فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تولید نان ۴۰ صفحه در word
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تولید نان ۴۰ صفحه در word دارای ۴۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تولید نان ۴۰ صفحه در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تولید نان ۴۰ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تولید نان ۴۰ صفحه در word :
فایل ورد کامل طرح کارآفرینی تولید نان ۴۰ صفحه در word، این فایل با فرمت Word ، با حجم ۳۵ صفحه و قابل ویرایش می باشد
بخشی از متن:
نان یکی از اصلی ترین ماده غذایی خانواده ها است و بخشی از درآمد خانواده را به خود اختصاص میدهد . پس دقت در تهیه و مصرف آن بسیار مهم میباشد . یکی از مهمترین اهداف موضوع نان ، اطلاع از مشکلاتی است که در تهیه و پخت نان برای نانوایها و خرید و استفاده نانها برای مردم میباشد . ارزان بودن قیمت نان در مقایسه با مواد غذایی مشابه مانند : برنج باعث عدم توجه افراد جامعه نسبت به این ماده غذایی شده است و همچنین رشد روز افزون و تراکم شدید جمعیت ، تناسب تعداد و پراکندگی واحدهای تهیه و توزیع نلن را نسبت به متغاضیان به هم زده است . و نیز صفهای تولانی نانوایی ها باعث میشود که خانواده ها مبادرت به خریدن بیشتر از مقدار مورد نیاز خود کنند و بخشی از آن را مصرف و مازاد را دور بریزند ، و امروزه استفاده از نان فانتیزی توسط مردم به علل مختلفی چون ، پخت آسان – مصرف صحیح و تقریبا بدون ضایعات و بهداشتی تر بودن این نوع نان نسبت به نانهای تئوری و سنتی بیشتر رایج گشتهاست . در این پروژه هر یک از علل به صورت مشروح بیان شدهخ تا با طرح این مسایل بتوانیم نانهای دیگر را طوری پخت کنیم و راهکارهایی را استفاده کنیم که همانند نان فانتزی از مزایای بیشتری از قبیل پخت با کیفیت و آسان کمتر شدن مایعات و .… برخوردار باشد .
این طرح شامل مباحث زیر می باشد:
فصل اول
هدف کلی
هدف جزیی
ضرورت تحقیق
مقدمه
مشخصات طرح و تاریخچه
مشخصات سهامداران دبیران سر مایه
برنامه تولیدات
مشخصات فنی ماشین آلات
فصل سوم
تعریف
ویژگی فیزیکی نان فانتزی
برآورد مواد اولیه
مواد اولیه
آب
نمک طعام
نقش نمک طعام
شکر و مواد شیرین کننده
مواد چربی
شیر خشک
مواد تورم دهنده
مواد پخت مخلوط
مالت
عصاره مالت
آرد حالت
مراحل تولید نان
الک کردن آرد
اختلاط آرد
رساندن حرارت آرد به حد مطلوب
خمیر مایع و تاثیر آن بر روی طبغ نان
نقش مخمر در خمیر
آماده سازی خمیر
پوک نمودن خمیر
تحمیر خمیر ( ورآمدن )
توزیع و تقسیم خمیر ( چانه گیری )
تخمیر نهایی
پخت
تشخیص زمان اتمام پخت
فصل چهارم
ضایعات در نان
ضایعات موجود در رابطه با گندم
ضایعات موجود هنگام تهیه نان و علل ایجاد آنها :
ضایعات ناشی از روش پخت
ضایعات موجود در هنگام عرضه نان به مشتری و مصرف کننده آن
نتیجه گیری
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 