پاورپوینت کامل اصول پرورش طیور گوشتی ۵۷ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل اصول پرورش طیور گوشتی ۵۷ اسلاید در PowerPoint دارای ۵۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل اصول پرورش طیور گوشتی ۵۷ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها
پاورپوینت کامل اصول پرورش طیور گوشتی ۵۷ اسلاید در PowerPoint
اسلاید ۴: دیاگرام فرایند سیستم تولید گوشتمدیریت فارم مرغ مادر گوشتی نگهداری و حمل و نقل تخم مرغ نطفه دارکارخانه جوجه کشیحمل و نقل جوجه گوشتی و دریافت آن در فارممدیریت فارم جوجه گوشتینحوه تخلیه جوجه گوشتی در آخر دورهکشتار تبدیلخرده فروشیمصرف کننده
اسلاید ۵: پرندگان مورد استفاده با هدف تولید گوشتاردکغازبوقلمونبلدرچینمرغ :۱. نیمچه های گوشتی۲. روسترها۳. خروس های اخته شده۴. جوجه های گوشتی
اسلاید ۶: نژاد هایمرغگوشتیسویه های تجاریمرغگوشتی
اسلاید ۷: انواع نژاد مرغ (بر حسب جغرافیا)نژاد آمریکایی :۱- دومنظوره ۲- به منظور ایجاد نژادهای تجاری مرغ گوشتی۳- دارای واریته های پلیموت، وایاندوت, رادایلندردنژاد انگلیسی :۱- نژاد گوشتی ۲- پوست بدن آنها بجز کورنیش سفیدرنگ ۳- دارای واریته های کورنیش, ارپینگتون, سوسکس, استرالوپنژاد آسیایی :۱- بدن بزرگ و استخوان بندی درشت ۲- وجود پر روی پای آن ها ۳- پوست بدن زرد رنگ (بجز لانگشان سیاه) ۴- لاله گوش قرمز۵- تخم مرغ های قهوه ای ۶- دارای واریته های براهما, کوچین, لانگشاننژاد مدیترانه ای: نژادی تخم گذارهر یک از نژادهای فوق خود دارای واریته هایی هستند که این واریته ها خود شامل چندین سویه می شوند
اسلاید ۸: سویه های تجاری مرغ گوشتیراس :۵۳ درصد کل گله مادر گوشتی کشورهوبارد :۳/۷ درصد کل گله مادر گوشتی کشورکاب :۲۰ درصد کل گله مادر گوشتی کشورلوهومن: ۲/۹ درصد کل گله مادر گوشتی کشورآربوراکرز: ۳/ ۶درصد از گله مادر گوشتی کشورپترسون: در ایران محبوبیت ندارد.
اسلاید ۹: محیط و تجهیزات
اسلاید ۱۰: انواع سالن
اسلاید ۱۱: انواع سالنسالن های باز:در این سیستم به نکات زیر باید توجه شود:عرض سالن حدود ۸/۹متر باشد واز ۲/۱۲ بیشتر نشودارتفاع سالن۴.۲متر ولی در مناطق گرم تا ۳ مترطول سالن بستگی به زمین و نیز سیستم دانخوری داردشیب شیروانی حدود۳۰-۴۰ درجه باشدکف سالن اجباراً بتونی باشدسالن در جهتی قرار گیرد که بیشترین استفاده ازجریان طبیعی باد شوددر مناطق بسیار گرم جهت طول سالن از شرق به غرب باشدمعایب سیستم باز:زیاد بودن شدت نور ورودی به سالن سالن های بسته: تهویه وعایق بندی اهمیت فراوان دارد وعرض سالن بین۲/۱۲تا۵/۱۶متر می تواند باشد.
اسلاید ۱۲:
اسلاید ۱۳:
اسلاید ۱۴:
اسلاید ۱۵: هوا و کیفیت آنآلودگی های عمده هوا:گرد و خاکآمونیاکبخار آبدی اکسید کربنمنوکسید کربنسیستمهای خنک کننده:سیستم خنک کننده تبخیری یا پد در مناطقی کاربرد دارد که دما کمتر از ۲۷ درجه باشد, در ضمن این سیستم به آب با کیفیت بالا نیاز ندارد.سیستم خنک کننده باد سردسیستم ترکیب مه پاشی با روش پدسیستم تهویه اتوماتیک توسط سنسورهای حساس به آمونیاک و Co2 و رطوبت نسبی به صورت تجاری در بازار وجود دارد.
اسلاید ۱۶: تهویه سیستم تهویه در فصل زمستان :۱- در زمستان حرارت محیط سرد و رطوبت نسبی هوا بالاست.۲- هوای سرد پس از ورود به سالن توسط پرندگان گرم می شود.۳- گرم شدن هوا فوق باعث می شود رطوبت نسبی کاهش یابد در نتیجه رطوبت بستر جذب گردد.۴- سرعت جریان هوا در سالن برای جلوگیری از کوران نباید بیش از ۱۲.۲ متر در دقیقه باشد.سیستم تهویه در فصل تابستان :۱- برای نصب این سیستم استفاده از خنک کننده های تبخیری و باد سرد ضرورت دارد.۲- برای آنکه در یک دقیقه تمام هوای سالن عوض شود, سرعت جریان هوا بایستی حدود ۱۲۲متر در دقیقه باشد.۳- هوا با دمایی حدود ۶.۷ درجه پایینتر از دمای محیط لز طریق خنک کننده ها وارد محیط شده وبا سرعتی که در سالن جریان دارد حدود ۵.۵ درجه دیگر نیز پرندگان را خنک می کند.در حال حاظر سیستم هایی وجود دارد که می توانند تمام شرایط لازم از قبیل حرارت, سرعت جریان هوا, خنک نمودن, گرم کردن, رطوبت و غیره را جهت تأمین تهویه مناسب در سالن کنترل نمایند.
اسلاید ۱۷: حرارت و رطوبترطوبت نسبی :۱- در ده روز اول پرورش ۶۵ تا ۷۰ درصد مناسب و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و ریوی در سنین بالا را کاهش می دهد.۲- بعد از آن ۵۰ تا ۷۰ درصد مناسب بوده و کیفیت بستر را در حد مطلوب نگه داشته و نیز از تولید گرد وخاک و خشکی بیش از حد هوا جلوگیری می کند.حرارت :درجه حرارت دوران پرورش در فاصله ۵.۱ سانتیمتری بالای سطـح بستر و در زیر اجاق مادر مصنوعی باید در حـدود ارقــــام ذیل باشد. اگر درجه حرارت پس از مرحله اول پرورش کمتر از ۲۰ درجه سانتیگراد باشد موجب می شود که جوجه جهت گرم کردن خویش غذای بیشتری مصرف نماید که این عمل نه تنها موجب افزایش وزن نشده بلکه باعث افزایش ضریب تبدیل می شود.
اسلاید ۱۸: استرس حرارتیمرغ گوشتی دمای بدن خود را به دو روش تنظیم می کند:۱- در رنج حرارتی ۱۳ تا ۲۵ درجه: دفع حرارت به صورت عمده از طریق تشعشع حرارتی و تبادل حرارت بدن با هوای سرد محیط۲- در رنج حرارتی ۳۰ درجه: دفع حرارت به صورت عمده به صورت تبخیر سطحی و له له زدن و افزایش دفعات تنفساسترس حرارتی : دفع حرارت به روش تبخیر با افزایش رطوبت هوا کاهش پیدا می کند و مرغ گوشتی به وضعیت استرس حرارتی وارد شده در این زمان :۱- افزایش درجه حرارت رکتوم ۲- افزایش ضربان قلب ۳- افزایش متابولیسم ۴- کاهش جذب اکسیژن توسط خون کم ۵- در نهایت شدت استرس باعث مرگ پرنده می شود.
اسلاید ۱۹: عملیات فوریتی در مواجهه با استرس حرارتی ۱- کاهش تراکم گله ۲- اطمینان از قابلیت دسترسی گله به آب تازه به طور مداومدر این زمان قرار دادن یخ در داخل مخزن آب به کاهش حرارت آب موجود در مخزن, در نتیجه آب لوله ها کمک کرده و از شدت استرس می کاهد.۳- از در اختیار دادن دان در ساعات گرم روز پرهیز نمایید.۴- با یک برنامه نوری مناسب باعث پراکنده شدن مرغ ها و دفع حرارت اطراف
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 