فایل کامل و عالی پاورپوینت بررسی روش ها و تکنیک های اصلاح انگور
توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۲۷
اغلب گیاهشناسان معتقدند که انگورهای Vinifera مختص امریکا بوده اند که در امریکای شمالی شرقی رشد می کرده اند . تلاش برای اصلاح از اوایل قرن ۱۷ شروع شده وتاکنون نیز ادامه دارد. امروز ما می دانیم که این ارقام نسبت به بیماریهای محلی, وآفات خاک و دمای پایین در زمستان مقاوم شده اند.
امروزه درامریکا تلاشهای گسترده ای برای یافتن اطلاعات جدید در مورد انگور انجام می گیرد، بخصوص در Davis کالیفرنیا.
Isabella,catawba و concord ارقامی هستند که در سالهای ۱۸۰۰ تا ۱۸۵۰ شناخته شده اند و توسط اصلاحگران نیز اصلاح شده اند، هیبریدهای بین گونه ای Vinifera هستند . یکی از این اصلاحگران بنام E.S.rogers که در سالهای ۱۸۹۹ ۱۸۲۶ در ماسا چوست زندگی می کرد،labrusca رابا Black Hamburg و white chasselas تلاقی داد. چندین مورد از این تلاقی ها ، نامگذاری نشدند, ولی ارقام دیگری نیز بودند که از آنها در سطح تجارتی استفاده می شد که یکی از آنها بنام Agarram تا سال ۱۹۶۰ در سطح تجارتی پرورش داده می شد.
یک برنامه اصلاحی شامل تعیین صفات خوب و ترکیب آنهاست و باید بوسیله کنترل گرده افشانی و سپس تولید بذر و پرورش وکاشت بذر صورت گیرد. تکنیکهای اصلاح به آگاهی اساسی از نمو گل و جوانه زنی بذر بستگی دارند که بعداً تکنیکهای اصلاحی از طریق انتقال ژن نیز به آن اضافه شده است.
گرده تولید شده بوسیله گلهای هر مافرودیت ، در سه رقم از انگورها در هر بساک ۳۷۹۰ ۱۲۴۲ عدد گزارش شده است . تولید دانهگرده زنده بستگی به کلون ودر تعدادی از ارقام بسته به درجه هرس است . کنترل گرده افشانی ممکن است بوسیلهگذاشتن کیسه روی گل انجام می شود.
خوشه را اخته نیز می توانیم بکنیم و سپس دانه گرده غیر را توسط برسی به روی کلاله بمالیم . گرده از گلهای تازه باز شده جمع آوری می شود. می توانیم گل را از خوشه جدا کرده و در روی یک بشقاب شیشه ای خشک کنیم و پس دانه گرده را جمع آوری می کنیم . olme در سال ۱۹۲۴ خوشه را با نیمی از گلهایش برداشت کرده و روی یک بشقاب شیشه ای خشک کرده و گرده هایش را جمع آوری کرد. گرده ها جمع آوری شده و در داخل شیشه های کوچک یا کپسولهای ژلاتینی قرار داده شد. مواد سپس توسط الکل ضدعفونی شدند تا دانه های گرده ناخواسته (عقیم) از بین بروند. دانه گرده برای استفاده ممکن است تا ۴ سال نگهداری شود. که نگهداری در دمای متوسط (0C 12 ) و رطوبت نسبی ۲۸% امکانپذیر است که داخل آب و اسید سولفوریک ودر داخل یک دسیکاتور انجام می شود. نکته جالب اینجاست که درصد جوانه زنی این گرده ها حدود ۶% بهتر از دانه های گرده تازه است . منابع دیگری نیز معتقدند که موفقترین انبار داری در شرایط (۸۰C +) (12 ) و رطوبت نسبی% ۵۶ ۰ است.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 