فایل کامل و عالی پاورپوینت بررسی کاربرد و تولید آب پنیر محصول جانبی فراوردههای لبنی
توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۲۷
فایل کامل و عالی پاورپوینت بررسی کاربرد و تولید آب پنیر محصول جانبی فراوردههای لبنی
فهرست
آب پنیر whey
Production
Uses
orginal 1
adittive 2
Health
مایع باقیمانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانههای
پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد.
آب پنیر به ۲ صورت تولید می شود
Sweet whey ( a که در طی ساخت انواع رنت
پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود.
Acid whey (b که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود.
تأثیر wpi طبیعی افزوده روی استحکام زیرساختار بستن
ژل مورد مطالعه قرار گرفته است.
Wpi طبیعی با خصوصیات تغذیهای ۱۲ ۳% به شیرماست
بلافاصله قبل از تخمیر اضافه شد.
استحکام ماست آنالیز شده و دو روش رئولوژی مورد استفاده،
مقایسه شد
• نیروی مقاومت یک استوانه
• یک روش نوسان که برای آن یک پروانه استفاده شد.
تأثیر wpi روی رئولوژی محاسبه شد مقدار ارزشها تعیین
شد به وسیله یک همبستگی فوق العاده خوب بین دو روش
به دست آمد. با دو روش خصوصیات متفاوت بافت ژل ماست می توانست
به خوبی مشخص شود ومــی توانست مقایسه خوبی را میسر سازد.
افزودن wpi منتهی به چسبندگی اندکی ریزساختارهایی که موافق با مشاهدات رئولوژی بود، شد.
مــایع آب پنیر محتوی لاکتوز ویتــامینها و مواد معدنــی
و مواد زیاد چربی است. محققان دانشگاه سوئد کشف کردند wp
محرک واقعی انسولین و مکمل wpمی تواند کمک به
کاهش وتنظیم سطح شکرخون افرادی با دیابت ۲ به وسیله ی
انسولین شود.
اغلب صنعتی در باشگاه ها به وسیله اشخاص که تلاش می کند
افزایش حجم ماهیچه داشته باشند مصرف می شود. رژیم wp آمینواسیدها
آن نسبت به سایر پروتئین ها سریع تر وارد سرم خون می شود.
این عملکرد سریع پروتئین در باشگاهها به خاطر اینکه بافت ماهیچه ها به سرعت انسولین و مواد مغذی خون را دریافت می کنند مفید است و این علت کربوهیدراتی که در باشگاهها توصیه می شد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 