فایل کامل و عالی پاورپوینت بررسی خواص و ترکیبات نوشیدنی های غیر الکلی


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۲۰

ماءالشعیر

ماءالشعیر نوشابه ای غیر الکلی است و از شیره رقیق شده جو بدست می آید که به آن مواد افزودنی مجاز و در صورت لزوم مواد نگه دارنده اضافه می نمایند .

پروسه شیمیایی تولید محصول به این ترتیب است که نشاسته غلات به مالتوز و سپس تخمیر و تبدیل آن به الکل است .

مواد اولیه تولید ماءالشعیر

آب
آب مورد استفاده در این صنعت باید فاقد بو ، طعم ، رنگ ، میکروارگانیسم ، کلر آزاد و نیز فلزاتی مانند مس باشد .
کدورت آن حداکثر ۱ میلی گرم در لیتر باشد . قلیائیت کل بر حسب کربنات کلسیم ۵۰ قسمت در میلیون و سختی کل آن بر حسب کربنات کلسیم ۳۰۰ قسمت در میلیون باشد .

عصاره رازک

گیاهی دارویی است . لازم به ذکر است دارای خواص طبی زادی به شرح ذیل می باشد
بر باکتریهای لاکتیک اثر نموده و باعث دوام ماءالشعیر می شود .
بر روی باسیل های گرم منفی اثر گذاشته و باعث از بین رفتن آنها می شود .
باعث ضدعفوی مجاری ادرار می شود .
آلفا و بتا و گاما گلوبولین که ارزش زیادی از نظر فیزیولوژیکی دارند در رازک کشف شده است .

اسید فسفریک
اسید معدنی است . در بین اسیدهای خوراکی بیشترین کاربرد را دارد . پاین ترین PH را ایجاد می کند . از مهمترین اسید های خوراکی می باشد که قیمت بسیار پایینی در مقایسه با سایر اسیدها دارد .
اسید سیتریک
بطور گسترده در نوشابه های کربناته برای بهبود ، تلطیف طعم نوشابه استفاده می گردد و به عنوان گیرنده فلزات از بد رنگی و طعم نامطلوب در نوشابه ها جلوگیری می کند .

اسید تارتاریک
طعم ترشتری نسبت به اسید سیتریک دارد . به آشامیدنی ها و نوشابه های دارای طعم انگور و ژله اضافه می شود .

اسید لاکتیک
یک اسید خوراکی طبیعی است که در ماءالشعیر وجود دارد . به صورت مایع شربت مانند در غلظت های ۸۰ ۵۰% به فروش می رسد . با آب و الکل مخلوط می شود .


  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.