فایل ورد کامل تحقیق درمورد تکنولوژی تولید انواع سوسیس، کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استانداردهای لازم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل تحقیق درمورد تکنولوژی تولید انواع سوسیس، کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استانداردهای لازم دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق درمورد تکنولوژی تولید انواع سوسیس، کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استانداردهای لازم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق درمورد تکنولوژی تولید انواع سوسیس، کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استانداردهای لازم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق درمورد تکنولوژی تولید انواع سوسیس، کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استانداردهای لازم :
با دانلود تحقیق در مورد تکنولوژی تولید انواع سوسیس، کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استانداردهای لازم در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق تکنولوژی تولید انواع سوسیس، کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استانداردهای لازم را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق تکنولوژی تولید انواع سوسیس، کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استانداردهای لازم ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد تکنولوژی تولید انواع سوسیس، کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استانداردهای لازم
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:۴۹ صفحه
قسمتی از فایل:
فصل اول
اهمیت صنایع گوشت و نقش ترکیبات آن از دیدگاه تغذیه
۱-۱ مقدمه
گوشت و فراوردههای آن یکی از منابع مهم پروتئین در رژیم غذایی افراد محسوب میشود، ضمن آن که مصرف به اندازه آن، تامین کننده مواد مغذی نظیر آهن، روی، انواع ویتامینها میباشد.و لذا امروزه یکی از شاخههای مهم صنایع غذایی دئر کشور، صنایع گوشت است که در آنها از انواع گوشت، فراوردههای متنوعی تولید میشود. بنابراین داشتن دانش و اطلاعات کافی در این زمینه، ضرورت دارد.
۱-۲ تاریخچه صنعت سوسیس و کالباس در جهان
سوسیس و کالباس از قدیمیترین محصولات گوشتی است که از مدتها قبل در فرهنگ غذایی مردم مورد توجه قرار گرفتهاند. به گونهای که حدود ۵۰۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در ادبیات یونان باستان پیرامون این قبیل مواد غذائی، مطالبی تدوین و یافت شده. بعلاوه کلمه سالامی را که به عنوان نوعی کالباس میباشد، میتوان در کتب یونان قدیم پیدا نمود. این محصول برای اولین بار در شهر سالامی در شرق یونان، ساخته شد. کلمه سوسیس (در زبان انگلیسی Sausagc، در زبان فرانسه Sacisse، در زبان اسپانیایی Salchicha) از واژه لاتین Salsicius به معنای نمک شوره و کلمه کالباس (در زبان روسی Kalbasa و در زبان لهستانی Kiellbasa) از واژه اسلاوی Kolbasar به معنای مخلوط گوشت مشتق شدهاند. کلمه wursel در زبان آلمانی برای سوسیس و کالباس از واژه آلمانی wurzel به معنای تابانیدن یا پیچ دادن پوشش حاوی گوشت گرفته شده است.
۱-۳-تاریخچه صنعت سویسی و کالباس در ایران
در زمان گذشته، اکثر ایرانیها در زمان جنگ یا نقل و انتقالها، گوشت را به صورت «قورمه» استفاده میکردند. تهیه کالباس و سوسیس به صورت صنعتی در کشور ایران در سال ۱۹۲۸ مبلادی مصادف با ۱۳۱۷ شمسی شروع شد. در آن زمان یک فرد روسی به نام «افرناسو» در بندر انزلی با ماشین کوچک و دستی خود شروع به تهیه سوسیس و کالباس به منظور رفع احتیاجات غذایی عدهای از اتباع خارجی ساکن در آنجا گردید.
در سال ۱۹۳۰ میلادی (۱۳۱۹ شمسی)، شخصی به نام «لفسهسکی» که از اهالی شوروی بود، کارخانه کوچکی در بندر انزلی تاسیس نمود که در آن روزانه ۵۰ کیلوگرم کالباس تهیه میشد تا اینکه در سال ۱۹۳۳ میلادی، کارخانه را به تهران منتقل و در این میان، یک فرد متخصص کالباسسازی از آلمان، به او کمک کرد. بدین ترتیب اولین کارخانه کالباسسازی در پایتخت ایران بنا نهاده شد.
۱-۴-اوضاع فعلی فرآوردههای گوشتی در ایران
رشد تقاضای روزافزون بریا فرآوردههای گوشتی، که به معنای پیدایش الگوی مصرف شهرنشینی است، در سالهای اخیر شتابی فراوان یافته است، در حال حاضر ۸۳ کارخانه با ظرفیت ۲۶۷۰۰۰ تن در کار تولید سوسیس، کالباس و فرآوردتههای گوشتی پخته هستند. ۲۵ کارخانه با ظرفیت ۳۵۰۰۰۰ تن گوشت و ماهی کنسرو شده و ۷۶ بخش تولیدی با ظرفیت ۶۰۰۰۰ تن به تولید همبرگر اشتغال دارند. ۳۵ پروژه دیگر نیز هماکنهون در دست اجرا است که ۲۹ تای آنها با ظرفیت ۶۲۹۰۰ تن به تولید سوسیس و کالباس اختصاص یافته است.
۱-۵-انواع گوشت
یکی از منابع پرارزش پروتئین حیوانی در ارتباط با تغذیه بشر، گوشت بوده و به طور کلی انواع آن به چهار دسته تقسیمبندی میشود:
۱-گوشت قرمز[۱]: نظیر گوشت اکثر پستانداران (گاو، گوسفند، شتر، خوک و …)
۲-گوشت ماکیان[۲]: نظیر گوشت مرغ، اردک، بوقلمون
۳-گوشت ماهی و فرآوردههای دریایی[۳]: نظیر گوشت ماهی، خرچنگ، میگو، صدف
۴-گوشت حیوانات شکاری[۴]: نظیر گوشت آهو، گوزن، کبک
امروزه اکثر کشورهای دنیا با کمبود پروتئین به ویژه پروتئین حیوانی مواجه هستند. بنابراین دو فاکتور مقدار پروتئین و نوع پروتئین در رژیم غذایی افراد حائز اهمیت میباشد. در کشور ایران نیز مشکلاتی در زمینه کمبود پروتئین گوشت قرمز موجود هست که البته با بکارگیری روشهایی، میزان آنها را به حداقل رسیده است، که عبارتند از:
۱- افزایش میزان تولید گوشت از سایر منابع پروتئین حیوانی
۲-تقویت دامدارهای صنعتی در کنار واحدهای صنعتی
۳-استفاده بیشتر از دریا و منابع دریایی (غنی از پروتئین حیوانی)
۴-توجه بیشتر به تولید گوشت مرغ نسبت به گوشت قرمز (واحد خوراک برای تولید هر کیلوگرم گوشت مرغ ۵/۲-۲/۲ و برای تولید هر کیلوگرم گوشت قرمز ۹-۵ کیلوگرم)
۵-بهبود وضعیت بهداشتی کشتارگاهها جهت کاهش میزان ضایعات گوشت
۶-مبارزه با امراض دامی
[۱] -Red meat
[۲] -Poultry meat
[۳] -Sea food meat
[۴] -Game meat
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 