پاورپوینت کامل باکتریوسین ها در مواد غذایی ۴۲ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل باکتریوسین ها در مواد غذایی ۴۲ اسلاید در PowerPoint دارای ۴۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل باکتریوسین ها در مواد غذایی ۴۲ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها

پاورپوینت کامل باکتریوسین ها در مواد غذایی ۴۲ اسلاید در PowerPoint

اسلاید ۳: پپتیدهای ضد میکروبی (Peptides Antimicrobial (که به اختصارAMP بیان می شوند، تنها یکی از این گروههای متنوع ترکیبات ضد میکروبی هستند. این مولکولهای شبه پروتئینی اغلب حاوی اسیدآمینه های تغییرشکل یافته و اصلاح شده ای هستند که در پلی پپتیدهای ساخته شده توسط ریبوزومها یافت نمی شوند. این ترکیبات به طور مشخص شامل دو گروه باکتریوسینها و آنتی بیوتیکهای پپتیدی هستند که اساس این طبقه بندی بر پایه مکانیسم بیوسنتز آنهاست

اسلاید ۴: باکتریوسینها ترکیبات سنتز شده توسط ریبوزومها هستند که در باکتریها تولید شده و علیه باکتریهایی که خویشاوندی نزدیکی با باکتری تولید کننده دارند فعال هستند. اکثر باکتریوسینها حاوی ۲۰ تا ۶۰ اسید آمینه بوده که دچار اصلاحات پس ترجمه ای شده و یا بدون تغییر باقی مانده اند. اکثر باکتریوسینها با خاصیت آبدوستی یا آبگریزی غشای سلولی را هدف می گیرند در حالی که برخی از آنها بیوسنتز پلیمرهای زیستی و یا فعالیت آنزیمها را نیز مهار می کنند و تاثیرات مهاری خود را اعمال می نمایند

اسلاید ۵: . پپتیدهای آنتی بیوتیکی به وسیله ریبوزومها سنتز نشده و در عوض طی واکنشهای فشرده سازی مرحله به مرحله و پیچیده ای که از سنتتازهای پپتیدی غیر ریبوزومی بزرگ (NRPS )بهره می گیرند ساخته می شوند. این ترکیبات اغلب حاوی اسیدآمینه های غیر پروتئینی که شامل اسید آمینه های نوع D ،اسیدهای هیدروکسی و یا دیگر ترکیبات غیر معمول هستند و محدوده وسیعی از مکانیسمهای مهاری و عملکردی را نشان می دهند، تشکیل شده اند

اسلاید ۶: .( AMP) ها بر اساس ساختار سوم خود به زیر گروه هایی مانند پپتیدهای خطی، پپتیدهای دارای مارپیچ ،پپتیدهای دارای صفحات و پپتیدهای با توالی غنی از یک نوع اسید آمینه خاص طبقه بندی می شوند. مکانیسم فعالیت آنها از سدهای فیزیکی بودن تا پاسخهای ایمنی سلولی علیه میکرو ارگانیسم ها متغیر است. تاکنون بیش از ۱۰۰ AMP متفاوت در مهره داران شناسایی شده است. بیشتر این پپتیدها از نظر ساختاری مشابه یکدیگر بوده، وزن مولکولی آنها معمولاً بین ۱۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دالتون می باشد

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.