پاورپوینت کامل جنبه های تغذیه ای شیر مادر ۲۱ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل جنبه های تغذیه ای شیر مادر ۲۱ اسلاید در PowerPoint دارای ۲۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل جنبه های تغذیه ای شیر مادر ۲۱ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها
پاورپوینت کامل جنبه های تغذیه ای شیر مادر ۲۱ اسلاید در PowerPoint
اسلاید ۴: مراحل تغییرات پیوسته شیر مادر آغوز ( Colostrum ): 5 روز اول پروتئین، ًٌٌَویتامین های محلول در چربی و مواد معدنی بیشتری داردشیر انتقالی ( Transitional milk ) : 6 تا ۱۰ روزپس از زایمانشیر رسیده ( Mature milk ): پس از ۱۴ روز لاکتوز، چربی و کالری بیشتری دارد
اسلاید ۵: کلستروم موجب تسهیل دفع مکونیوم می شودحاوی فاکتور رشد ضروری برای لاکتوباسیل بیفیدوس استحاوی آنتی اکسیدان استویتامینA 3 برابر، کاروتنوئید ۱۰ برابر و ویتامین E 2 تا ۳ برابر شیر رسیده دارد سدیم –پتاسیم وکلربیشتروچربی ولاکتوز کمتررنگ زرد آن بعلت بتاکاروتن است بالاتر SigA چربی ولاکتوزکمتر –پروتیین وموادمعدنی بالا تر و
اسلاید ۶: حجم شیر مادر روزاول بطورمتوسط۳۷ سی سی-روزدوم ۸۴ سی سی –ازروزسوم حدود ۴۰۰ سی سی-روزپنجم ۷۰۰ماه اول : ۶۰۰ میلی لیتر در ۲۴ ساعتماه سوم : ۷۵۰ – ۷۰۰ میلی لیتر در ۲۴ ساعتماه ششم : ۸۰۰ میلی لیتر در ۲۴ ساعت
اسلاید ۷: چربینسبت چربی اشباع نشده به اشباع شده درشیرمادر ۱ ودرشیرگاو ۴ میزان اسیدلینولیک شیرمادر۸-۷ برابرشیرگاو(رشدمغز) اسیداراشیدونیک شیرمادر—» کمبود آن ===،،درماتیت ,ترومبوسیتوپنی ؛تاخیررشد؛ابتلابه عفونتها متغیرترین ماده درشیرمادر-درساعات آخرشب بیشتر درشیر ابتدایی کمتر ودرشیرپسین بیشتر متغیردر طول شبانه روز-درشیرمادرشیرخوارنارس بیشتر -اسیدچرب ضروری غیراشباع بازنجیره بلند وفسفولیپیدوکلسترولتری گلیسرید –مهمترین چربی (۹۸%)-به آسانی توسط لیپازبه اسیدهای چرب وگلیسرول تبدیل می شود (لیپازهم درشیرمادرهم دردستگاه گوارش شیرخواران )
اسلاید ۸: پروستاگلاندین سلامت مخاط روده ، گردش خون موضعی، ترشحات معده و سایر مخاط ها،تعادل الکترولیتها، جذب روی، ترشح آنزیم های گوارشی، حفاظت مخاط های گوارشی بر ضد سموم
اسلاید ۹: کلسترولدر شیر مادر بیشتر از
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 