فایل کامل و عالی پاورپوینت بررسی فرآیند تولید آنزیمی شربت گلوکز اسیدی آنزیمی و آنزیمی آنزیمی
توجه : این پروژه فقط به صورت فایل (با پسوند) zip ارائه میگردد
تعداد صفحات فایل : ۲۰
۱. دلایل استفاده از روش های آنزیمی
۲. آنزیم ها ومنابع آن
۳. تولید اسیدی آنزیمی شربت گلوکز
۴. تولید آنزیمی آنزیمی شربت گلوکز
۵. خصوصیات رئولوژیکی
۶. منابع نشاسته
• روش اسیدی DE=55
• بالاتر ازDE=55 شربت تیره و تلخ می شود
• امکان انجام فرایند برگشت در محیط اسیدی و تولید دی ساکاریدهای برگشتی (مانند ایزومالتوز و جنتیوبیوز) .
• انجام واکنش میلارد و کاراملیزاسیون و تولید هیدروکسی متیل فورفورال که باعث تیره رنگ شدن شربت می شود .
• افزایش خاکستر شربت طی خنثی سازی
• نیاز به دستگاه های مقاوم به خوردگی
• اهمیت استفاده ازآنزیم ها در این است که واکنش های بین ملکولی رخ نداده و در نتیجه تشکیل رنگ و ایجاد مزه تلخ در اثر فراورده های تجزیه ای حاصل از گرما دیده نمی شود .فرایند نسبتاً آرام بوده
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 