پاورپوینت کامل بررسی ویژگیهای شیمیایی و رئولوژیکی کرم ارده بادام زمینی ۳۹ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل بررسی ویژگیهای شیمیایی و رئولوژیکی کرم ارده بادام زمینی ۳۹ اسلاید در PowerPoint دارای ۳۹ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل بررسی ویژگیهای شیمیایی و رئولوژیکی کرم ارده بادام زمینی ۳۹ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت کامل بررسی ویژگیهای شیمیایی و رئولوژیکی کرم ارده بادام زمینی ۳۹ اسلاید در PowerPoint :
بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها
پاورپوینت کامل بررسی ویژگیهای شیمیایی و رئولوژیکی کرم ارده بادام زمینی ۳۹ اسلاید در PowerPoint
اسلاید ۳: کرم ارده ( کرم کنجد) بر پایه ارده تهیه شده. به عبارت ساده تر کرم کنجد همان ارده است که به آن کمی شکر و شیرخشک اضافه می شود. کرم کنجد تقریباً به حلواارده شبیه است اما بافت نرم تر و خمیری تر نسبت به آن دارد. حلوا ارده یک فراورده سنتی در ایران و کشورهای خاورمیانه است که از مخلوط کردن ارده ( دانه های کنجد بوداده، پوست گیری و آسیاب شده) با یک شیرین کننده مناسب به دست می آید. ۳
اسلاید ۴: بیان مسالهدانه بادام زمینی منبع غنی از پروتئین، چربی، اسیدهای چرب برای تغذیه انسان است پروتئین های بادام زمینی نسبتاً غنی از اسیدهای آمینه مورد نیاز برای رشد دانش آموزان است در طراحی فرایند تولید یک ماده غذایی و رسیدن به شاخص های کیفی مطلوب در محصول نهایی، از جمله ویژگی های حسی و زمان ماندگاری، آگاهی کامل از خصوصیات رئولوژیکی آن ماده غذایی ضروری است. به عنوان مثال، پذیرش محصولی نظیر مخلوط ارده و شیره، به قابلیت پخش آن روی یک ماده غذایی دیگر وابسته است و این امر به طور مستقیم با گرانروی و رفتار جریان آن محصول ارتباط دارد. ۴
اسلاید ۵: به منظور بهره گیری از ترکیبات سودمند و پروفایل پروتئین و چربی بادام زمینی، از ترکیب آن با کرم ارده استفاده گردید تا علاوه بر تولید محصولی جدید، ویژگی های فراسودمندی بالاتری نیز داشته باشد. ۵
اسلاید ۶: فرضیات تحقیق۶کرم ارده بادام زمینی دارای ویژگی های بافتی مشابه کرم ارده کنجد است.کرم ارده بادام زمینی دارای میزان پروتئین مشابه کرم ارده کنجد است.کرم ارده بادام زمینی دارای ویژگی های فیزیکوشیمیایی مشابه کرم ارده کنجد است.
اسلاید ۷: اهداف تحقیقاهداف علمی شامل بررسی ویژگی های شیمیایی و رئولوژیکی کرم ارده بادام زمینی بود.اهداف کاربردی شامل تعیین ویژگی های مختلف بافتی کرم ارده بادام زمینی و مقایسه آن با کرم ارده کنجدتعیین میزان رطوبت، چربی و پروتئین کرم ارده بادام زمینی و مقایسه آن با کرم ارده کنجد۷
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 