فایل ورد کامل طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی در ۱۵۹ صفحه – WORD 169 صفحه در word


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی در ۱۵۹ صفحه – WORD 169 صفحه در word دارای ۱۶۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی در ۱۵۹ صفحه – WORD 169 صفحه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی در ۱۵۹ صفحه – WORD 169 صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل طرح توجیهی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی در ۱۵۹ صفحه – WORD 169 صفحه در word :

عنوان نمونه طرح توجیهی (پروژه کارآفرینی): طرح کسب و کار احداث واحد صنعتی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی

توضیحات:
هدف از ارائه این گزارش بررسی امکان سنجی ایجاد و احداث واحد صنعتی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی می باشد. بنابراین محصولات تولیدی شامل گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی بسته بندی شده در بسته بندی های مختلف با رعایت موازین بهداشتی و استاندارد می باشد و هدف از تولید این محصولات افزایش ارزش افزوده، حاشیه سود بالاتر، سهولت عرضه، افزایش مدت ماندگاری، سهولت مصرف با رعایت جنبه های بهداشتی آن برای مصرف کنندگان می باشد.
از جمله پیشرفته ترین روشها در حفظ و نگهداری مواد غذایی بسته بندی در پاکتهای نایلونی مخصوص و عاری از هوا که اصطلاحا وکیوم نامیده میشود میباشد. برای بسته بندی انواع سوسیس و کالباس و فراورده های گوشتی و کمی هم ماهی های دودی قبلا این روش اعمال میشده است. از جمله مزیت های مهم این روش جلوگیری از فعالیت های آنزیمی محصول بخصوص اتولیز است. انجماد و نگهداری در برودت منهای ۱۸ درجه سانتی گراد اگرچه از میکرو ارگانیسمهای محصول جلوگیری میکند اما فعالیت شیمیایی متوقف نمیشود. به همین دلیل در مقایسه با محصولات تازه موارد منجمد که بیش از یک سال از زمان آن گذشته باشد ویا اینکه چندین بار دیفراست و یا منجمد شده باشد اندکی سبکتر و پوکتر بنظر میرسد. در بسته بندیهای وکیوم شده تغییرات شیمیایی بسیار اندک بوده و بعد از یکسال نگهداری در شرایط مناسب محصول از کیفیتی نزدیک به نوع تازه آن برخوردار است.

توجه:
این طرح توجیهی (Business Plan) که در قالب فایل WORD عرضه می شود، شامل ۱۵۹ صفحه توضیح کامل درباره کسب و کار بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ و ماهی، معرفی محصولات و روش تولید آنها، استانداردهای مربوطه، کالاهای جایگزین، اطلاعات مربوط به صادرات و واردات محصول، کاربردها، بازارهای داخلی و خارجی، عرضه کنندگان، وضعیت تقاضا در بازار، برآورد نیروی انسانی و همچنین جداول متعددی از اعداد و ارقام آماری مورد نیاز برای بررسی توجیه فنی و اقتصادی راه اندازی این کسب و کار جدید می باشد. ضمناً توجه داشته باشید که به دلیل این که این طرح ها صرفاً به منظور آشنایی با روش نوشتن طرح توجیهی (پروژه کارآفرینی) ارائه می شود، ممکن است اعداد و ارقام ذکر شده در طرح، دقیق و بر اساس اطلاعات روز نبوده و نیاز به بررسی و اصلاح داشته باشند.


  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.