فایل ورد کامل ویژگی های شیمیایی، حسی و رئولوژیکی برخی کچاپ های گوجه فرنگی تجاری آلمانی و مصری


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

این مقاله، ترجمه شده یک مقاله مرجع و معتبر انگلیسی می باشد که به صورت بسیار عالی توسط متخصصین این رشته ترجمه شده است و به صورت فایل ورد (microsoft word) ارائه می گردد

متن داخلی مقاله بسیار عالی، پر محتوا و قابل درک می باشد و شما از استفاده ی آن بسیار لذت خواهید برد. ما عالی بودن این مقاله را تضمین می کنیم

فایل ورد این مقاله بسیار خوب تایپ شده و قابل کپی و ویرایش می باشد و تنظیمات آن نیز به صورت عالی انجام شده است؛ به همراه فایل ورد این مقاله یک فایل پاور پوینت نیز به شما ارئه خواهد شد که دارای یک قالب بسیار زیبا و تنظیمات نمایشی متعدد می باشد

توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل ویژگی های شیمیایی، حسی و رئولوژیکی برخی کچاپ های گوجه فرنگی تجاری آلمانی و مصری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

تعداد صفحات این فایل: ۲۴ صفحه


بخشی از ترجمه :

ارزیابی حسی از کچاپ گوجه فرنگی
همانند تمامی مواد غذایی، آزمون های حسی معمولا راهنمایی آخر برای کیفیت از دیدگاه مصرف کننده می باشد. بنابراین، مقایسه میان کچاپ های مختلف سودمند است. هیچ تفاوت آشکاری میان پایداری، رنگ، بو، طعم و مقبولیت کلی کچاپ ها وجود ندارد. از سوی دیگر، امتیازات تفاوت قابل توجه میان کچاپ مصری Heinz و سایر کچاپ ها نشان داد. بیشترین پایداری مربوط به کچاپ مصری GSF (92/20) و کمترین پایداری مربوط به کچاپ مصری Heinz (38/15) بود. رتبه بندی رنگ برای کچاپ مصری GSF و کچاپ Americana بالاتر از سایر محصولات کچاپ بود. مقبولیت کلی کچاپ Heinz و کچاپ مصری Heinz کمتر از سایر کچاپ ها بود (به ترتیب ۴۴/۷۰ و۷۱). همچنین نتایج ارزیابی حسی در جدول ۵ آمده است.

عنوان انگلیسی:Chemical, sensory and rheological properties of some commercial German and Egyptian tomato ketchups~~en~~

Sensory evaluation of tomato ketchup As in

all foods, the organoleptic tests are generally the final guide of the quality from the consumer’s point of view [51]. Thus, it is beneficial to make a comparison between tomato ketchups. There was no significant difference for the tomato ketchups in consistency, colour, odour, taste and overall acceptability. On the other hand, the scores showed significant differences between Heinz Egypt ketchup and the other products. The highest consistency scores were for GSF Egypt ketchup (20.92) and the lowest consistency scores were for Heinz Egypt ketchup (15.38). The colour scores of the GSF Egypt ketchup and the Americana ketchup were higher than for the other tomato ketchup products. The overall acceptability for the Heinz and Heinz Egypt tomato ketchups was lower than those of the other ketchup products (70.44 and 71.0, respectively). Also the results of the sensory evaluation scores are shown in Table 5.

$$en!!

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.