فایل ورد کامل تحقیق پیرامون خرما و روش تولید شهد خرما و قند مایع ۳۴ صفحه در word


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق پیرامون خرما و روش تولید شهد خرما و قند مایع ۳۴ صفحه در word دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق پیرامون خرما و روش تولید شهد خرما و قند مایع ۳۴ صفحه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق پیرامون خرما و روش تولید شهد خرما و قند مایع ۳۴ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق پیرامون خرما و روش تولید شهد خرما و قند مایع ۳۴ صفحه در word :

بخشی از مقدمه:

خرما یکی از محصولات بسیار مهم کشور ایران است که از دوران باستان تاکنون کشت می شود . این محصول یک غذای طبیعی و پر ارزش می باشد و خوراک مهمی برای کودکان، شاهان و فقیران در همه ادوار تاریخ بوده است. بلی سخن از نخل است، درختی صبور در مقابل ناملایمات طبیعت که از تقدس و پیوند معنوی بسیاری با مردم برخوردار می باشد.

این طلای شیرین که میوه درخت امید و زندگی نیز نامیده می شود، نقش مهمی در تغذیه مردم در هنگام بروز قحطی های منطقه ای داشته است. اعراب معتقدند که درخت خرما دارای قدرت درک و احساس است . بنابراین با در نظر گرفتن ارزش غذایی خرما و نیز با توجه به اینکه در ادوار گذشته ایران با قحطی های منطقه ای زیاد مواجه بوده و نیز به علت تغذیه مردم از خرما هیچگاه مشکل قحطی و کمبود مواد غذایی برای ساکنین این مناطق وجود نداشته است.

شناخت جایگاه واقعی خرما و توجه بیشتر به تولید، آماده سازی و صنایع تبدیلی، موجبات توسعه کشت این محصول کشاورزی پر ارزش را فراهم می آورد. این محصول از نظر صادرات نیز برای کشور ایران اهمیت بسیار زیادی دارد، لذا با اعمال راه کارهای موثر و بهبود کشت و برداشت خرما می توان به مقام ممتازی از نظر صادرات و رقابت با سایر کشورهای صادر کننده دست یافت . درخت خرما یا نخل قدیمی ترین، گیاهی می باشد که در دنیا وجود داشته است.

فایل ورد کامل تحقیق پیرامون خرما و روش تولید شهد خرما و قند مایع ۳۴ صفحه در word
فهرست مطالب:
مقدمه
گیاه شناسی خرما
مراحل رشد
۱- کیمری
۲- خلال (خارک)
۳- رطب (به معنای تر)
۴- تمر (ثمر)
طبقه بندی
الف- خرمای خشک
ب- خرمای نیمه خشک
ج- خرمای نرم
صنایع تبدیلی خرما
الف- شهد خرما (عسل خرما)
ب- قند مایع خرما
ج- شیره خرما
د- سرکه خرما
ه- مخمرهای خوراکی
تعریف قند مایع
ساختمان قند مایع شامل
مراحل تهیه صنعتی شهد خرما و قند مایع
۱) مرحله اول دریافت و آماده سازی
۲) مرحله دوم شستشو با سیستم خشک کن
۱- خشک کن قفسه ای
۲- خشک کن تونل
۳- خشک کن نواری متحرک
۳) ضدعفونی کردن
د) هسته گیر
تصاویر و طرح های شماتیک تجهیزات
ه) خرد کردن
و) مرحله استخراج قند به روش دیفوزیون
س) مخزن
ر) پیش پخت
تصفیه جزئی
تصفیه کلی
تصفیه نهایی
مصارف شهد خرما و قندمایع


  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.