فایل ورد کامل تحقیق آشنایی با خط تولید کنسرو ماهی تن ۲۲ صفحه در word


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل تحقیق آشنایی با خط تولید کنسرو ماهی تن ۲۲ صفحه در word دارای ۲۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق آشنایی با خط تولید کنسرو ماهی تن ۲۲ صفحه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق آشنایی با خط تولید کنسرو ماهی تن ۲۲ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق آشنایی با خط تولید کنسرو ماهی تن ۲۲ صفحه در word :

توضیحات:

فایل ورد کامل تحقیق آشنایی با خط تولید کنسرو ماهی تن ۲۲ صفحه در word، در قالب فایل word و در ۱۷ صفحه.

بخشی از متن فایل:

برای تهیه کنسروماهی لازم است با توجه به کنسرو مورد نظر در پایان مراحل، ابتدا یکسری عملیات آماده سازی اولیه بر روی ماهیان خام انجام شود .

مراحل اولیه آماده سازی در مورد ماهیان مختلف متفاوت است. مثلاًًًً در انواع ساردین ماهیان یا ماهیان پلاژیک که معمولاّ تخلیه شکمی و قطع سر و دم (Gutting) درعرشه انجام نمیشود؛ این ماهیان به ساحل حمل، و پس از تخلیه، عملیات آماده سازی در کارخانه های فراوری به صورت (Nobbing) سرجدا کردن( Deheading) و تخلیه شکمی (وفلس گیری) (Desealing) صورت میگیرد .

البته Nobbing معمولاّ بصورت مکانیکی انجام میگیرد که دراین حالت ماهیها روی نوار متحرک در جایگاه خاصی قرار گرفته و بوسیله حرکت رفت و برگشت برروی سطوح آجدار ضمن فلس گیری موجب قرار گرفتن ماهی به حالت قطع سر میگردد. در این حالت به وسیله تیغه مخصوص برش ، ناحیه سرماهی قطع میگردد. در دستگاههای فرسوده و مستعمل، تیغه های برش به دلیل تیزنبودن باعث کوفتگی وعدم قطع کامل سر میگردد. پس از قطع سر وهمزمان با قطع سرعملیات شستشو …

فایل ورد کامل تحقیق آشنایی با خط تولید کنسرو ماهی تن ۲۲ صفحه در word
فهرست مطالب:

مقدمه
ارزش غذایی ماهی تن
مراحل تولید کنسرو ماهی
جانمایی ماسین آلات خط کنسرو ماهی تن
مرحله دوم :آب نمک گذاری (Brining)
مرحله سوم: پخت اولیه (pre-cooking)
مرحله چهارم : قوطی گذاری (Packing
مرحله پنجم: هواگیری و عبور از تونل اگزاست (Exhausting)
مرحله ششم : درب بندی (Canclosing)
مرحله هفتم : اتوکلاوکردن یا فرایند حرارتی (Heat processing)


  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.