پاورپوینت کامل شیمی چغندر قند و تکنولوژی چغندر قند ۴۱ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل شیمی چغندر قند و تکنولوژی چغندر قند ۴۱ اسلاید در PowerPoint دارای ۴۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل شیمی چغندر قند و تکنولوژی چغندر قند ۴۱ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل شیمی چغندر قند و تکنولوژی چغندر قند ۴۱ اسلاید در PowerPoint :

این فایل در قالب فرمت Power Point قابل ویرایش ، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی میباشد

منابع
تکنولوژی قند. تالیف مهندس رضا اسماعیل زاده کناری، نشر علوم کشاورزی
اصول صنایع تولید شکر. مهندس غلامرضا مصباحی، نشر علوم کشاورزی
تکنولوژی قند. دکتر اشنایدر، ترجمه دکتر شیبانی، انتشارات واحد R&D کارخانجات قند بیستون

۱- مقدمه
۲- چغندر قند و مواد تشکیل دهنده آن
۳- برداشت، حمل و نقل و تحویل به کارخانه
۴- سیلو کردن در کارخانه
۵- انتقال از سیلو به کارخانه
۶- تمیز کردن و شستشوی چغندر
۷- آسیاب خلال
۸- دیفوزیون و استخراج قند از چغندر
۹- تصفیه شربت خام
۹-۱- تئوری تصفیه
۹-۲- تهیه آب آهک
۹-۳- تهیه CO2
۹-۴- آهک زنی مقدماتی یا آهک زنی اول
۹-۵- آهک زنی اصلی یا آهک زنی دوم
۹-۶- کربناسیون یا اشباع ۱
۹-۷- دستگاههای مورد استفاده در جداسازی
۹-۸- کربناسیون یااشباع ۲
۱۰- تغلیظ شربت (اواپراسیون)
۱۱- کریستالیزاسیون (پخت)
۱۲- مالاکسور و سانتریفوژ
۱۳- خشک کردن و تولید قند حبه و کله
۱۴- قندگیری از ملاس

در گروه ناپایدارترین مواد موجود در مارک هستند.
مواد پکتیکی فقط در آب سرد غیر قابل حل است.
با جذب آب داغ، متورم و به تدریج حل می شوند.
در آب داغ اسیدی یا قلیایی انحلال سریعتر خواهند داشت.
میزان مواد پکتیکی در چغندر قند قابل ملاحظه بوده (۲/۴ درصد) و حدود یک سوم مواد غیر قندی را تشکیل می دهند.
به مقدار کم در چغندر وجود دارد.
خواص چوبی به چغندر داده و در تفاله باقی می ماند.
اهمیت آن در برش چغندر و تولید خلال در آسیاب خلال است.


  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.