فایل ورد کامل طرح کارآفرینی احداث کارخانه شیر پاستوریزه ۷۹ صفحه در word


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل طرح کارآفرینی احداث کارخانه شیر پاستوریزه ۷۹ صفحه در word دارای ۷۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل طرح کارآفرینی احداث کارخانه شیر پاستوریزه ۷۹ صفحه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح کارآفرینی احداث کارخانه شیر پاستوریزه ۷۹ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل طرح کارآفرینی احداث کارخانه شیر پاستوریزه ۷۹ صفحه در word :

فایل ورد کامل طرح کارآفرینی احداث کارخانه شیر پاستوریزه ۷۹ صفحه در word، این فایل با فرمت Word و با حجم ۷۲ صفحه و قابل ویرایش می باشد

بخشی از متن:

مقدمه :شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود .
مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از قبیل ازدیاد نسل و تغذیه زمستانی می باشند .مواد غذایی نباتی هر کدام قسمتی از گیاه و نبات مانند: میوه – ریشه – ساقه و برگ می باشند ، درحالی که شیر را به عنوان هدیه ای از مادر به فرزند خویش و به عنوان اولین ماده ی غذایی نوزاد باید شناخت که تمامی مواد غذایی مورد نیاز بدن را داراست .مواد متشکله شیر و تأثیر عوامل مختلف بر آنها:شیر را نمی توان به عنوان مخلوطی از پروتئین , چربی , کربوهیدرات , مواد معدنی و ویتامین ها معرفی نمود . چون مخلوط نمودن این مواد هیچ موقع شیر را به وجود نخواهد آورد و آزمایشات مختلف انجام یافته در این مورد نیز تا به حال نتیجه ای نداده است . مواد متشکله شیر از حالت خیلی ساده تا خیلی پیچیده ( کمپلکس ) که ترکیب و ساختمان قسمتی از آن ها هنوز به طور کامل مشخص و روشن نیست عبارتند از :«« پروتئین ها – چربی ها – کربوهیدرات ها – مواد معدنی و ویتامین ها »»تحقیقات زیادی که در این زمینه انجام شده و حتی تحقیقات سال های اخیر هم هنوز نتوانسته اند ترکیبات شیر را با تمام جزئیات آن روشن نماید .طی روزهای نخست زایمان به لحاظ ایجاد دگرگونی گسترده در ترکیبات آن را « آغوز » می خوانند .تغذیه نوزاد با « آغوز » بسیار مهم و ضروری است . وجود « فیزیم » زیاد در « آغوز » آن را ملین می کند و به این ترتیب در تمیز شدن روده های نوزاد و جلوگیر ی از تجمع میکروب های مضر نقش اساسی دارد . به همین دلیل وجود پاتن و مواد ایمنی ساز کارشنا سان علوم تغذیه مصرف آغوز کاملا طبیعی می دانند . همین کارشناسان در تشریح تفاوت های موجود بین شیر و آغوز می گویند . میزان پروتئین و چربی و در نهایت ماده ی خشک در آغوز بیشتر از شیر است و همچنین به خاطر تفاوت ترکیب پروتئین های آغوز با ترکیب پروتئین های شیر آغوز در مقابل مایه پنیر حساس نبوده و منعقد نمی شود ، بنابراین از آغوز نمی توان پرورش معمول پنیر تهیه کرد و شیر مانند: بسیاری از مواد غذایی دیگر خواص خود را به مدت زیادی نمی تواند حفظ کند .شیربه خودی خود حتی اگردربهداشتی ترین شرایط نیز دوشیده شود ، دارای میکروب است حتی اگر دام از سلامت کامل برخوردار باشد .شیر پس از خروج از پستان در مرحله دوشش و پس از‌ آن در معرض آلوده شدن به انواع میکروب ها می تواند قرار می گیرد .شیر به صورت دایمی ترکیب و خواص خود را تغییر می دهد و این عمل تحت تأثیر میکرو ارگانیسم ها و آنزیم های موجود در ترکیب انجام می شود . شیر را نباید تنها به عنوان یک نوشیدنی تلقی کرد ، بلکه ماده ی خام و ماده اصلی خیلی از فرآورده های شیری از قبیل کره – خامه – پنیر – ماست – شیرهای کندانسه و خشک – بستنی و غیره را تشکیل می دهد و درجات خوبی و مقاومت و ارزش مواد فوق بسته به ماده ی تشکیل دهنده ی اصلی آن یعنی شیر می باشد.

این طرح شامل مباحث زیر می باشد:

مقدمه

مواد متشکله شیر و تأثیر عوامل مختلف بر آنها

مواد ازت دار

مینرال یا مواد معدنی

کمیت های فیزیکی قابل اندازه گیری شیر :

وزن مخصوص شیر

ویسکوزیته شیر

اسیدیته شیر

نقطه ی انجماد شیر

اهمیت و ضرورت استفاده از مواد لبنی پاستوریزه

بیماری های مشترک انسان و دام :

سایر مزایای تحویل شیر به کارخانجات پاستوریزه به اختصار عبارتند از

تولید شیر در جهان و ایران

مشکلات و راه حل ها

دامداری سنتی

تولید محصولات جنبی

نقش قیمت گذاری

قسمت های مختلف کارخانه شیر

تحویل شیر – پاستوریزه :

پاستوریزاسیون

پاستوریزاتور

هموژنیزاسیون

سپراتور و مکانیسم عمل آن

شیشه شور

آزمایشگاه

تأسیسات سردخانه – آب سرد

تأسیسات آب و دیگ بخار

پمپ های به کار گرفته شده در صنایع شیر

پمپ استیل

پمپ معمولی

پمپ پزیتیو

تأسیسات فاضلاب

پرسشنامه شماره ی ۱

روند مصرف محصول طی سالهای۱۳۸۲تاسال۱۳۸۶

تولید کنندگان عمده ی جهانی این کالا چه کشورهایی هستند؟

قسمت پنجم – اطلاعات مربوط به تولید کالا

فرآیند انتخابی تولید کالا

سیستم کنترل کیفیت:

وظایف روش کنترل و ایستگاههای کنترل د رخط تولید:

لیست مشاغل و مقدار حقوق ماهانه و سالانه

محاسبه بیمه کارگری

نوع و مقدار انرژی و هزینه ی آن

محاسبه ی هزینه ی انواع انرژی مصرفی سالیانه :

محاسبه این میزان انرژی ها برای ۳۰۰روز کاری می باشدکه به شرح زیرمی باشد

مساحت زمین مورد نیاز و برآورد قیمت آن

برآورد مساحت و هزینه های ساختمانی و محوطه سازی

هزینه های قبل از بهره برداری شامل

فایل ورد کامل طرح کارآفرینی احداث کارخانه شیر پاستوریزه ۷۹ صفحه در word
فهرست نام دستگاهها وتجهیزات و تأسیسات عمومی

اثاثه اداری:

ترازنامه

میزان قطعات و مواد داخلی مورد نیاز جهت تولید و بسته بندی کالا بر اساس ظرفیت مورد تقاضا:

محاسبه ی اجزا و میزان سرمایه ی ثابت

محاسبه اجزا ومیزان سرمایه ثابت:

محاسبه استهلاک:

بهای تمام شده کالای فروش رفته

داراییهای ثابت پس ازکسر استهلاک

نحوه بدست آوردن نقطه سربه سر

هزینه های ثابت:

هزینه متغیر:


  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.