پاورپوینت کامل مبانی علم تغذیه ۶۸ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل مبانی علم تغذیه ۶۸ اسلاید در PowerPoint دارای ۶۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل مبانی علم تغذیه ۶۸ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها

پاورپوینت کامل مبانی علم تغذیه ۶۸ اسلاید در PowerPoint

اسلاید ۴: پرسش : چرا غذا می خوریم ؟ – تا زنده بمانیم – نیاز های پایه روزانه خود را تأمین کنیم. – تا از کیفیت زندگی خوب برخوردار باشیم و طولانی تر – زندگی کنیم.

اسلاید ۵: علم تغذیه : علم تغذیه در برگیرنده مواد غذایی است که مردم می خورند و چگونگی استفاده بدن از آنها برای نگهداری، رشد، فعالیت، تولید مثل، هضم و جذب مواد غذایی و دفع مواد زائد.

اسلاید ۶: نشانه های تغذیه مناسب : ۱. داشتن یک جسم کاملاً سالم ۲. برخورداری از وزن ایده آل ۳. قد متناسب ۴. رشد و تکامل عضلانی خوب

اسلاید ۷: رژیم غذایی: انواع و مقادیر مواد غذایی و آشامیدنی ها که روزانه مصرف می شود رژیم غذایی شامل : – رژیم معمولی – رژیم های درمانی یا تغییر یافته

اسلاید ۸: وزن بدن حاصل دو مقدار است :دریافت انرژی (غذا) Energy Intake صرف انرژی (فعالیت بدنی)Energy Expenditure منبع اصلی انرژی برای تمام کارها، غذاست که می تواند بصورت انرژی ذخیره شده در بافتهای بدن مورد استفاده قرارگیرد.

اسلاید ۹: تغذیه عامل مهم ارتقاء و حفظ تندرستی در تمام عمر مؤلفه قطعی بیماریهای مزمن غیرقابل انتقال

اسلاید ۱۰: بیماریهای مزمن مورد بحث در گزارش سازمان جهانی بهداشت چاقیدیابتبیماریهای قلب و عروقسرطانپوکی استخوانبیماریهای دندان

اسلاید ۱۱:

اسلاید ۱۲: گروه های غذاییگروه نان و غلات (غذاهای نشاسته ای)گروه سبزی هاگروه میوه هاگروه شیر و لبنیاتگروه گوشت ها و تخم مرغگروه روغن ها و چربی ها و قند و شکر

اسلاید ۱۳: راهنما های غذایی هرم راهنمای غذاییسازمانهای مختلف بهداشتی – پزشکی بر اساس شرح مأموریت های سازمانی خود، راهنماهای غذایی ویژه تدوین و منتشر می کنند.انجمن های تغذیه یا شوراهای ملی غذا و تغذیه، راهنماهای عمومی تغذیه منتشر می کنند.

اسلاید ۱۴:

اسلاید ۱۵:

اسلاید ۱۶: گروههای مواد مغذیالف) مواد مغذی انرزی زا : کربو ئیدرات پروتئینچربی ب) مواد مغذی غیر انرژی زا : ویتامین ها املاح معدنیآب ج) سایر مواد مغذی :فیبرها ، آنتی اکسیدان ها

اسلاید ۱۷: کربوهیدرات ها و غلات کامل

اسلاید ۱۸: انواع کربوهیدرات کربوهیدرات ساده شکر و خرما (راس هرم )کربوهیدرات پیچیده نان سفید ، سیب زمینی ، ماکارونی و برنج سفید ، جو (نشاسته ها) تصفیه شده (راس هرم) کامل(قائده هرم)

اسلاید ۱۹: برخی اعمال کربوهیدراتها عمل عمده : تأمین انرژی برای انجام فعالیتهای بدنی و تولید حرارت برای حفظ گرمای بدنحفظ پروتئینها : صرفه جویی در مصرف پروتئین های بدنشرکت در ساخت اسید آمینه های غیرضروری

اسلاید ۲۰: کربوهیدراتهای زیر بنای رژیم غذایی سالم کربوهیدراتهایی که از غلات کامل و تصفیه نشده تامین شوند .

اسلاید ۲۱: کربوهیدرات ها یی که از غلات تصفیه شده تهیه می شوند: نان سفید ، سیب زمینی پخته و برنج سفید ویژگی ها : به سرعت هضم می شوند.دستگاه گوارش این کربوهیدرات ها را به گلوکز (قند خون ) تبدیل می کندبا سرعت زیاد وارد خون می شوندقند خون را به سرعت افزایش می دهند و به دنبال آن با افزایش سریع ترشح انسولین باعث افت سریع قند خون و ایجاد گرسنگی می شوند.کدام نوع کربوهیدرات زیر بنای یک رژیم غذایی سالم را تشکیل می دهد؟

اسلاید ۲۲: کدام نوع کربوهیدرات زیر بنای یک رژیم غذایی سالم را تشکیل میدهد؟۲. کربوهیدرات هایی که از غلات کامل تامین می شوند : برنج قهوه ای ، جو ، ماکارونی و نان های تهیه شده از آرد کامل و لوبیاها.ویژگی ها :هضم این کربوهیدراتها در بدن ما به زمان بیشتری نیاز دارد.مصرف این کربوهیدراتها اثر کند و ملایمی بر میزان قند خون و انسولین خون دارد.باعث محافظت در مقابل بیماری های قلبی و دیابت می شود.باعث طولانی شدن احساس سیری و محافظت در مقابل گرسنگی سریع می شود.مصرف این نوع کربوهیدراتها به ما مقادیر قابل توجهی فیبر غذایی ، ویتامین و املاح میدهد.

اسلاید ۲۳: سبزیجات و میوه جات

اسلاید ۲۴: چگونه میوه ها و سبزی ها به تامین سلامتی کمک می کنند ؟رژیم غذایی غنی از میوه و سبزی می تواند :احتمال حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد . از پیدایش برخی از انواع سرطانها پیشگیری نماید.فشار خون را پایین آورد.به جلوگیری از بیماری دردناک روده ای دیورتیکولیت کمک کند.در برابر آب مروارید (کدورت تدریجی عدسی چشم ) و تحلیل نقطه زرد شبکیه (مهمترین علت نابینایی در افراد بالای ۶۵ سال) از فرد محافظت کند.به تنوع رژیم غذایی و طراوت ذائقه بیفزاید.

اسلاید ۲۵: نقش میوه ها و سبزی ها در پیشگیری از سرطانسرطان دهان و حنجره : هویج ، مرکبات و سبزی های سبز.سرطان ریه: هویج ، سبزی های برگ سبز و احتمالا گوجه فرنگیسرطان معده : هویج ، سبزی های برگ سبز ، گوجه فرنگی و احتمالا سیر و پیازسرطان مثانه : سبزی های خانواده کروسیفر مانند بروکلی ، گل کلم ، کلم ، کاهو ، کلم قمری ، تربچه ، شاهی و شلغمسرطان روده بزرگ : سبزی های خام و سبز به ویژه انواع غنی از اسید فولیک مانند اسفناج ، کاهو ، لوبیا ، چغندر ، جوانه گندم ، بروکلی و آب گوجه فرنگیسرطان سینه : احتمالا هویج . اثرات آن در خانواده های دارای سابقه خانوادگی ابتلا به این عارضه بیشتر است.سرطان پروستات : گوجه فرنگی و فراورده های پخته یا فرایند شده آن مانند رب یا سس کچاب.

اسلاید ۲۶: نقش میوه ها و سبزی ها در پیشگیری بیمار یهای قلبی عروقیرژیم غذایی غنی از میوه و سبزی می تواند در برابر ابتلا به بیماری های عروق قلبی و سکته نیز محافظت کند.رژیم های غذایی غنی از گیاهان می توانند از پیدایش ۲ عامل مهم برای بیماری قلبی و سکته یعنی فشار خون بالا و کلسترول بالا پیشگیری کرده یا در صورت وجود آن را کنترل کند.رژیم غذایی حاوی ۹ واحد میوه و سبزی ، ۳ واحد لبنیات کم چربی و کمتر از ۳۰ درصد کل کالری از چربی در روز فشار خون را در افراد مبتلا به پر فشاری خون به طور قابل توجهی کاهش می دهد.

اسلاید ۲۷: نقش میوه ها و سبزی ها در پیشگیری از بیماری های چشمی احتمال بروز دو عارضه چشمی وابسته به سن یعنی آب مروارید و تحلیل لکه زرد شبکیه در افرادی که به طور منظم سبزی های برگی به رنگ سبز تیر

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.