولید گندم دیم مناطق سردسیری و گرمسیری کشوردرصد تولیدمقدار تولید به تنسطح کشت به هکتارنوع گندمردیف۷۰.۵۳۰۵۵۰۰۰۳۰۸۶۰۰۰مناطق سردسیری۱۲۹.۵۱۲۸۰۰۰۰۱۲۳۰۰۰۰مناطق گرمسیری۲۱۰۰۴۳۳۵۰۰۰۴۳۱۶۰۰۰جمعجمع
اسلاید ۱۳: ۲۰شهریور۸۹مدیریت زراعت کردستان
اسلاید ۱۴: ۲۰شهریور۸۹مدیریت زراعت کردستانسطح زیرکشت ارقام دیم سردسیری و مقدار تولید آنهادرصد تولیدمقدار تولید به تنسطح کشت به هکتارنوع گندمردیف۷۵.۱۵۲۲۹۵۸۳۲۲۴۳۱۷۶۸سرداری۱۲۰.۷۶۳۲۳۸۵۵۳۳۸۷۸آذر ۲۲۲.۹۵۹۰۱۲۳۸۳۳۲۲سبلان۳۱.۲۳۶۶۶۰۳۷۰۳۲سرداری ۱۰۱۴۱۰۰۳۰۵۵۰۰۰۳۰۸۶۰۰۰جمعجمع
اسلاید ۱۵: ۲۰شهریور۸۹مدیریت زراعت کردستان
اسلاید ۱۶: ۲۰شهریور۸۹مدیریت زراعت کردستان۱- عوامل ژنتیکی که شامل رقم مورد استفاده است که در کیفیت نان بسیار موثر است زیراارقام دارای مقدار گلوتن متفاوت می باشند و این صفت تحت تاثیر عوامل محیطی و مدیریتی تا حدودی تغییر و افزایش می یابد.۲- عوامل زراعی و محیطی که شامل:* آب و هوا شامل سرما، خشکی و وزش باد های گرم در فصل نزدیک به رسیدگی.* جنس خاک (رسی، شنی و …) بطوریکه خاکهای رسی به علت افزایش قدرت نگهداری آب در خود باعث کاهش گلوتن میگردند.* مصرف کودهای ازته بصورت تقسیط بخصوص در مرحله تشکیل دانه اگر رطوبت در دسترس نبات باشد.* تناوب زراعی خصوصا تناوب با بقولات* زمان کشت در فصل پاییز، هرچه زودتر کشت انجام شود درصد پروتئین دانه بیشتر میگردد.* زمان برداشت: هرچه برداشت دیرتر انجام شود رسیدگی کاملتر و پروتئین افزایش می یابد.* آفات و امراض و علفهای هرز.* مدت زمان نگهداری گندم در انبارها نباید طولانی باشد در غیرآن صورت مقدار پروتئی
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 