پاورپوینت کامل پیشگیری و کنترل دیابت و افزایش چربی خون ۵۰ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل پیشگیری و کنترل دیابت و افزایش چربی خون ۵۰ اسلاید در PowerPoint دارای ۵۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل پیشگیری و کنترل دیابت و افزایش چربی خون ۵۰ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها
پاورپوینت کامل پیشگیری و کنترل دیابت و افزایش چربی خون ۵۰ اسلاید در PowerPoint
اسلاید ۴: ص ۱چربیص۲: خوبه؟ص۳: از کجا ؟ص۴: به کجا ؟
اسلاید ۵: ص ۱: چربیص۲: خوبه؟۱- غنی ترین منبع انرژی بدن (یک گرم چربی ۹ کیلو کالری انرژی)۲- باعث خوشمزه شدن غذا، برانگیختن اشتها و احساس سیری بعد از خوردن می شود.۳- از هدر رفتن حرارت بدن و نفوذ سرما به بدن جلوگیری می کنند.۵- ویتامین های K ,E ,D ,A محلول در چربی هستند. بنابراین چربی موجود در رژیم غذایی این ویتامین ها را به بدن می رساند.۶- کلسترول برای ساخت نمک های صفراوی و برخی از هورمون ها ضروری است.۷- در ساختمان غشاء سلول وجود دارد.اگر از حد طبیعی بیشتر باشد به بدن آسیب می رساند
اسلاید ۶: ص۲: خوبه؟ص۳: از کجا؟ص ۱: چربی۱- بدن تولید می کند۲- با مصرف غذا، وارد بدن می شود
اسلاید ۷: page 01page 02page 03ص۴: به کجا ؟ص۲: خوبه؟ص۳: از کجا؟ص ۱: چربیاز روده جذب شده در بافت ها/سلول ها ذخیره می شود.چربی های در آب حل نمی شوند پس چطور در خون جابجا می شوند؟یک کامیون باربر (یک حامل) لازم است تا در ترافیک جریان خون و شاهراه های حیاتی بدن (یعنی رگ ها) چربی ها را از نقطه ای به نقطه ی دیگر حمل کند و به بافت ها برساند.لیپوپروتئین/شیلومیکرون( مجموعه چربی ها-بخش مرکزی و پروتئین-بخش محیطی) محلول در آب
اسلاید ۸: ص ۵: انواع چربی در غذاهاچند جور چربی داریم؟ص۶: انواع در بدن؟ص۷: انواع کامیون ها ؟ص۸: نقش هر کامیون؟
اسلاید ۹: ص ۵: انواع چربی در غذاها۱- چربی های اشباع شده: گوشت قرمز، سوسیس، کالباس، همبرگر، قلوه، مغز، زبان، کره، پنیر، بستنی، شکلات، نارگیل ، کلوچه، پیراشکی، شیر پرچرب و … مستقیما چربی خون را افزایش می دهند۲- چربی های اشباع نشده: روغن زیتون، روغن آفتابگردان، روغن سویا، روغن ذرت و گوشت ماهی، اردک و غاز و …. چربی های اشباع نشده موجود در ماهی = رقیق شدن خون
اسلاید ۱۰: ص ۵: انواع چربی در غذاهاص۶: انواع در بدن؟در خون حل نمیشود و لیپوپروتئینها تا سلول ها حمل می کنند یا از آن خارج میکنند. توی کبد تجزیه می شوند.کلسترولتری گلیسریدنرمالکمتر از ۲۰۰کمتر از ۱۵۰حد مرزی۲۳۹-۲۰۰۱۵۰-۱۵۹چربی بالابیش از ۲۴۰۴۹۹-۲۰۰چربی خیلی بالابیش از ۵۰۰کلسترولتری گلیسیرید
اسلاید ۱۱: page 01page 02page 03- لیپوپروتئین های با تراکم خیلی پایین (خیلی سبک)VLDL- very low-density lipoproteins- لیپوپروتئین های با با تراکم بینابینی (میان وزن)IDL -Inter mediate-density lipoproteins- لیپوپروتئین های با تراکم پایین (سبک وزن)LDL- low-density density lipoproteins- لیپوپروتئین های با تراکم بالا (سنگین وزن) HDL- High- density lipoproteinsص۷: انواع کامیون ها ؟ص ۵: انواع چربی در غذاهاص۶: انواع در بدن؟
اسلاید ۱۲: – LDL یا کلسترول بد: ذرات کلسترول را در طول بدن منتقل میکند و با اتصال به دیواره رگها، آنها را سخت و تنگ میسازد.-VLDL : دارای تریگلیسرید بیشتری را با خود حمل می کند. ذرات تری گلیسرید بیشتری را با خود حمل می کند و منجر به تنگ و باریک شدن رگهای خونی میشود. – HDL یا کلسترول خوب کلسترول اضافی را برداشته و به کبد برمیگرداند. ص۵: انواع در غذا؟ص۶: انواع در بدن؟ص۷: انواع کامیون؟ص۸: نقش هر کامیون؟
اسلاید ۱۳: زیاد شدن چربیص۱۰: چه علائمی؟ص۱۱: چه خطراتی؟ص۱۲: چه آزمایشی داره؟ص۹: چطور افزایش؟
اسلاید ۱۴: زیاد شدن چربیص۹: چطور افزایش؟الف- علل تغذیه ایب- علل روحی و روانی / چربی خون عصبی ج- ژنتیک و وراثتد- بیماری های دیگر مانند کم کاری تیرویید، ایدز، مشکلات کلیویه- عدم تحرک
اسلاید ۱۵: زیاد شدن چربیص۹: چطور افزایش؟عمده علایم بدلیل غلیظ شدن خون (کندی حرکت خون و کمبود اکسیژن در بافتها) و افزایش حرارت بدن بر اثر افزایش صفرامورمور شدن و خوابرفتگی پا سوزش و احساس افزایش حرارت نقاط مختلف بدن خصوصا کف پا هنگام خواباحساس سنگینی، خستگی یا کوفتگی در بدن و خوابآلودگیدردهای نسبتاً مقاوم به درمان بخصوص در ناحیه ساق و کف پا سردرد معمولاً بهصورت سنگینی سر ، سرگیجه و گاهی وزوز گوشخشکی و یا تلخی دهانطپش قلب و علایمی از این دستافزایش تعریق بدن و ورم و پفکردن صورت و ………………..ص۱۰: چه علائمی؟
اسلاید ۱۶: page 01page 02page 03تجمع چربی در دیواره رگها، تنگی و افزایش خطر سکته مغزیاختلال جریان طبیعی خون و عدم دریافت خون غنی از اکسیژن توسط قلب و افزایش خطر حمله قلبی توجه توجه: پایین آوردن کلسترول خون به میزان دو تا پنج درصد میتواند خطر حمله قلبی را برای شما سی درصد کاهش دهد.ص۱۱: چی خطراتی؟ص۱۰: چی نخوریم؟ص۹: چطور افزایش؟زیاد شدن چربی
اسلاید ۱۷: زیاد شدن چربیص۱۱: چی خطراتی؟ص۱۰: چی نخوریم؟ص۹: چطور افزایش؟ص۱۲: چه آزمایشی داره؟
اسلاید ۱۸: کم کردن چربیص۱۴: چی نخوریم؟ص۱۵: چه کاری انجام بدیم؟ص۱۳: چی بخوریم؟س۱۶: چه داروهایی؟
اسلاید ۱۹: کم کردنچربیویتامین ها و مواد مغذی خاص مانند:ویتامین C و نیاسین و امگا-۳(تخم کتان) سالمون، سویا، گردو ، روغن کانولا و روغن ماهی (کاهش فشارخون و تشکیل لخته) توجه توجه: روغن ماهی ممکن است با داروهای دیگری که شما استفاده می کنید تداخل داشته باشد و حتماً باید با پزشک یا مشاور تغذیه مشورت کنید.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 