پاورپوینت کامل استفاده از مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس در تغذیه گاوهای شیری و پرواری ۱۷ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل استفاده از مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس در تغذیه گاوهای شیری و پرواری ۱۷ اسلاید در PowerPoint دارای ۱۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل استفاده از مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس در تغذیه گاوهای شیری و پرواری ۱۷ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها

پاورپوینت کامل استفاده از مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس در تغذیه گاوهای شیری و پرواری ۱۷ اسلاید در PowerPoint

اسلاید ۴: بررسی منابعآنزیمهای خوراکی برای دام ( مولتی آنزیم همان آنزیمیت نیست!!!)آنزیمهای تجاری مورد استفاده در صنعت تغذیه دام محصولات تخمیر باکتریایی می باشند.(Lea و همکاران، ۱۹۹۸؛ Gashe و همکاران، ۱۹۹۲؛ Considine و Coughlan، ۱۹۸۹)محصولات آنزیمی برای نشخوارکنندگان با منابع قارچی (عمدتاً تریکودرماباکتگیبراتیوم، آسپرژینوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا) و باکتریایی (اغلب گونه باسیلوس) می باشند. Pendleton) و همکاران،۲۰۰۰ )اغلب محصولات آنزیمی تجاری قابل دسترس که برای نشخوارکنندگان در نظر گرفته می شوند برای کاربردهای بغیر از خوراک دام تولیدمی شوند،زایلاناز وسلولاز بصورت وسیع در صنایع غذایی، کاغذ و خمیرکاغذ، نساجی ، سوخت و صنایع شیمیایی ، مورد استفاده قرار می گیرند. (Bath و Hazlewood، ۲۰۰۱)بیشتر DFM غیرباکتریایی متشکل از عصاره تخمیری آسپرژیلوس اوریزا، محیط کشت ساکرومیسس سرویسیا یا هر دو می باشند. Martin) و همکاران، ۲۰۰۰)شرکت آریا فرآورده پاسارگاد۲۲۷۷۴۳۷۵-/p>

اسلاید ۵: بررسی منابعمکانیسم عمل (اثرات قبل از مصرف خوراک)بکاربردن آنزیمها در خوراک باند شدن آنزیم به سوبسترا را تحریک کرده که پایداری آنزیمها در مقابل پروتئولیز را بالا می برد. Nsereko) و همکاران، ۲۰۰۲) افزایش آزاد سازی قندهای محلول می شود Krause) و همکاران، ۱۹۹۸؛ Gwayumba و همکاران، ۱۹۹۷).محلول شدن NDFو ADF نیز بروز تغییرات ساختاری در جهت بهبود هضمWhite) و همکاران، ۱۹۹۳) آزاد شدن قند از خوراک، از محلول شدنNDF و ADF ناشی می شود. این مسئله با مشاهده افزایش در بخش محلول و نرخ هضم in situ هماهنگ است.(Feng و همکاران، ۱۹۹۶؛ Hristov و همکاران، a1996؛ Dong و همکاران، ۱۹۹۸؛ Hristov و همکاران، b1998؛ Yang و همکاران ۱۹۹۹) شرکت آریا فرآورده پاسارگاد۲۲۷۷۴۳۷۵-/p>

اسلاید ۶: بررسی منابعمکانیسم عمل (اثرات شکمبه ای)افزایش ظرفیت هیدرولیتیکی شکمبه به دلایل زیر:- افزایش اتصالات باکتریای Colombatto) و همکاران، ۲۰۰۶؛ Eun و همکاران، ۲۰۰۷؛ Wang و همکاران، ۲۰۰۱)- تحریک جمعیت میکروبی شکمبه Trichard) و همکاران، ۱۹۹۶؛ Nsereko و همکاران، ۲۰۰۲)- اثر سینرژیسمی با میکروارگانیسمهای شکمبه Kung) و همکاران، ۲۰۰۲؛ Colombatto و همکاران، ۲۰۰۳)به عنوان مثال : استفاده از یک سلولاز قارچی باعث افزایش تعداد باکتریهای شکمبه میشود. (Newbold و همکاران، ۱۹۹۳). قارچهای بی هوازی و کلستریدیوم ها برای هیدرولیز ساختارهای پلیمری دیواره سلولی به آنزیمهای چند ساختاری وابسته اند که این آنزیمها توسط استفاده از آنزیمهای خارجی تامین میشود.(Flint و همکاران، ۱۹۹۸)اثرات خالص : افزایش فعالیت آنزیمی در کل دستگاه گوارشاثرات هیدرولیز مستقیم بافتهای گیاهی و پایداری در شکمبه (Mcallister، ۲۰۰۰)شرکت آریا فرآورده پاسارگاد۲۲۷۷۴۳۷۵-/p>

اسلاید ۷: A – B بدون آنزیمC – D دارای آنزیماثرات آنزیم های تجزیه کننده الیاف بر روی ساختار دیواره سلولی علوفه یونجهشرکت آریا فرآورده پاسارگاد۲۲۷۷۴۳۷۵-/p>

اسلاید ۸: A – B بدون آنزیمC – D دارای آنزیماثرات آنزیم های تجزیه کننده الیاف بر روی افزایش میکروبهای تجزیه کننده س

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.