پاورپوینت کامل کربوهیدات ها ۳۴ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل کربوهیدات ها ۳۴ اسلاید در PowerPoint دارای ۳۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل کربوهیدات ها ۳۴ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها

پاورپوینت کامل کربوهیدات ها ۳۴ اسلاید در PowerPoint

اسلاید ۳: گلوکز انرژی مورد نیاز مغز و ½ انرژی مورد نیاز عضلات و بافت ها را تامین میکند.گلوکز ذخیره شده را گلیکوژن می نامند.گلوکز انرژی آنی و گلیکوژن انرژی ذخیره شده است.کربوهیدرات ها دو نوع دارند:سادهپیچیده تمام غذا های گیاهی شامل کربوهیدرات اند.

اسلاید ۴: شکرمونوساکارید ها – تک قندی هادی ساکارید ها– دو قندی هاکربو هیدرات های ساده در خوراکی هایی مانند میوه ها، شیر و سبزیجات یافت میشود.کیک،شیرینی و دیگر خوراکی های از این دست، شامل کربوهیدرات های ساده هستند که انرژی را تامین کرده ولی فاقد ویتامین، مواد معدنی و فیبر هستند.کربوهیدرات های ساده

اسلاید ۵: مونوساکارید ها۶ کربن۱۲ هیدروژن۶ اکسیژنتفاوت در قرارگیری اتم ها که باعث تفاوت در میزان شیرین بودن آنها میشود.گلوکز، فروکتوز و گالاکتوز ساده ترین انواع کربوهیدرات های ساده هستند که ساختار مولکولی شان را در صفحه های بعد میبینید.

اسلاید ۶: طعم شیرین و ملایممعروف به قند خونمنبع انرژی حیاتیدر تمام دی ساکارید ها و پلی ساکارید ها یافت میشود.گلوکز

اسلاید ۷: فروکتوزشیرین ترین قنددر میوه ها و عسل یافت میشودبه نوشیدنی های غیر الکلی، دسر ها و کورن فلکس اضافه میشود.

اسلاید ۸: گالاکتوزبه سختی می توان شیرینی آن را تشخیص داد.به سختی یافت میشود.

اسلاید ۹: دی ساکارید هایک جفت مونوساکارید را دی ساکارید می نامند.یکی از دو مونوساکارید همیشه گلوکز استمونوساکارید دوم میتواند فروکتوز، گالاکتوز یا نوعی دیگر از گلوکز باشد. ((-bتوسط آبکافت شکسته میشود.توسط درانباشت پیوند می خورد.آبکافت و درانباشت برای تمام واحد های انرژی اتفاق می افتدمالتوز، ساکاروز و لاکتوز رایج ترین دی ساکارید ها هستند

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.