پاورپوینت کامل بهداشت فردی و عمومی در رستوران ۳۹ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل بهداشت فردی و عمومی در رستوران ۳۹ اسلاید در PowerPoint دارای ۳۹ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل بهداشت فردی و عمومی در رستوران ۳۹ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها
پاورپوینت کامل بهداشت فردی و عمومی در رستوران ۳۹ اسلاید در PowerPoint
اسلاید ۴: بهداشت فردی چیست ؟ رعایت بهداشت فردى، عبارت از پیروى افراد جامعه از یک سلسله دستورها و عادتهاى بهداشتى و دورى جستن از رفتارها و عادتهاى غیربهداشتى است که مجموعاً باعث می شود افراد جامعه، در معرض عوامل و شرایط بیمارى زا قرار نگرفته و به بیماری های ناشى از آنها دچار نشوند. استراحت، نظافت، خواب، رژیم غذایى مناسب، ورزش، پوشاک و استحمام از نکات مهم اصول بهداشت فردى هستند. ازعادتها ورفتارهاى غیر بهداشتی پرخوری ، استفاده بی دلیل از داروها و کشیدن سیگار نام برد.
اسلاید ۵: اولویت بهداشت بر درمانامروزه کسى در ضرورت مقدم بودن پیشگیرى نسبت به درمان تردیدى ندارد، زیرا وقتى بیمارى عارض شد، علاوه بر رنجى که به انسان تحمیل می کند، رفع آن مستلزم هزینه بسیارى نیز هست. بسیار اتفاق می افتد که درمان مؤثر واقع نمی شود و جان انسان به راحتى از بین می رود، یا عوارضى با آثار سوء کم و بیش دائمى به جاى می ماند. مسأله به این جا ختم نمی شود. به خسارت ناشى از بسترى شدن بیمار اعم از هزینه درمان و از دست رفتن وقت یک نیروى کار در جامعه، باید هزینه مصرف دارو و سایر هزینه هاى مربوطه را نیز اضافه کرد. داروها ضمن درمان بیماری ها غالباً آثار نامناسبى بر بدن بیمار به جاى می گذارند که تحت که تحت عنوان «عوارض جانبى داروها جاى خاصى در بحث پزشکى دارد
اسلاید ۶: رعایت نکات بهداشتی توسط متصدیان و کارگران :۱. پوشیدن لباس تمیز در محل کار (لباس کار)۲. دور کردن زیور آلات از خود۳. پوشاندن موی سر۴. پوشاندن بینی و دهان هنگام عطسه و سرفه۵. باند پیچی کردن خراش ها و زخم های روی انگشتان۶. شستن کامل دست ها با آب و صابون قبل از تهیه غذا و بعد از اجابت مزاج (ترجیحاً صابون مایع)۷. کوتاه نگهداشتن ناخن ها۸. استفاده از وسایل بسیار تمیز هنگام کار کردن۹. تهیه کارت بهداشت و گواهی شرکت در کلاس آموزشی صنوف
اسلاید ۷: رعایت نکات بهداشتی توسط متصدیان و کارگران :۱۰. دست ندادن با دیگران حین انجام کار در آشپزخانه۱۱. جلوگیری از ورود افراد متفرقه به محل های تولید و تهیه و طبخ و حمل مواد غذایی۱۲. تامین نور طبیعی یا مصنوعی (ترکیب نور زرد و سفید) جهت محافظت از چشم و افزایش کیفی عملکرد۱۳. تامین تهویه و رطوبت مطلوب خصوصاً جهت جلوگیری از رشد کپک قارچی
اسلاید ۸: بهداشت فردی وکنترل سلامت افراد موثر در فرآیند تولید غذاشیوه های مناسبی که بتواند علاوه بر آموزش و ارتقاء آگاهی های متصدیان و کارگران، به طریق دیگر از جمله: معاینات ادواری، بررسی بهداشت فردی ( سلامت، نداشتن بیماری واگیردار، نظافت شخصی، لباس، …) آزمایش مدفوع از نظر وجود تخم، لارو و کیست انگل ها، و کشت مدفوع به منظور تجسس ناقلین به ظاهر سالم، به تعهد عملی افراد نسبت به رعایت موازین بهداشتی و کاهش خطرات، اطمینان حاصل شود حائز اهمیت بسیار است.افرادی که در کار تهیه و توزیع مواد غذائی هستند از جمله کارکنان آشپزخانه ها باید در زمینه رعایت اصول بهداشت فردی آموزش ببینند. انواع آلودگیهای میکروبی، باکتریایی و انگلی از طریق مختلف و در اثر تماس با دست، ترشحات حلق و بینی و حتی لباس افرادی که تهیه و توزیع مواد غذائی را به عهده دارند به مصرف کننده منتقل می شود.
اسلاید ۹: راه های آلودگی مواد غذایی توسط کارکنان :چنانچه کارکنان در محیط کار موازین بهداشتی را رعایت ننمایند به اشکال گوناگون موجب آلودگی مواد غذایی و محیط کار می شوند که مهمترین آنها عبارتند از: * پوست و مو* دهان ، حلق ، بینی ، چشم و گوش* دستگاه گوارش
اسلاید ۱۰: بهداشت پوستپوست یکی از اعضاء مهم و وسیع بدن است. که حاوی غدد مواد چربی است، در نتیجه فعالیت این غدد، آب، مواد زائد، املاح و مقداری چربی از طریق پوست از بدن دفع میشود. دفع مواد مزبور به همراه فعالیت باکتریهایی که در نقاط مختلف پوست، خصوصاً در نواحی گرم و مرطوب زندگی میکنند سبب تخمیر مواد موجود در عرق و پوست میشوند. به این ترتیب بوی نامطبوعی ایجاد مینماید که جهت رفع آن، اقداماتی باید انجام داد. فعالیت غدد مولد عرق در سنین بلوغ فوقالعاده زیاد بوده و با ورزش، گرمی هوا، پوشیدن لباسهای ضخیم، خستگی، عصبانیت، نگرانی، هیجان، بیشتر میشود و به منظور محافظت از پوست و رعایت بهداشت توجه به موارد زیر ضروری است:
اسلاید ۱۱: بهداشت پوست:هر کس باید بدن خود را حتیالامکان همه روزه یا حداقل هفتهای دوبار با آب و صابون بشوید. تعداد دفعات استحمام با توجه به دمای هوای، میزان فعالیت، آلودگی هوا و محل کار متفاوت است . شستشوی بدن با آب و صابون، پوست را از وجود مواد زائد پاک میکند. مواد قلیایی موجود در صابون، سبب حل شدن در چربیها و مواد زائد موجود بر پوست شده و جلوی انسداد منافذ پوستی را میگیرد. استحمام با آب گرم نه تنها سبب بهتر حل شدن مواد زائد و نرمی و لطافت پوست میشود بلکه رفع خستگی عضلانی و افزایش خون گیری پوست را نیز شامل میشود.
اسلاید ۱۲: بهداشت پوستاستحمام، بلافاصله پس از صرف غذا، موجب گشاد شدن عروق پوست بدن شده و خون را از معده و دیگر اندامهای داخلی متوجه پوست میکند. برای استفاده از انواع صابون و شامپو باید به نوع پوست (چرب، خشک، معمولی) توجه کرد. استفاده از وسایل شخصی در استحمام ضروریست . چرا که استفاده مشترک از این وسایل سبب انتقال بیماریهای عفونی و قارچی میشود. از آنجا که بسیاری از بیماریهای انگلی و عفونتهای رودهای از طریق دستها و ناخنهای آلوده انتشار مییابند، شستن صحیح دستها و کوتاه کردن ناخنها بطور مرتب ضروری است . قبل از غذا خوردن، طبخ غذا، هنگام آماده کردن ظروف و وسایل سفره، بعد از رفتن به توالت و دست زدن و نظافت کردن حیوانات ـ باغبانی و زراعت و پس از ملاقات و تماس با بیماران مبتلا به بیماریهای واگیر، شستن صحیح دستها، توصیه میشود.
اسلاید ۱۳: بهداشت پوستعادات جویدن ناخن غیر بهداشتی بوده و سبب ابتلای فرد به بسیاری از بیماریها خواهد شد. شست و شوی روزانه پاها، از تجزیه عرق و بوی نامطبوع پا جلوگیری میکند. استفاده از کفش مناسب به نحوی که هیچگونه فشاری به پا وارد نکرده و سبب تغییر فرم طبیعی استخوان بندی پا نشود، از نکات مهمی است که باید در مورد سلامت پا و ستون فقرات، بدان توجه نمود.
اسلاید ۱۴: بهداشت مو:موی سالم، ظاهری درخشان، مرتب و قابل انعطاف دارد نکات اساسی که در بهداشت مو باید مورد توجه قرار گیرد عبارتند از: نوع شامپو و سایر مواد پاک کننده مهم بوده و انتخاب صحیح آنها با توجه به مشخصات مو، به ویژه میزان چرب بودن آنها است و باعث تقویت رشد مو و سالم ماندن آنها میشود. برس کشیدن روزانه موها باعث تشدید سرعت جریان خون در پوست سر شده و از جمع شدن گرد و غبار و مواد زائد در پوست سر جلوگیری به عمل میآورد.
اسلاید ۱۵: بهداشت مو:شوره سر با شستن مرتب موها، شانه کردن و برس زدن قابل کنترل خواهد بود. پس از شست شوی موها، برای خشک کردن آنها باید از مالش شدید با حوله خودداری شود و بجای آن، موها را با فشار دادن به حوله خشک کرد. دفعات شست و شوی موها به نوع آن (چرب ـ خشک ـ معمولی) بستگی دارد.
اسلاید ۱۶: ۲- دهان ، حلق ، بینی ، چشم و گوش : در این قسمت از اندام های بدن به دلیل بالا بودن رطوبت و دما و در مورد دهان باقیمانده های مواد غذایی ، امکان رشد و نمو و تکثیر میکروارگانیسم ها بیشتر است . میکروارگانیسم های موجود در دهان و بینی از راه سرفه ، عطسه و صحبت کرد
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 