فایل ورد کامل ایجاد حفاظت و بهبود پایداری درهم پوشش دار کردن لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس درون اینولین یا پلی دکستروز در ریزذرات لیپید جامد


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

این مقاله، ترجمه شده یک مقاله مرجع و معتبر انگلیسی می باشد که به صورت بسیار عالی توسط متخصصین این رشته ترجمه شده است و به صورت فایل ورد (microsoft word) ارائه می گردد

متن داخلی مقاله بسیار عالی، پر محتوا و قابل درک می باشد و شما از استفاده ی آن بسیار لذت خواهید برد. ما عالی بودن این مقاله را تضمین می کنیم

فایل ورد این مقاله بسیار خوب تایپ شده و قابل کپی و ویرایش می باشد و تنظیمات آن نیز به صورت عالی انجام شده است؛ به همراه فایل ورد این مقاله یک فایل پاور پوینت نیز به شما ارئه خواهد شد که دارای یک قالب بسیار زیبا و تنظیمات نمایشی متعدد می باشد

توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل ایجاد حفاظت و بهبود پایداری درهم پوشش دار کردن لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس درون اینولین یا پلی دکستروز در ریزذرات لیپید جامد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

تعداد صفحات این فایل: ۲۶ صفحه


بخشی از ترجمه :

۴- نتیجه گیری
ریزذرات لیپید جامد وابسته به همزیگری، ابزار بالقوه میکروارگانیزم های پروبیوتیک و ترکیبات پریبیوتیک می باشند. سیستم های وابسته به همزیگری بر پایه SLM می توانند از آسیدوفیلوس ها در برابر اثر مایعات معده ای و روده ای محافظت کرده و آنها را در روده ها در طی هضم چربی آزاد کنند.
SLMها زیست پذیری آسیدوفیلوس را در طی ذخیره سازی در دمای انجماد یا خنک سازی با رطوبت نسبی کنترل شده (۱۱%) بهبود می بخشند. بهترین فرمولاسیون مطالعه شده، ترکیبی از آسیدوفیلوس و پلی دکستروز است. زیرا این سیستم زیست پذیری میکروارگانیزم های زیست پذیر ذخیره شده برای مدت ۱۲۰ روز را حفظ نمود. SLMهای تولید شده در این مطالعه یک ابزار جالب توجه هستند که با توجه به مورفولوژی ویژه و خصوصیت غیرقابل حل بودن آنها در صنعت غذایی قابل استفاده هستند. موضوعاتی هم چنان تحت بررسی باقی می مانند که از جمله آنها می توان این موارد را نام برد: اثرات سطوح متفاوت پریبیوتیک ها بر مورفولوژی SLMها و زیست پذیری سلول پروبیوتیک و نیز اثر ماتریس های لیپیدی دیگر که ممکن است زیست پذیری سلول پروبیوتیک را در طی ذخیره سازی افزایش داده و به موجب این کاربرد SLMها را در صنایع غذایی محبوب سازند.

عنوان انگلیسی:Co- encapsulation of Lactobacillus acidophilus with inulin or polydextrose in solid lipid microparticles provides protection and improves stability~~en~~

۴ Conclusions

Symbiotic solid lipid microparticles are potential vehicles of probiotic microorganisms and prebiotic compounds. The symbiotic SLM-based systems could protect to L. acidophilus cells from the effects of gastric and intestinal fluids and release them in the intestines during fat digestion. SLMs improve the viability of L. acidophilus during storage at freezing or refrigeration temperatures with controlled relative humidity (11%). The best formulation studied combined L. acidophilus and polydextrose because this system maintained the viability of the stored microorganisms viable for 120 days. The SLMs produced in this study are an interesting vehicle that can be applied by the food industry, given their specific morphology and insoluble nature. Issues remain to be investigated, such as the effects of different levels of prebiotics on the morphology of SLMs and the probiotic cell viability as well as the effect of other lipid matrices that may prolong probiotic cell viability during storage, thereby favouring the application of SLMs in food products.

$$en!!

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.