پاورپوینت کامل نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایی ۳۹ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایی ۳۹ اسلاید در PowerPoint دارای ۳۹ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایی ۳۹ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها

پاورپوینت کامل نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایی ۳۹ اسلاید در PowerPoint

اسلاید ۴: میزان شیوع بیماریهای ناشی از غذا در جهان به سختی قابل تخمین زدن است. طبق گزارشات: در سال ۲۰۰۵ حدود ۱.۸ میلیون نفر بیماریهای اسهالی آلودگی غذا آب آشامیدنی بیماری های ناشی از غذا

اسلاید ۵: در کشورهای صنعتی:بیماریهای ناشی ازغذا : هر ساله بیش از ۳۰ درصد برای مثال، در ایالات متحده حدود ۷۶ میلیون مورد ابتلا به بیماریهای ناشی از مواد غذائی: ۳۲۵۰۰۰ مورد به بستری شدن در بیمارستان ۵۰۰۰ مورد به مرگ منجر

اسلاید ۶: باوجودیکه در کشورهای در حال توسعه مستندات زیادی در دست نیست ،اما شواهد حاکی از آن است که این کشورها از مشکلات شدید ناشی از گستردگی این نوع بیماریها رنج می برند.برای مثال، می توان از آن دسته از بیماریهائی که منشاء انگلی دارند نام برد. نسبت بالای بیماریهای اسهالی در کشورهای در حال توسعه متضمن مشکلات اساسی در ایمنی مواد غذائی است.

اسلاید ۷: سموم طبیعی:مایکوتوکسینهابیوتوکسینهای دریائیگلوکوزیدهای سیانوژنیکتوکسینهای موجود در قارچهای سمی مانند آفلاتوکسینها و اکراتوکسین A به میزان قابل اندازه گیری در غذاهای اصلی موجود بوده و مشکلات سلامتی ناشی از در معرض قرار گیری طولانی مدت با این قبیل سموم به ندرت گزارش شده است.مشکلات ناشی از ایمنی مواد غذائی

اسلاید ۸: عوامل نامعمول : مانند عامل مولد بیماری جنون گاوی (BSE) که عامل مخرب سیستم عصبی در انسان بوده و مصرف محصولات گاوی حاوی بافتهای مغزی، معمولترین راه انتقال این عوامل به انسان است.

اسلاید ۹: آلاینده های ارگانیک پایدار: ترکیباتی هستند که در محیط زیست و بدن انسان جمع می شوند مانند دی اکسینها و PCBها (بی فنیلهای پلی کلرینه).دی اکسین ها محصولات فرعی ناخواسته ناشی از بعضی از فرایندهای صنعتی و سوزاندن ضایعات هستند و قرار گرفتن انسان در معرض این آلاینده های ارگانیک ، آثار سوء فراوانی را در پی دارد.

اسلاید ۱۰: فلزات : سرب و جیوه عامل آسیب به سیستم عصبی اطفالکادمیوم عامل آسیبهای کلیوی در افراد مسن آلوده گردیدن مواد غذائی به آلاینده ها: توسط آب ، هوا و خاک

اسلاید ۱۱: اعمال موازین و رعایت آنهاغذای سالم با کیفیت بالای بهداشتیبهداشت مواد غذاییتولیدفرآیندنگهداریعرضه

اسلاید ۱۲: آموزش و ارتقاء آگاهی های افرادمعاینات ادواری بررسی بهداشت فردی (سلامت، ن

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.