فایل ورد کامل وضعیت آنتی اکسیدانی خون و گوشت سینه بوقلمون پس از تغذیه با رژیم غذایی غنی شده با هیستیدین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
این مقاله، ترجمه شده یک مقاله مرجع و معتبر انگلیسی می باشد که به صورت بسیار عالی توسط متخصصین این رشته ترجمه شده است و به صورت فایل ورد (microsoft word) ارائه می گردد
متن داخلی مقاله بسیار عالی، پر محتوا و قابل درک می باشد و شما از استفاده ی آن بسیار لذت خواهید برد. ما عالی بودن این مقاله را تضمین می کنیم
فایل ورد این مقاله بسیار خوب تایپ شده و قابل کپی و ویرایش می باشد و تنظیمات آن نیز به صورت عالی انجام شده است؛ به همراه فایل ورد این مقاله یک فایل پاور پوینت نیز به شما ارئه خواهد شد که دارای یک قالب بسیار زیبا و تنظیمات نمایشی متعدد می باشد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل وضعیت آنتی اکسیدانی خون و گوشت سینه بوقلمون پس از تغذیه با رژیم غذایی غنی شده با هیستیدین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات این فایل: ۲۴ صفحه
بخشی از ترجمه :
بحث
در مطالعه حاضر، سیستم آنزیمی در ماهیچه های سینه بوقلمون تحت تاثیر رژیم های حاوی مواد غنی از هیستیدین (SDBC) یا هیستیدین خالص، پیش ساز ترکیبات مرتبط با کارنوسین قرار نگرفت. برای جوجه های تغذیه شده با رژیم غذایی حاوی SDBC، Kopec و همکاران (۲۰۱۳a) متوجه افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان به ویژه SOD و GPx در عضلات سینه شدند ، در حالی که آنزیم های پلاسما خون تحت تاثیر رژیم غذایی قرار نگرفت (Kopec et al.، ۲۰۱۳a، b ). روابط فوق نشان می دهد که تغذیه های به کار برده شده، مکانیزم آنتی اکسیدانی را در بافت های بوقلمون و مرغ به صورت متفاوتی تحریک می کنند. این مسئله همچنین می تواند با ارتباطات یافت شده بین اریتروسیت مرغ و بوقلمون تأیید شود. اضافه کردن هیستیدین و SDBC به رژیم غذایی مرغ باعث افزایش فعالیت هر سه آنزیم یا حداقل فعالیت SOD شد (Kopec et al. 2013b)، در حالی که فعالیت های SOD و GPx در اریتروسیت های بوقلمون پس از مکمل کردن رژیم غذایی با L-هیستیدین و SDBC کاهش یافت.
عنوان انگلیسی:Antioxidant status of turkey breast meat and blood after feeding a diet enriched with histidine~~en~~
DISCUSSION
In the present study the enzymatic system in turkey breast muscles was not affected by the diets with histidine rich materials (SDBC) or pure histidine, the precursor of carnosine-related compounds. For chickens fed a diet containing SDBC, Kopec et al. (2013a) found an increase in the activity of antioxidant enzymes in breast muscle, especially SOD and GPx, while the blood plasma enzymes were not affected by that diet (Kopec et. al., 2013a,b). The above-mentioned relations indicate that applied feeds stimulate the antioxidative mechanism differently in turkey and chicken tissues. This also can be confirmed by the relationship found between chicken and turkey erythrocytes. The addition of histidine and SDBC to the chicken diet increased the activity of enzymatic triad or at least SOD activity (Kopec et al., 2013b), whereas SOD and GPx activities in turkey erythrocytes decreased after diet supplementation with L-histidine and SDBC.
$$en!!
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 