فایل ورد کامل ریز پوشینه سازی باکتری: مروری بر تکنولوژی های متنوع و اثر آنها بر اثرات پروبیوتیکی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
این مقاله، ترجمه شده یک مقاله مرجع و معتبر انگلیسی می باشد که به صورت بسیار عالی توسط متخصصین این رشته ترجمه شده است و به صورت فایل ورد (microsoft word) ارائه می گردد
متن داخلی مقاله بسیار عالی، پر محتوا و قابل درک می باشد و شما از استفاده ی آن بسیار لذت خواهید برد. ما عالی بودن این مقاله را تضمین می کنیم
فایل ورد این مقاله بسیار خوب تایپ شده و قابل کپی و ویرایش می باشد و تنظیمات آن نیز به صورت عالی انجام شده است؛ به همراه فایل ورد این مقاله یک فایل پاور پوینت نیز به شما ارئه خواهد شد که دارای یک قالب بسیار زیبا و تنظیمات نمایشی متعدد می باشد
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل ریز پوشینه سازی باکتری: مروری بر تکنولوژی های متنوع و اثر آنها بر اثرات پروبیوتیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات این فایل: ۴۴ صفحه
بخشی از ترجمه :
چکیده
محصولات پروبیوتیکی فواید بسیاری برای سلامتی دارند. هرچند مشکل اصلی در استفاده از این میکروارگانیسم ها، بقای کم آنها در محصولات غذایی و دستگاه گوارش می باشد. تهیه پروبیوتیک هایی با عایق فیزیکی رویکرد موثری برای محافظت میکروارگانیسم ها و انتقال آنها به محیط روده می باشد. مطابق دیدگاه گروه حاضر استفاده از میکروکپسوله کردن یکی از موثرترین روش ها بوده و تحت بررسی و توجه ویژه ای بوده است. هر چند که هنوز چالش های بسیاری در فرایند کپسوله کردن وجود درد که بایستی حل شود. مطالعه مروری حاضر بر رویکردهای کپسوله کردن پروبیوتیک شامل مواد به کار رفته و نتایج بدست آمده از استفاده پروبیوتیک در ماتریکس های غذایی و پاتولوژی های مختلف در مدل های حیوانی متمرکز شده است.
۵- نتیجه گیری
میکروکپسوله کردن ثابت شده است که یکی از موثرترین روش های حفظ زنده مانی و پایداری پروبیوتیک ها می باشد. به دلیل اینکه از پروبیوتیک ها حین پردازش غذا و ذخیره سازی و همچنین در شرایط معده محافظت می کند. در کنار پلی ساکاریدها که به طور معمول به عنوان ماتریکس در میکروکپسوله کرده استفاده می شود، مواد جدیدی تست شده و فناوری های جدیدی مانند الکتروریسی توسعه یافته اند. هرچند نیاز به توسعه فناوری یا تجهیزاتی وجود دارد که ذرات یک شکلی برای کاربردهای صنعتی تولید کند. تحقیقات بیشتر همچنین نیاز است که انجام شود تا سویه باکتریایی و ماتریکس ناقل مناسبی پیدا شود. هزینه های اضافه ناشی از میکروکپسوله کردن بایستی سنجیده شود، بنابراین آنها می توانند به حداقل رسانده شوند. صرفه جویی در هزینه می تواند از فناوری های ارزانتر، مواد باکتریایی زائد کمتر و اثر سلامتی بهتر محصول، به دست آید. با این حال، تحقیقات در واقع بر گسترش استفاده از پروبیوتیک های کپسوله در ماتریکس های غذایی مختلف متمرکز شده است. علاوه بر این، تنها چند مطالعه in vivo برای بررسی اثرات مفید پروبیوتیک های کپسوله انجام شده است. اگرچه این مطالعات نشان دهنده نتایج امیدوارکننده ای می باشد، با این حال این مطالعات تنها در حیوانات انجام شده است. کارآزمایی های بالینی شامل تعداد بالای بیماران ضروری است تا به شواهد قطعی نقش پیش گیری کننده و درمانی پروبیوتیک های کپسوله شده در کاربردهای پزشکی پی برده شود. اطلاعات در مورد فرمولاسیون صحیح در مورد مقدار باکتری و زنده مانی و همچنین قابلیت این میکروارگانیسم ها برای تشکیل کلونی در جایگاه سلولی ضروری می باشد.
عنوان انگلیسی:Microencapsulation of bacteria: A review of different technologies and their impact on the probiotic effect~~en~~
Abstract
Probiotic based products are associated with many health benefits. However, the main problem is the low survival of these microorganisms in food products and in gastrointestinal tract. Providing probiotics with a physical barrier is an efficient approach to protect microorganisms and to deliver them into the gut. In our opinion, microencapsulation is one of the most efficient methods, and has been under especial consideration and investigation. However, there are still many challenges to overcome with respect to the microencapsulation process. This review focuses mainly on the methodological approach of probiotic encapsulation including materials and results obtained using encapsulated probiotic in food matrices and different pathologies in animal models.
۵- Conclusion
Microencapsulation has been proved to be one of the most efficient methods for maintaining viability and stability of probiotics, as it protects probiotic during food processing and storage, as well as in gastric conditions. Besides the polysaccharides traditionally used as a matrix in microencapsulation, new materials are being tested and new technologies are developed such as electrospinning. However there is a need to develop new technologies or equipments that produce uniform particles for industrial applications. Further researches also have to be carried out to find appropriate carrier matrices, and bacterial strains. The extra costs incurred by microencapsulation have to be estimated so that they can be minimized. Cost savings can be derived from easier technologies, lower waste of bacterial material and better health impact of the product. Nevertheless, the research is actually focus on expanding the use of encapsulated probiotic in different food matrices. In addition, only a few in-vivo studies have been carried out to test the beneficial effect of encapsulated probiotics. Although these studies show promising results, they have only been carried out in animals. Clinical trials, involving large numbers of patients, will be mandatory to achieve definite evidence of the preventive and curative role of encapsulated probiotics in medical practice. Information about correct formulations in terms of amount of bacteria and viability and also the capability of these microorganisms to colonize their niche will be required. It is needed to standardize the administration schedule and to achieve homogeneous and comparable results.
$$en!!
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 