پاورپوینت کامل تغذیه در بیماران قلبی ۲۶ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل تغذیه در بیماران قلبی ۲۶ اسلاید در PowerPoint دارای ۲۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل تغذیه در بیماران قلبی ۲۶ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها

پاورپوینت کامل تغذیه در بیماران قلبی ۲۶ اسلاید در PowerPoint

اسلاید ۴: یکی از مهمترین مداخلات آموزشی برای اصلاح شیوه زندگی شناخت گروههای غذایی بر اساس هرم تغذیه سالم

اسلاید ۵:

اسلاید ۶: Five servings of Fruits and Veggies

اسلاید ۷: مصرف بیشتر سبزیجات تازه مصرف بیشتر میوه جات تازه

اسلاید ۸: چربی اشباع و اسید چرب ترانس: در بدن تبدِِِِیل به LDL شده سبب بالا رفتن کلسترول خون میشود معمولا در چربی های حیوانی و یا در روغن های گیاهی جامد وجود دارد. جایگزِینی آن باروغن گیاهی غیر اشباع منجر به کاهش قابل توجه در کلسترول خون و خطر بیماری های عروق کرونر قلب خواهد شد.

اسلاید ۹: روغن نباتی جامد به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اشباع بالا و اسیدهای چرب ترانس که در جریان هیدروژناسیون تولید می شود برای سلامتی مضر است. کاهش ۲% اسید چرب ترانس دریافتی در رژیم غذایی خطر بیماریهای قلبی و عروقی را ۲۵% کاهش می دهد. طبق توصیه سازمان جهانی بهداشت حداکثر ۳۰% کل انرژی دریافتی روزانه می تواند از روغن و چربی تامین شود. همچنین اسیدهای چرب اشباع حداکثر ۱۰% و اسیدهای چرب ترانس حداکثر ۱% از کل انرژی دریافتی رژیم غذایی روزانه را می تواند تامین کنند.

اسلاید ۱۰: منابع اسیدهای چرب غیر اشباع اسید لینولنیک (امگا ۳)دانه ها و مغزها ، روغن کلزا (کانولا ) تخم کتان و شاهدانه، روغن ماهی ، ماهی های چرب ( قزل آلا، ماهی آزاد، کپور و ….. ) اسید لینولئیک (امگا ۶) در انواع روغن های نباتی (آفتابگردان، گل رنگ) اسید اولئیک (امگا ۹)به وفور در روغن زیتون و مغزها مثل گردو، بادام، پسته، فندق و تخمه های آجیلی ( تخمه آفتابگردان و تخمه کدو ).فراوان ترین اسید چرب در خون انسان

اسلاید ۱۱: مطالعات زیادی تاثیر مصرف مواد غذایی حاوی فلاونوئیدها را در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی نشان داده است :مصرف زیتون در منطقه مدیترانه مصرف انگور یاقوتی در فرانسهمصرف چای و ماهی در ژاپن

اسلاید ۱۲: تاثیر مواد غذایی بر کاه

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.