پاورپوینت کامل عوامل محیطی و تنش ۱۳۵ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل عوامل محیطی و تنش ۱۳۵ اسلاید در PowerPoint دارای ۱۳۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل عوامل محیطی و تنش ۱۳۵ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها
پاورپوینت کامل عوامل محیطی و تنش ۱۳۵ اسلاید در PowerPoint
اسلاید ۴: معیارهای کلاسیک بروز تنشافزایش سطح پلاسماییACTHCortisolAdrenalinesNeutrophilia: افزایش تعداد نوتروفیل های خونLymphopenia: کاهش تعداد لمفوسیت های خونHyperglycemia: افزایش گلوکز پلاسما۴
اسلاید ۵: مسیر فیزیولوژیکی بروز استرسHypothalamus (PVN)CRH, AVP (Arginine vasopressin)Adrenal glandcortisol pituitaryACTH, endorphinscatecholaminesتنش+-۵
اسلاید ۶: موقعیت هیپوتالاموس و هیپوفیزهیپوفیزهیپوتالاموس۶
اسلاید ۷: ۷
اسلاید ۸: آناتومی غده آدرنال۸
اسلاید ۹: آناتومی غده آدرنالمکان:غده آدرنال (فوق کلیه) بر روی کلیه قرار دارد.کلیهغده آدرنال۹
اسلاید ۱۰: هورمون های بخش قشری غده آدرنالغده آدرنالمینرالوکورتیکوئیدهاگلوکوکورتیکوئیدهابخش قشریبخش میانی۱۰
اسلاید ۱۱: گروهی از ترکیبات استروئیدی[مانند کورتیزول (۲۱ کربنه)] گفته میشود که در بخش قشری غده فوق کلیوی ساخته میشوند. استروئیدها ترکیباتی هسنتد از خانواده چربی ها با چهار حلقه کربنی. کورتیزول و کورتیکواسترون از مهمترین گلوکوکورتیکوئیدهای موجود هستند. تفاوت اصلی گلوکوکورتیکوئیدها با سایر کورتیکواستروئیدها در رسپتورهای اختصاصیشان و تاثیراتشان بر بدن است.گلوکوکوتیکوئیدها۱۱
اسلاید ۱۲: گلوکوکوتیکوئیدهاکورتیکواسترونکورتیزول۱۲
اسلاید ۱۳: مسیر ساخت گلوکوکوتیکوئیدها۱۳
اسلاید ۱۴: استرس حاد استرس حاد استرسی است که در آن عامل استرس زا به صورت ناگهانی بروز کرده و مدت زمان حضور آن کوتاه است. استرس مزمن استرس مزمن استرسی است که در آن عاملاسترس زا برای مدتی طولانی بر دام اثرگذار خواهد بود.استرس حاد در برابر استرس مزمن۱۴
اسلاید ۱۵: افزایش دراپی نفرین و نوراپی نفرینکورتیزول (در طیور کورتیکواسترون)ضربان قلب و سرعت گردش خون به ماهیچه هاسطح پلاسمایی اسیدهای چرب و تری آسیل گلیسرول هاکاهش درکاهش جریان خون به کلیه ها و دستگاه گوارشاثرات کلی استرس بر فیزیولوژی بدن۱۵
اسلاید ۱۶: عوامل کاهش دهنده اثرات استرستجربه قبلی نسبت به عامل استرس زا (عادت پذیری به عامل استرس زا)تفاوت های ژنتیکی در بین گونه ها و نژادهای مختلف. مانند: Bos indicus vs. Bos taurus سن:در یک تحقیق هدلینگر (۲۰۰۶) نشان داده شد که استرس ناشی از حمل و نقل در چلچله های دریایی با سن بالاتر کمتر است.۱۶
اسلاید ۱۷: عوامل کاهش دهنده اثرات استرس شوندوضعیت فیزیولوژیکیجنسمارین و همکاران (۲۰۰۲) نشان دادند که جوجه های نر نسبت به استرس حاد دارای حساسیت بیشتری هستندمدت زمان بروز و نوع عامل استرس زا ۱۷
اسلاید ۱۸: انواع استرسمحیطیاسترس حرارتی و استرس اکسیداتیواسترس فیزیولوژیککمبودهای تغذیه ای اجتماعیتراکم گله۱۸
اسلاید ۱۹: استرس های محیطیاسترس حرارتیگرماییسرماییاسترس اکسیداتیودارای ارتباط نزدیکی (همپوشانی) با استرس گرمایی و استرس متابولیکی استاسترس ناشی از تولید رادیکال های آزادمواد سمی عناصر سنگین در مواد خوراکی مورد مصرف دام۱۹
اسلاید ۲۰: استرس گرمایی: شروع استرس گرماییدرصورتی که دمای محیط نگهداری دام به حدی بالا برود که دام برای تنظیم دمای بدن خود انرژی مصرف کند در این حالت استرس گرمایی رخ داده است۲۰
اسلاید ۲۱: LCT:حداقل درجه حرارت مطلوب(درجه حرارت بحرانی پایین)UCT:حداکثر درجه حرارت مطلوب(درجه حرارت بحرانی بالا) منطقه آسایش حرارتی یا محدوده حرارتی خنثی:دامنه ای از درجه حرارت محیطی که عملکرد و تولید پرنده در حد مطلوب است. استرس گرمایی: شروع استرس گرمایی۲۱
اسلاید ۲۲: استرس گرمایی: ایجاد آلکالوز تنفسیآلکالوز به حالتی گفته می شود که در آن فشار CO2 و اسیدیته مایع خارج سلولی کاهش می یابد آلکالوز تنفسی حالتی از آلکالوز است که به دلیل افزایش سرعت تنفس بوجود میآید۲۲
اسلاید ۲۳: استرس گرمایی: ایجاد آلکالوز تنفسیطیور فاقد غدد عرق هستند و با له له زدن بدن خود را خنک می کننداین عمل سبب بروز آلکالوز تنفسی می شوددر دمای بالای محیط مرغ مرتباً له له می زند که با له له زدن آب از مجرای تنفسی تبخیر شده و پرنده خنک می شود زیرا گرما برای تبدیل آب به بخار آب جذب می شود۲۳
اسلاید ۲۴: استرس گرمایی: ایجاد آلکالوز تنفسیجریان هوا از ریه ها افزایش یافته و درنتیجه تبادل گازها نیز به میزان بیشتری از ریه ها صورت می گیرد و میزان دی اکسید کربن بیشتری نسبت به حالت عادی از طریق ریه ها دفع می شودبعلت دفع بیشتر دی اکسید کربن PH خون پرنده به سمت قلیایی شدن سوق پیدا خواهد کرد و برای ایجاد تعادل در PH خون بایستی یون بیکربنات از طریق کلیه ها دفع شود۲۴
اسلاید ۲۵: در حدود ۹۰ تا ۹۸ درصد از پوسته تخم مرغ را کربنات کلسیم تشکیل می دهدبنابراین کلسیم به عنوان یک عامل تغذیه ای موثر در کیفیت پوسته از اهمیت بسزایی برخوردار استاسترس گرمایی: کیفیت پوسته تخم مرغکربنات مورد نیاز برای تشکیل کربنات کلسیم پوسته از دی اکسید کربن توسط غدد پوسته ساز تامین می شود۲۵
اسلاید ۲۶: در نتیجه باعث اختلال در تشکیل پوسته تخم مرغ می گردد غلظت یون بی کربنات در مایع رحمی در آهکی شدن پوسته دخالت دارد در اثر آلکالوز تنفسی غلظت بی کربنات در مایع رحمی کاهش می یابداسترس گرمایی: کیفیت پوسته تخم مرغ۲۶
اسلاید ۲۷: ۲۷
اسلاید ۲۸: استرس گرمایی: ساخت پوسته تخم مرغ۲۸
اسلاید ۲۹: سیستم بافر بی کربناتانتقال CO2 در خون:۱- ۷ تا ۱۰ درصد محلول در پلاسما۲- ۲۰ درصد از راه اتصال به هموگلوبین۳- ۷۰ درصد به صورت یون بی کربنات در پلاسما۲۹
اسلاید ۳۰: استرس گرمایی: ساخت پوسته تخم مرغ۳۰
اسلاید ۳۱: تبدیل یون بیکربنات به CO2 و آب در ریه۳۱
اسلاید ۳۲: تشکیل یون بیکربنات در بافت ها۳۲
اسلاید ۳۳: تنش گرمایی: علائم ظاهری در طیورعدم تحرک و نشستن در سالنبرخی از آنها ساکت و آرام در نقطه ای می ایستند برخی از پرنده ها در کنار دیوارها و آبخوری ها می ایستند باز و آویزان کردن بال ها له له زدنکاهش و حتی قطع مصرف خوراکنفس نفس زدن هنگامی رخ دهد که دمای اطراف پرنده نزدیک یا بالاتر از ۳۰ درجه سانتیگراد باشد۳۳
اسلاید ۳۴: تنش گرمایی: راه های دفع گرما در طیور۳۴
اسلاید ۳۵: تنش گرمایی: راه های دفع گرما در طیور۳۵
اسلاید ۳۶: تنش گرمایی: اثر تنش گرمایی بر تولید طیور۳۶
اسلاید ۳۷: تنش گرمایی: تراکم طیور تخمگذار در دماهای مختلف۳۷
اسلاید ۳۸: تنش گرمایی: کاهش تاثیر تنش گرمایی با افزایش مدت زمان آن۳۸
اسلاید ۳۹: اثر درجه حرارت محیطی بر احتیاجات انرژی قابل متابولیسم نگهداری مرغهای تخمگذار لگهورن سفید۳۹
اسلاید ۴۰: ۳۳۸۵۳۳۳۰۲۰۵۰درجه حرارت(سانتی گراد)رطوبت نسبی(درصد)۵۴.۲۵۶.۲۵۸.۱وزن تخم مرغ(گرم)۴.۸۹۵.۴۷۵.۷۲وزن پوسته(گرم)۱۳.۹۱۴.۳۱۵وزن زرده(گرم)۳۵.۳۳۶.۴۳۷.۵وزن سفیده (گرم)۵۰.۹۵۱۵۲.۷ماده خشک زرده(%)۱۲۱۲.۴۱۲.۸ماده خشک سفیده(%)اثرات درجه حرارت و رطوبت نسبی بالا بر ترکیب تخم مرغ۴۰
اسلاید ۴۱: نکات مدیریتی:۱) عایق حرارتی مناسب در سالن۲) تبخیر آب در سالن:۴۱
اسلاید ۴۲: ۳) پاشیدن آب روی سقف:مخصوصاَ درسالنهای با سقف شیروانی وسالنهایی که عایق بندی خوبی ندارندازطریق نسب نازل۴) استفاده از پنکه سقفی۴۲
اسلاید ۴۳: ۶) محدودیت در زمان تغذیه: در گرم ترین ساعات روز(حدودا”۳- ۴ساعت) ازغذا دادن طیور خودداری کنیم ۷)تامین بخشی ازانرژی جیره با چربی۵) کاهش تراکم در سالناضافه کردن ۲- ۳%چربی۵) افزایش دانخوری و آبخوریها۴۳
اسلاید ۴۴: ۸) افزایش غلظت مواد مغذی۹) استفاده از خوراک کرامبل شده۱۲)استفاده از مکمل های ویتامینE,C.10) خنک نگه داشتن آب آشامیدنی۱۱) عدم استفاده از برخی آنتی بیوتیکهانیکاربازین اگرچه جهت کوکسیدیوز موءثر است ولی در تابستان نباید مصرف شودزیرا تولید حرارت را در بدن طیور افزایش می دهدغلظت اسید های آمینه ضروری مثل لیزین واسیدهای آمینه گوگرددار را افرایش دهیم ۴۴
اسلاید ۴۵: استرس گرمایی واحتیاجات غذایی:افزایش چربیافزایش مصرف MEوخوراک و کاهش تولید حرارتمقدار حرارت افزایشی چربی از مقدار حرارت افزایشی پروتئین ها وکربوهیدراتهاپائین تر استبه حداقل رساندن سطوح پروتئین و بهبود تعادل اسید های آمینه (متیونین و لیزین )حرارت افزوده را به حد اقل می رساند بهترین درجه حرارت آب مصرفی ۱۰-۱۲درجه می باشد ۴۵
اسلاید ۴۶: تاثیر افزودن ویتامین C بر پارامترهای تولید و عملکرد پرندگان ۴۶
اسلاید ۴۷: ۳۳درجه سانتی گراد۲۰درجه سانتی گرادنوع منبعکلسیم جیره۵۷.۷۵.۲۲۶۱.۱۵.۸۴سنگ وزن تخم مرغ(گرم)آهکپودر شده وزن پوسته(گرم)۵۸.۹۵.۴۲۶۲.۲۵.۸۲پوسته وزن تخم مرغ(گرم)صدف وزن پوسته(گرم)اثرات درجه حرارت و منبع کلسیم بر روی وزن تخم مرغ و کیفیت پوسته ۴۷
اسلاید ۴۸: تنش گرمایی: علائم ظاهری در طیورجریان خون از برخی اندام های داخلی بدن مانند کبد ، کلیه ها و روده ها و دستگاه تولید مثل به سمت پوست تغییر مسیر داده که موجب سهولت در از دست دادن گرمای بدن می شود .۴۸
اسلاید ۴۹: تنش گرمایی: علائم ظاهری در طیوردرصد رطوبت نسبی هوا به هنگام بروز تنش گرمایی بر میزان تبخیر آب از مجاری تنفسی تاثیر می گذارد که این وضعیت می تواند میزان دفع حرارت بدن را تحت تاثیر قرار دهد.رطوبت نسبی محل نگهداری پرندهتبخیر آب از سیستم تنفسی در له له زدن۴۹
اسلاید ۵۰: تنش گرمایی: عوارض فیزیولوژیکی در مرغبه موجب تنش گرمایی ، فعالیت کربنیک انهیدراز در رحم کاهش می یابدکاهش خونرسانی به اویداکت و درنتیجه کاهش فعالیت غدد پوسته سازتوانایی مرغ های تخمگذار در ساخت شکل فعال ویتامین D در هنگام تنش کاهش می یابد .شکل فعال ویتامین D بر میزان بیان شدن پروتین Calbindin اثر مثبت دارد و کاهش آن موجب کاهش Calbindin و در نتیجه کاهش غلظت کلسیم در غدد پوسته ساز می شود.اسید اسکوربیک برای سنتز ماتریکس آلی پوسته تخم مرغ ضروری است که در طی تنش گرمایی مقدار بیشتری از آن برای مقابله با رادیکالهای آزاد بدن پرنده مصرف می شودتنش گرمایی مزمن می تواند موجب افزایش ترشح کوتیکواسترون می شود که کورتیکواسترون موجب افزایش تجزیه استخوان ها و بروز شکستگی استخوانی در بلند مدت می شود۵۰
اسلاید ۵۱: در ماه های تابستان برای مرغهای تخمگذار مسن ، کلسیم اضافی باید به نسبت ۱ گرم به ازای هر پرنده به شکل صدف خرد شده یا سنگ آهک عرضه شود. این مقدار مکمل اضافه از مقدار معمولی کلسیم جیره ای که برای مرغهای تخمگذار توصیه می شود، می باشد . اندازه مطلوب ذرات منابع کلسیمی بایدبه صورتی حفظ شود که کلسیم مورد نیاز در زمان تشکیل پوسته را تامین نماید حداقل اندازه منبع کلسیم در حدود ۱ میلی متر است . میزان فسفر غیر فیتاتی را باید در حد پائینی نگاه داشت و از آنزیم فیتاز در جیره استفاده کرد . آب آشامیدنی کربناته می تواند تنش گرمایی در طیور را کاهش دهد این آب به تعادل اسید و باز کمک نموده همچنین مصرف آب را حدود ۲۵ درصد در مدت تنش گرمایی افزایش دهد . مکمل جیره ای بی کربنات سدیم و اسید اسکوربیک اثرات شدید محدوده دمایی بالا را بر عملکرد مرغهای تخمگذار کم می کند. ۲۵۰ میلی گرم اسید اسکوربیک در کیلوگرم جیره مرغ های تخمگذار تولید تخم مرغ وکیفیت پوسته تخم مرغ را به واسطه افزایش جذب روده ای کلسیم بهبود می دهد .تنش گرمایی: کاهش اثرات در مرغ های تخمگذار۵۱
اسلاید ۵۲: تنش گرمایی احتیاج متا بولیک برای بی کربنات ، ویتامین D3 و پتاسیم را افزایش می دهد بنابراین مکمل جیره ای و یا محلول آبی حاوی بی کربنات ها، ویتامین D3 و نمک های پتاسیم کیفیت پوسته تخم مرغ را در خلال تنش گرمایی بهتر می کند افزودن ۱۲۰ میلی گرم در تن جیره عنصر کروم در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی موجب افزایش مصرف خوراک، افزایش رشد در آنها شده استافزودن روی به میزان ۴.۵ میلی گرم در کیلوگرم جیره منجر به افزایش مصرف خوراک و وزن بدن شده استاستفاده از کلرید آمونیوم و کلرید پتاسیم از آنجا که بیشتر اثرات بیماری زای تنش گرمایی به دلیل هیپرترمی هستند بنابراین برخی داروها مانند آسپرین ممکن است حرارت بدن مرغهای تخمگذا
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 