پاورپوینت کامل تغذیه و رژیم درمانی ۴۷ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل تغذیه و رژیم درمانی ۴۷ اسلاید در PowerPoint دارای ۴۷ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل تغذیه و رژیم درمانی ۴۷ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها
پاورپوینت کامل تغذیه و رژیم درمانی ۴۷ اسلاید در PowerPoint
اسلاید ۳: ۵-از غذاهای سرخ شده در روغن، غذاهای پرچرب، غذاهای آماده از جمله پیتزا تا حد امکان کم مصرف نمایید. بهتر است غذاها تا حد امکان به صورت بخارپز و آبپز باشد.۶-از مصرف روغن ها و چربی های جامد پرهیز نمایید. جهت پخت و پز از روغن های گیاهی مایع استفاده نمایید و بهترین روغن در این زمینه روغن کلزا (یا روغن کانولا) می باشد.۷-از قرار دادن نمکدان در سفره پرهیز نمایید. میزان نمک غذاها در حد متعادل باشد. از مواد غذایی شور همانند خیار شور، ترشی شور و غیره تا حد امکان کم مصرف نمایید.۸-از مصرف مواد غذایی دودی تا حد امکان پرهیز نمایید.۹-همراه با غذا به میزان کافی از گروه سبزی ها استفاده نمایید.۱۰-مصرف میان وعده ها الزامی می باشد. مصرف میوه در میان وعده ها توصیه می گردد.
اسلاید ۴: ۱۱-در رژیم غذایی روزانه خود از لبنیات کم چرب به میزان کافی استفاده نمایید.۱۲-میزان مصرف قند، شکر، مربا، عسل، شربت، نوشابه ، سایر مواد غذایی که در تهیه ی آنها از شکر استفاده شده است، و همچنین کاکائو و شکلات کم باشد.۱۳-روزانه حداقل نیم تا یک ساعت ورزش (برای مثال پیاده روی) نمایید.
اسلاید ۵: نکات تغذیه ای در مورد کاهش وزن ۱-غذاها را کاملا بجوید و آهسته میل نمایید. این امر در پیشگیری از مصرف زیاد مواد غذایی موثر است.۲-از مصرف غذا در هنگام تماشای تلویزیون یا مطالعه کردن پرهیز نمایید، چرا که این امر سبب عدم تمرکز در هنگام غذا خوردن و در نتیجه مصرف بیش از حد مواد غذایی می گردد.۳-از مصرف زیاد مواد اشتها آور همانند آبلیمو، سرکه و ترشی همراه با غذا پرهیز نمایید.۴-از مصرف چربی گوشت ها، پوست مرغ، پوست ماهی، لبنیات پرچرب (از جمله ماست موسیر)، سس های سفید، کله و پاچه و چیپس تا حد امکان پرهیز نمایید. میزان مصرف دل، قلوه، جگر، زرده ی تخم مرغ، میگو، کره، خامه و شیرینی های خامه ای در رژیم غذایی کم باشد. در هفته حد اکثر ۲ تا ۳ عدد تخم مرغ بیشتر مصرف نکنید.۵-از غذاهای سرخ شده در روغن، غذاهای پرچرب، غذاهای آماده از جمله پیتزا تا حد امکان کم مصرف نمایید. بهتر است غذاها تا حد امکان به صورت بخارپز و آبپز یا کبابی باشد.
اسلاید ۶: ۶-از مصرف روغن ها و چربی های جامد پرهیز نمایید.جهت پخت و پز از روغن های گیاهی مایع استفاده نمایید و بهترین روغن در این زمینه روغن کلزا ( یا روغن کانولا ) می باشد.۷-همراه با غذا به میزان کافی از گروه سبزی ها استفاده نمایید.۸-مصرف میان وعده ها الزامی می باشد. مصرف میوه در میان وعده ها توصیه می گردد.۹-در رژیم غذایی روزانه خود از لبنیات کم چرب به میزان کافی استفاده نمایید.۱۰-از مصرف زیاد قند، شکر، مربا، عسل، شربت، نوشابه ، سایر مواد غذایی که در تهیه ی آنها از شکر استفاده شده است، و همچنین کاکائو و شکلات تا حد امکان پرهیز نمایید.۱۱-روزانه حداقل نیم ساعت ورزش ( برای مثال پیاده روی ) نمایید. مدت زمان ورزش خود را به تدریج تا یک ساعت در روز افزایش دهید.
اسلاید ۷: نکات تغذیه ای در مورد تری گلیسیرید خون بالا ۱-غذاها را کاملا بجوید و آهسته میل نمایید. این امر در پیشگیری از مصرف زیاد مواد غذایی موثر است.۲-از مصرف غذا در هنگام تماشای تلویزیون یا مطالعه کردن پرهیز نمایید، چرا که این امر سبب عدم تمرکز در هنگام غذا خوردن و در نتیجه مصرف بیش از حد مواد غذایی می گردد.۳-از مصرف زیاد مواد اشتها آور همانند آبلیمو، سرکه و ترشی پرهیز نمایید.۴-از مصرف چربی گوشت ها، پوست مرغ، پوست ماهی، لبنیات پرچرب ( از جمله ماست موسیر )، سس های سفید، کله و پاچه، دل، قلوه، جگر، مغز، زرده ی تخم مرغ، میگو، کره، خامه، شیرینی های خامه ای و چیپس پرهیز نمایید. ۵-از مصرف روغن ها و چربی های جامد پرهیز نمایید. جهت پخت و پز از روغن های گیاهی مایع استفاده نمایید و بهترین روغن در این زمینه روغن کلزا ( یا روغن کانولا ) می باشد.
اسلاید ۸: ۶-از مصرف غذاهای سرخ شده در روغن، غذاهای پرچرب، غذاهای آماده از جمله پیتزا پرهیز نمایید. بهتر است غذاها تا حد امکان بصورت بخارپز، آب پز یا کبابی باشد.۷-توصیه می شود بخش عمده ی گوشت مصرفی از نوع گوشت سفید ( مرغ و ماهی ) باشد.۸-همراه با غذا به میزان کافی از گروه سبزی ها استفاده نمایید.۹-مصرف میان وعده ها الزامی می باشد. مصرف میوه در میان وعده ها توصیه می شود.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 