فایل ورد کامل تولید طعم با استفاده از مخمر توسط تخمیر جامد پسماند های پوست پرتقال


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

این مقاله، ترجمه شده یک مقاله مرجع و معتبر انگلیسی می باشد که به صورت بسیار عالی توسط متخصصین این رشته ترجمه شده است و به صورت فایل ورد (microsoft word) ارائه می گردد

متن داخلی مقاله بسیار عالی، پر محتوا و قابل درک می باشد و شما از استفاده ی آن بسیار لذت خواهید برد. ما عالی بودن این مقاله را تضمین می کنیم

فایل ورد این مقاله بسیار خوب تایپ شده و قابل کپی و ویرایش می باشد و تنظیمات آن نیز به صورت عالی انجام شده است؛ به همراه فایل ورد این مقاله یک فایل پاور پوینت نیز به شما ارئه خواهد شد که دارای یک قالب بسیار زیبا و تنظیمات نمایشی متعدد می باشد

توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تولید طعم با استفاده از مخمر توسط تخمیر جامد پسماند های پوست پرتقال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

تعداد صفحات این فایل: ۲۵ صفحه


بخشی از ترجمه :

۴ نتیجه گیری
نتایج حاصل از این مطالعه برای اولین بار نشان دهنده قابلیت SSF از ضایعات OP برای تولید استرهای فرار مخمر با ماهیت “میوه ای” و اهمیت صنعتی بالا است. نتایج حاصل از این کار با نتایج قبلی به دست آمده در SmF از هیدرولیزات پوست پرتقال منطبق بود و به غیر از استریلیزاسیون هیچ پردازش دیگری نیاز نداشت. در طول SSF، مخمر عملکرد خوب رشد را نشان داد و توانایی مصرف مواد مغذی موجود را افزایش پیدا کرد و در طول فرایند تخمیر کامل زنده ماندند.SSF همچنین عملکرد های بالای استرهای فرار طعم دهنده را تضمین کرد (کل غلظت ۲۵۰ میلی گرم در کیلوگرم OP تخمیر شده). به نظر می رسد یافته های ما به شرط اقتصادی بودن فرآیند در جهت ساخت بیوراکتورهایی با مقیاس بزرگتر پیش می رود.

عنوان انگلیسی:Yeast flavour production by solid state fermentation of orange peel waste~~en~~

۴ Conclusions

The results of this study point out for the first time the feasibility of SSF of OP waste for the production of yeast volatile esters with “fruity-like” character and of high industrial importance. Compared to previous results obtained in SmF of orange peel hydrolysate, the SSF proved to be very adaptable and did not need any treatment besides sterilization. During SSF the yeast showed good growth performance and increased ability to consume the available nutrients and remain alive over the whole fermentation process. SSF also ensured high yields of volatile aroma esters (total concentration of 250 mg/kg of fermented OP). Our findings seem encouraging towards the direction of scale up in bioreactors that should be carried out together with respective provision of process economics.

$$en!!

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.