فایل ورد کامل شناسایی و مدیریت سوء تغذیه در بیماران بستری: بررسی دانش و نگرش کارکنان


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

این مقاله، ترجمه شده یک مقاله مرجع و معتبر انگلیسی می باشد که به صورت بسیار عالی توسط متخصصین این رشته ترجمه شده است و به صورت فایل ورد (microsoft word) ارائه می گردد

متن داخلی مقاله بسیار عالی، پر محتوا و قابل درک می باشد و شما از استفاده ی آن بسیار لذت خواهید برد. ما عالی بودن این مقاله را تضمین می کنیم

فایل ورد این مقاله بسیار خوب تایپ شده و قابل کپی و ویرایش می باشد و تنظیمات آن نیز به صورت عالی انجام شده است؛ به همراه فایل ورد این مقاله یک فایل پاور پوینت نیز به شما ارئه خواهد شد که دارای یک قالب بسیار زیبا و تنظیمات نمایشی متعدد می باشد

توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل شناسایی و مدیریت سوء تغذیه در بیماران بستری: بررسی دانش و نگرش کارکنان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

تعداد صفحات این فایل: ۲۴ صفحه


چکیده :

زمینه و هدف: سوء تغذیه موجب کاهش عملکرد و پیامدهای بالینی ناچیز در بیماران بستری می شود. این مطالعه با هدف بررسی دانش کارکنان بالینی در مورد شناسایی و مدیریت سوء تغذیه، ارزیابی نگرش و دانش سوء تغذیه به صورت مسئولیت مشترک بین رشته ای انجام شده است.

مواد و روشها: این مطالعه به منظور توزیع کارکنان بالینی (پزشکی ، پرستاری ، رژیم غذایی و بهداشت) در سه دانشگاه بیمارستانی از جمله مکان های حاد، کمی حاد و توانبخشی انجام شد.

نتایج: نتایج حاصل از نظرسنجی ۱۴ کارکنان بالینی واجد شرایط (۱۱۶ پرستار ، ۶۸ پزشک ، ۲۰ متخصص تغذیه و ۹۸ نفر از کارکنان بهداشت) مورد بررسی قرار گرفت. به استثنای متخصصین رژیم غذایی ، پاسخ به سؤالات مربوط به مهارت و دانش در زمینه های شناسایی سوء تغذیه ، تشخیص ، درمان و مدیریت ، کمتر از حد مطلوب بود. تنها پاسخ ۶۰ از کارکنان پزشکی / جراحی و ۴۲ از کارکنان پرستاری توانایی خود را در تشخیص سوء تغذیه گزارش کرده اند. پاسخ به سوالات مربوط به مسئولیت سوء تغذیه بسیار متغیر بود و هیچ کسی “مالکیت مشترک” سوء تغذیه را در مسئولیت بالینی پیشنهاد نکرد.

نتیجه گیری: به غیر از متخصصان رژیم غذایی ، مهارت های مدیریت سوء تغذیه متوسط بود و شکاف دانش در کارمندان بالینی دیده شد. در مورد مسئولیت مراقبت از سوء تغذیه بیماران بستری نوعی سردرگمی نیز وجود داشت. برای بهبود تغذیه بیماران بستری ممکن است نیاز به درگیر شدن بیش از حد چند رشته و آموزش بهبود یافته باشد.

واژه‌های کلیدی: سوء تغذیه | تیم بین رشته ای | دانش | نگرش ریسک | بیماران بستری (بستری)

عنوان انگلیسی:

Identification and management of malnutrition in hospitalised patients: A survey of staff knowledge and attitudes

~~en~~ writers :

Indi Swan a, *, Ibolya Nyulasi a, b, Kathryn Collins a, 1, Janet Weir-Phyland a, Danielle Bolster a, Rebecca Burgell a, Daniel Fineberg a, William Johnson a, Susannah King a, b, Ronald Leong a, Gary McLachlan a, Lisa Murnane a, Lisa Somerville a, Robyn Wright a, Rowan Walker a, On behalf of the Nutrition Committee of Alfred Health

Background & aims: Malnutrition is associated with functional
decline and poorer clinical outcomes for hospitalised patients. This
study aimed to survey the knowledge of clinical staff concerning
identification/diagnosis and management of inpatient malnutrition and to assess attitudes and knowledge of malnutrition as a
shared inter-disciplinary responsibility.

Methods: A survey designed to investigate the aims was distributed to clinical staff (medical, nursing, dietitians and allied health)
across three hospital campuses including acute, sub-acute and
rehabilitation sites.

Results: Survey responses were received from 14% (n ¼ ۳۰۲) of
eligible clinical staff (116 nursing, 68 medical, 20 dietitians and 98
other allied health staff). With the exception of dietitians, responses to questions regarding skills and knowledge in the areas of
malnutrition identification, diagnosis, treatment and management
indicated sub-optimal knowledge. Only 60% of medical/surgical
staff and 42% of nursing staff self-reported the ability to diagnose
malnutrition. Responses to questions regarding responsibility for malnutrition were highly variable and suggested no significant
‘shared ownership’ of malnutrition as clinical responsibility.

Conclusion: Apart from dietitians, malnutrition management skills
were modest and knowledge gaps of clinical staff were marked.
Confusion also existed as to the responsibility for malnutrition care
for inpatients. To improve inpatient nutrition further multidisciplinary engagement and improved education may be required.

Keywords: Malnutrition | Interdisciplinary team | Knowledge | Attitudes | Risk | Hospitalised patients (inpatients)

$$en!!

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.