پاورپوینت کامل فرصت ها، چالش ها و راهکارها در خصوص زعفران ۴۸ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل فرصت ها، چالش ها و راهکارها در خصوص زعفران ۴۸ اسلاید در PowerPoint دارای ۴۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل فرصت ها، چالش ها و راهکارها در خصوص زعفران ۴۸ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها

پاورپوینت کامل فرصت ها، چالش ها و راهکارها در خصوص زعفران ۴۸ اسلاید در PowerPoint

اسلاید ۴: در حال حاضر زعفران ۳ تا ۴ درصد کل ظرفیت تجارت جهانی ادویه را منحصر به خود دارد و ظرفیت تولید و تجاری آن در محدوده ۳۰۰ تا ۳۵۰ تن در سال است.

اسلاید ۵: مقایسه ارزش زعفران با سایر محصولات استانهای خراسان سال ۱۳۹۱آمار : سازمانهای جهاد کشاورزی خراسانتهیه: بهزاد صادقی

اسلاید ۶: زعفران قهرمان مبارزه با خشکسالی مقایسه کارایی مصرف آب در محصولات مختلف با زعفران سال ۱۳۹۱محصولدفعات آبیاریمیانگین هر آبیاری متر مکعبکل آب مصرفی (متر مکعب)میانگین تولید هر هکتار (تن)عملکرد هر متر مکعب آب در محصول (کیلوگرم)قیمت هر کیلوگرم (ریال)درآمد هر متر مکعب آب در محصول (ریال)گندم۵۱۰۰۰۵۰۰۰۳/۵۰/۰۷۴۹۱۶۳۴۴۰چغندر۱۴ ۱۲۰۰۱۶۸۰۰۳۶۲/۵۱۳۹۹۳۴۹۷پنبه۱۰ ۱۳۰۰۱۳۰۰۰۳۰/۲۳۱۷۱۶۴۳۹۴۷سیب زمینی۱۳۱۲۰۰۱۵۶۰۰۲۲۱/۴۶۷۶۸۹۴۷۵سیب درختی۱۵۱۰۰۰۱۵۰۰۰۱۵۱۱۵۲۸۰۱۵۲۸۰زعفران۵۸۰۰۴۰۰۰۵ (کیلوگرم)۱/۲۵(گرم)۲۶۷۹۶۰۰۰۳۳۴۹۵تهیه: بهزاد صادقی

اسلاید ۷: مصارف زعفران در صنایع غذایی و نوشیدنی

اسلاید ۸: Uses of saffron

اسلاید ۹: Uses of saffron

اسلاید ۱۰:

اسلاید ۱۱: مصارف زعفران در صنایع بهداشتی و دارویی جدید

اسلاید ۱۲:

اسلاید ۱۳: مشکلاتتوسعه سطح زیر کشت زعفران در کشوربدون توجه به کشش بازارهای جهانی ورود تولید کنندگان جدید به عنوان رقبای نو ظهور همانند چین، افغانستان، مراکش ، آذربایجان و ترکیه عدم شناخت عمقی از بازارهای هدف بر اساس فرهنگ و ذائقه و کشف بازارهای جدید تبلیغات منفی هدفمند بویژه آلودگیهای میکروبی ، بقایای سموم و فلزات وتقلبات زعفران ایرانیگرانی تولید محصول بدلیل عملکرد پایین در واحد سطح وسنتی بودن تولید وعدم ورود تکنولوژی کارآمد به مزارع زعفران

اسلاید ۱۴: ادامهخام فروشی محصول و فقرعلوم تحقیقات کاربردی بویژه دربحث فرآوری گیاه زعفران، دارویی، بهداشتی و آرایشی و فرمولاسیون غذاهای فراسودمندو نتیجتا عدم توسعه صنایع تبدیلی وابسته عدم تفکیک در وظایف ارگانهای دست اندرکار، موازی کاری ونبود شورای سیاستگذار و راهبردی مقتدر عدم وجود بازار گل استاندارد و بازار پیاز زعفران و نتیجتا عدم نظارت و مشکلات عدیده از مبدا تولیدو….

اسلاید ۱۵: ادامهعدم حمایت های جدی دولت در حمایت از صندوق محصول زعفران ، تبلیغات بین المللی چند زبانه، بیمه محصول ،وام کم بهره به زارعین در ازای محصول به عنوان ضمانت در فصل تولید، بسته های حمایتی و…. عدم تصویب طرح جامع زعفران در مجلس محترم شورای اسلامی و ضعف چارت تشکیلاتی در خصوص زعفران در وزارت جهاد کشاورزی

اسلاید ۱۶: آلودگی زعفرانمنابع آلودگی زعفران قبل از فرآوری

اسلاید ۱۷: فعالیت رقبای

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.