فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباس ۷۴ صفحه در word


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباس ۷۴ صفحه در word دارای ۷۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباس ۷۴ صفحه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباس ۷۴ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباس ۷۴ صفحه در word :

فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تاسیس کارخانه تولید سوسیس و کالباس ۷۴ صفحه در word، این فایل با فرمت Word و با حجم ۶۸ صفحه می باشد

بخشی از متن:

سوسیس و کالباس عبارت است از مخلوطی پایدار حاصل از گوشت یک یا چندین حیوان حلال گوشت که همراه با مواد دیگری در داخل پوششهای طبیعی و یا مصنوعی در شرایط مناسب پر شده و پس از طی فرآیند حرارتی مناسب و سایر فرآیندها برای مصرف آماده میگردد ولی در هر حال عمده ترین جزء پروتئین بکار رفته در تولید سوسیس و کالباس گوشت میباشد. دریک تقسیم بندی سوسیون ( سوسیس و کالباس ) را به دو رده تقسیم می کنند:

۱ نوع چرخ شده با بافت درشت

۲ فرآورده های با بافت امولوسیون دار

در ایران به فرآورده های با قطر بزرگ کالباس و با قطر کوچک سوسیس گفته میشود سوسیس و کالباس نوع بافت درشت دارای ذرات گوشت هستند که فشرده نمی باشد و در سوسیس وکالباسهای با بافت امولوسیون شده چربی ازطریق اجزاء گوشت امولسیفیه و مستحکم میگردد هر دو نوع اینها قابل سرد شدن ، عمل آمدن ، پختن، خشک شدن، یخ زدن ، یا دودی کردن می باشند هر دو نوع محصول را میتوان با دستگاههای یکسانی تولید نمود و تنها مسئله ای که باعث تفاوت در توده ساختمانی آنها میشود مربوط است به شیوه های فرآوری آنها ، از لحاظ تنوع فرمولاسیون نیز انواع مختلف سوسیس و کالباس میتواند تولید شود (سوسیس آلمانی ، لیونر ، مارتادلا ، خشک، و …) در حال حاضر ملاک و شاخص برای بررسی کیفیت این کالا فرمول ستاد بسیج اقتصادی کشور میباشد.

این طرح شامل مباحث زیر می باشد:

فصل اول

جدول نتایج چکیده

طرح

فصل دوم

کلیات در راستای شناسائی محصول

مقدمه

۱-۲ تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصول از نظر شکل ظاهری ، طبقه بندی

۲-۲ چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهایی یا واسطه ای

۳-۲ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش

فصل سوم

بررسی و برآوردهای فنی

۱-۳ ارزیابی روشهای مختلف تولیدی وگزینش روش بهینه

۲-۳ تشریح دقیق و جامع فرآیند تولید

۳-۳ مسیر فرآیند و نمودار گردش مواد

۴-۳ بررسی مناطق و مراحل و شیوه های کنترل کیفیت

۵-۳ تعیین و محاسبه ظرفیت برنامه تولید و شرایط عملکرد واحد

۶-۳ ذکر نام اصلی و تجاری همراه با مشخصات فنی منابع تامین و

۷-۳ بررسی و تحقیق در خصوص تعداد و مشخصات فن دستگاهها و تجهیزات خط تولید

۸-۳ تعیین مشخصات خدمات مورد نیاز و تاسیسات عمومی

۹-۳ تجزیه و تحلیل و محاسبه تعداد نیروی انسانی

۱۰-۳ محاسبه کلیه سطح زیربنای لازم برای سالن تولید انبارها تاسیسات و …

فصل چهارم

بررسی های مالی و اقتصادی

۱-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های اصلی واحد

۲-۴ تدوین و تشریح و جداول هزینه های سرمایه ای واحد

۳-۴ برآورد دارائیهای ثابت سرمایه در گردش کل سرمایه گذاری

۴-۴ هزینه های استهلاک و تعمیر و نگهداری عملیاتی و غیر عملیاتی

۵-۴ برآورد کل هزینه های ثابت تولید و هزینه های متغیر تولید

۶-۴ محاسبه قیمت فروش بر اساس سود منطقی و قابل انتظار

۷-۴ تعیین شاخص های اقتصادی ازجمله ارزش افزوده سهم منابع داخلی و …


  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.