پاورپوینت کامل طراحی کارخانه صنایع غذایی ۷۴ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل طراحی کارخانه صنایع غذایی ۷۴ اسلاید در PowerPoint دارای ۷۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل طراحی کارخانه صنایع غذایی ۷۴ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت کامل طراحی کارخانه صنایع غذایی ۷۴ اسلاید در PowerPoint :
بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها
پاورپوینت کامل طراحی کارخانه صنایع غذایی ۷۴ اسلاید در PowerPoint
اسلاید ۴: ۴مراحل طراحی کارخانهتعیین انبارهای مورد نیاز و مشخصات اصلی آنهاتعیین محل فعالیت های تولیدی و خدماتی و کمک تولیدیتعیین فضاهای مورد نیازتخصیص محوطه کارخانه به فعالیت های مختلفبررسی های مربوط به نوع ساختمانتهیه طرح کارخانهبررسی ارزیابی و تصحیح طرح با همکاری افراد صاحبنظرجمع آوری اطلاعات اولیهتحلیل اطلاعات اولیهطراحی فرایند تولیدطراحی جریان مواد تحلیل کلیات روش انتقال موادمحاسبه تعداد ماشین آلات طراحی ایستگاه های کار انتخاب ماشین آلاتهماهنگی عملیات های تولیدیبررسی روابط متقابل فعالیتهای تولیدی و خدماتی و کمک تولیدی
اسلاید ۵: ۵مطالعات امکان سنجیمهندسیهزینه های ثبت، و مقدماتگزینه های فنیشرح اجمالی تجهیزات تولیدیLay Outطرح مکمل صنعتیپیوستهاسرمایه گذاریبودجه بندی و دسته بندی اطلاعاتارزیابیتعریف پروژهمطالعه بازاراندازه و محلنسبت کار طلبی به سرمایه طلبیبازار فروش، محل تولد و نحوه توزیعقابلیت گسترش مرحله ایروشهای تولید
اسلاید ۶: ۶تحقیق بازارفهرست قطعات:تمامی جزییات و مشخصات منبع خرید و هزینهپیش بینی فروشمهندسی محصولتبیین، تطور و تعریف فنی محصولتوسعه محصول: معرفی، رشد، بلوغ، اشباع، کاهشتهیه نقشه تولید، فهرست قطعات و یا صورت مواد
اسلاید ۷: ۷خصوصیات زمین کارخانهانتخاب محل کارخانهساختمان موجود تغییر کاربریساختمان جدید :مناسب بودن سطحهزینه های فونداسیونمقاومت زمین عوامل مهم مطرح:مواد اولیهپرسنل مورد نیازمواد مصرفیضوابط و شرایط ایجاد واحد تولیدیبازار فروشجاده و امکانات حمل و نقلقیمت زمینآبهای زیر زمینی و فاضلاببهداشت و ایمنی
اسلاید ۸: ۸خصوصیات ساختمانموقعیت نسبت به نورکاستن از میزان حمل ونقل در داخل کارخانهنقاله؛، پمپ و یا پالتکاهش درزهاخطی بودن تولیدسکو های تخلیه و بارگیریدرگاه یا در های مجهز به توری یا پرده هوا یا فشار مثبت Positive pressureمحاسبات مقاومت هااسکلت فلزی، بتن آرمه، آجر، ایرانیتمحاسبه ارتفاع: ۵ تا ۶ متر متناسب با دستگاههاتعداد طبقاتزیرزمین و پشت بامسقف کاذب: لوله ها و کابلها، تاسیسات، صدا، اضطراری در سوله هاتعداد ستون
اسلاید ۹: ۹خصوصیات ساختماندر حالت استفاده از فلز: ضد زنگدر کف کانال فاضلاب (سر پوشیده) در سقف: تهویهکانالها بدون زاویه مردهتعداد کانالها متناسب با عرض سالن، دورترین نقطه تا کانال کمتر از ۶ مترسقف صاف و تا حدی دارای شیبinch*ft 0.5-1 عایق بندی ۲-۵ سانتیمترسیستمهای استاندارد ایمنیشیر آتش نشانیپله های اضطراریسطح داخلی: قابل شستشو، کم درز، مقاوم به خورندگیکف: مقاومت و قابلیت شست وشو، عدم لغزندگی، بی درز و شیار، با اختلاف ارتفاع ، با شیب مناسب و عایق بندی شده، مقاوم به خورندگی
اسلاید ۱۰: ۱۰خصوصیات درها در طراحینوع درPositive pressureکشوییدو مرحله ایایمنییک طرفه یا چند طرفهاندازهجنس در استیلالو مینیمآهن با پوشش لاکآهن با پوشش پلاستیکشیشهاستیل و عایقمحل نصب
اسلاید ۱۱: ۱۱نورنور مصنوعینور کافی و نور بیشتر برای نقاط حساسلامپها در محل مناسبدر پوششمحل نصبنوع لامپ (لامپ رشته ای ۵% نور مابقی گرما و لامپ فلورسنت ۲۱% نور مابقی گرما ایجاد می کنند)شدت نورمحل نصب و کارایینور طبیعی عبور نورطراحی ساختمانپنجرهباز نشوباز شو تهویه ۱۰-۲۰% مساحت کف پنجره تعبیه گردد
اسلاید ۱۲: ۱۲ شدت نورمزایاجلوگیری از خستگیکاهش اشتباهکاهش تلفاتبهداشت بهترایمنی بیشترافزایش راندماناندازه گیریواحد: فوت کندل ft*cdl (شدت نور) یا لومن(شار نور) یا لوکس(روشنایی، لومن بر متر مربع) یا لومن بر وات (درخشندگی)محل اندازه گیریدر ارتفاع ۷۵ سانتیمتر بالاتر از کف زمین
اسلاید ۱۳: ۱۳مثالهایی در مورد تامین نورشدت نور(ft*cdl)محل شدت نور(ft*cdl)محل۱۰۰)۳۰۰ لوکس)آزمایشگاه۲۰-۳۰اتاق دیگ بخار۵۰سورتینگ عادی۳۰انبار۲۰بارکیری محصول۵۰اتاق پر کننده۱۵۰-۱۰۰دفاتر۳۰شستشو بطری۵۰پاستوریزاتور۱۵۰ تمیز کردن۵۰تخلیه مواد اولیه۳۰Cooler70ترازو۱۰۰بازرسی پر کننده
اسلاید ۱۴: ۱۴مثالهایی در مورد تامین نورشدت نورمحل شدت نورمحل۱۰۰ جدا سازی اختصاصی۵۰درجه بندی مواد اولیه۵۰جدا سازی اولیه۱۰۰درجه بندی ۲۰-۳۰نور عمومی سالن۲۰۰درجه بندی بر اساس رنگ
اسلاید ۱۵: ۱۵ تهویهتهویه طبیعیتوریحشره کشهای الکتریکی (محدودیت استفاده)لامپهای UVسیستم هوای مثبتفیلترهاسیستم های خنک کننده۲۱C and RH=50%برای جلوگیری از اتلاف انرژی دالانتنظیم دماخروج گرد و غبار خروج بخار آبخروج بو های نامناسبهر نفر ۳۰ فوت مکعب(۱m3=39.93 ft3)دستگاه های بسیار مرطوب هود ویژه
اسلاید ۱۶: ۱۶ انبارها انبار سردخانه زیر صفرعایق بندی دیوار:۲۰-۱۰، سقف: ۲۵-۱۵ و کف: ۱۰-۲۰ سانتیمترسرامیک، پلاستر سیمان، استیلعایقها نوع عایق: Poly Styrene, Poly urethaneعایق رطوبتی:کاغذ قیر اندود، صفحات پلاستیکی، الومینیم فویل و کاملا sealانبار عادیحشرات و آفات انباریآفت کشهای شیمیایی:گازی: فسفین با قرص گذاری در سیلو هاتماسی: مالاتیون و اکسید اتیلنفومیگانهای مایع: کلروپیکرین، اتیلن دیکلرایدانبار سردخانه بالای صفرعایق بندی دیوار:۸-۱۰، سقف: ۱۰-۱۵ سانتیمتر و کف: نیاز ندارد
اسلاید ۱۷: ۱۷ تامین آبمنابع آب:ابهای جویآبهای سطحیآبهای زیر زمینیآبهای دریا ، اقیانوس وغیرهآبهای حاصل از تصفیه پسابهاموارد مصرف آب:جابجایی مواد اولیهتمیز کردن و شست و شوی مواد اولیهخیساندن مواداستفاده در فرمولاسیون محصولتبادل دما (سرد کردن یا گرم کردن)تولید بخارکاربری عمومی (آب لوله کشی)
اسلاید ۱۸: ۱۸ تامین آبسختیموقت: بیکربنات کلسیم و منیزیمدایم: نمکهای کلسیم و منیزیم شامل کلرور و سولفاتسبک کردن آب:رسوب گیریتعویض یونیحذف مواد معدنیROعوامل مورد آزمون و کنترل در آبها عوامل فیزیکیشیمیاییمیکرو بیولوژیکیبیولوژیکی
اسلاید ۱۹: ۱۹ تامین آبناخالصی های دیگر آب:مواد معلقسولفاتهترکیبات کلریونهای آهن و منگنزگازهای محلول در آبقلیاها سختی ppmدرجه بندی آب۰-۶۰نرم۶۰-۱۲۰نسبتا سخت۱۲۰-۱۸۰سختبیش از ۱۸۰خیلی سخت
اسلاید ۲۰: ۲۰ تامین آبصرفه جویی در مصرف آب و تولید فاضلابسیستم تصفیه و جدا سازیکلر زنیآب کندانسآبهای برگشتیقابلیت مصرفتعداد کلی فرم در ۱۰۰ میلی لیتردرجه آبخیلی خوب۱۱قابل مصرف۱-۳۲مشکوک۴-۱۰۳غیر قابل مصرفبیش از ۱۰۴
اسلاید ۲۱: ۲۱ تامین آبرنگ لوله نوع سیال سبز روشن تا آبیآب سردزرد تیرهآب داغزرد روشنبخارسبز تیرههوای فشردهقرمز آتشیآتش نشانینارنجی شفافآمونیاک و سایر گازهای خطرناکزرد روشنآب کندانسآبی کمرنگلوله های برق
اسلاید ۲۲: ۲۲ اقتصاد مهندسیهزینه تجهیزات خریداری شدههزینه تجهیزات نصب شدهبه روز رسانی هزینه هاهزینه های راه اندازی=۰.۱ سرمایه ثابتکل هزینه محصول=هزینه تولید+۰.۰۲۵*درآمدهزینه تولید=هزینه مستقیم تولید+هزینه ثابت+هزینه های بالا سری واحدسرمایه تولیدکل تجهیزات فرایندکل تجهیزات تاسیساتسرمایه غیر تولیدیمقدار برابر ۱۵ درصد سرمایه تولیدکل سرمایه ثابتسرمایه در گردشموجودی مواد اولیه، مواد در فرایند، انبار داری محصول، تحقیقکل سرمایه ثابت و در گردش
اس
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 