فایل ورد کامل کارآفرینی کارخانه شیر پاستوریزه ۸۰ صفحه در word


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل کارآفرینی کارخانه شیر پاستوریزه ۸۰ صفحه در word دارای ۸۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل کارآفرینی کارخانه شیر پاستوریزه ۸۰ صفحه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل کارآفرینی کارخانه شیر پاستوریزه ۸۰ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل کارآفرینی کارخانه شیر پاستوریزه ۸۰ صفحه در word :

موضوع : فایل ورد کامل کارآفرینی کارخانه شیر پاستوریزه ۸۰ صفحه در word

توضیح : این فایل به صورت ورد و آماده چاپ می باشد

مقدمه
شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود .
مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از قبیل ازدیاد نسل و تغذیه زمستانی می باشند .
مواد غذایی نباتی هر کدام قسمتی از گیاه و نبات مانند: میوه – ریشه – ساقه و برگ می باشند ، درحالی که شیر را به عنوان هدیه ای از مادر به فرزند خویش و به عنوان اولین ماده ی غذایی نوزاد باید شناخت که تمامی مواد غذایی مورد نیاز بدن را داراست .
مواد متشکله شیر و تأثیر عوامل مختلف بر آنها:
شیر را نمی توان به عنوان مخلوطی از پروتئین , چربی , کربوهیدرات , مواد معدنی و ویتامین ها معرفی نمود . چون مخلوط نمودن این مواد هیچ موقع شیر را به وجود نخواهد آورد و آزمایشات مختلف انجام یافته در این مورد نیز تا به حال نتیجه ای نداده است . مواد متشکله شیر از حالت خیلی ساده تا خیلی پیچیده ( کمپلکس ) که ترکیب و ساختمان قسمتی از آن ها هنوز به طور کامل مشخص و روشن نیست عبارتند از :
«« پروتئین ها – چربی ها – کربوهیدرات ها – مواد معدنی و ویتامین ها »»
تحقیقات زیادی که در این زمینه انجام شده و حتی تحقیقات سال های اخیر هم هنوز نتوانسته اند ترکیبات شیر را با تمام جزئیات آن روشن نماید .
طی روزهای نخست زایمان به لحاظ ایجاد دگرگونی گسترده در ترکیبات آن را « آغوز » می خوانند .
تغذیه نوزاد با « آغوز » بسیار مهم و ضروری است . وجود « فیزیم » زیاد در « آغوز » آن را ملین می کند و به این ترتیب در تمیز شدن روده های نوزاد و جلوگیر ی از تجمع میکروب های مضر نقش اساسی دارد . به همین دلیل وجود پاتن و مواد ایمنی ساز کارشنا سان علوم تغذیه مصرف آغوز کاملا طبیعی می دانند . همین کارشناسان در تشریح تفاوت های موجود بین شیر و آغوز می گویند . میزان پروتئین و چربی و در نهایت ماده ی خشک در آغوز بیشتر از شیر است و همچنین به خاطر تفاوت ترکیب پروتئین های آغوز با ترکیب پروتئین های شیر آغوز در مقابل مایه پنیر حساس نبوده و منعقد نمی شود ، بنابراین از آغوز نمی توان پرورش معمول پنیر تهیه کرد و شیر مانند: بسیاری از مواد غذایی دیگر خواص خود را به مدت زیادی نمی تواند حفظ کند .شیربه خودی خود حتی اگردربهداشتی ترین شرایط نیز دوشیده شود ، دارای میکروب است حتی اگر دام از سلامت کامل برخوردار باشد .
شیر پس از خروج از پستان در مرحله دوشش و پس از‌ آن در معرض آلوده شدن به انواع میکروب ها می تواند قرار می گیرد .
شیر به صورت دایمی ترکیب و خواص خود را تغییر می دهد و این عمل تحت تأثیر میکرو ارگانیسم ها و آنزیم های موجود در ترکیب انجام می شود . شیر را نباید تنها به عنوان یک نوشیدنی تلقی کرد ، بلکه ماده ی خام و ماده اصلی خیلی از فرآورده های شیری از قبیل کره – خامه – پنیر – ماست – شیرهای کندانسه و خشک – بستنی و غیره را تشکیل می دهد و درجات خوبی و مقاومت و ارزش مواد فوق بسته به ماده ی تشکیل دهنده ی اصلی آن یعنی شیر می باشد.
برای این که بتوان به طور صحیح ترکیب شیر را بررسی کرد ، بهتر است آنرا به دو قسمت آب و ماده ی خشک تقسیم کنیم . قسمت اعظم ترکیب شیر را ( ۴/۸۷ % ) آب تشکیل می دهد. و آن محیطی است که تمام مواد متشکله شیر به صورت محلول و یا دیسپریسون در آن قرار گرفته اند . فونکسیون آب در بدن خیلی مهم است ، به طوری که نوزاد احتیاج آب بدن خود را از آب شیر تأمین می نماید . به غیر ازآب مواد دیگر متشکله شیر را تحت عنوان ماده ی خشک نام می بریم .
<<< آب – شیر = ماده خشک>>>
در شیر گاوه به طور کلی ماده خشک ۶/۱۲ درصد شیر را تشکیل می دهد که مهم ترین قسمت های ماده ی خشک را لاکتوز – چربی – مواد ازته – مواد مینرال تشکیل می دهند . در ترکیبات شیر لاکتوز بعد از آب از لحاظ مقدار بیشترین قسمت آن را تشکیل می دهد ، لاکتوزدر شیر گاو بیشتر از یک سوم ماده خشک یعنی ۳/ ۳۷درصد را تشکیل می دهد . یکی دیگر از مواد مهم ماده ی خشک شیر ، چربی است که مقدار آن در شیر به طور متوسط ۷/۳ % و در ماده ی خشک ۴/۲۹ % می باشد . این ماده سبک ترین ماده ی متشکله شیر بوده که فوری تحت تأثیر عوامل مختلف قرار گرفته و تغییر می یابد ، چربی به حالت امولسیون در داخل شیر قرار دارد .
چربی های شیر را از دو گروه چربی های حقیقی « گلیسیریدها » و یا موا د شبیه چربی و یا وابستگی به چربی تشکیل شده است .
مواد ازت دار :
مواد ازت دار به نسبت ۴/۳ % درشیرو ۸/۲۸ % از ماده ی خشک را تشکیل می دهد قسمت اعظم مواد ازت دار ( ۹۵ % ) شیررا پروتئین ها تشکیل می دهند . پروتئین های شیر هم قسمت اعظم ( ۸۰ % ) از کازئین تشکیل می شود .
مینرال یا مواد معدنی :
۷۵/۰ درصد شیر و ۵/۵ % ماده ی خشک را تشکیل می دهند . برخی از مواد معدنی که در بروز خیلی از خواص فیزیکی و شیمیایی و حتی تکنولوژی شیر موثرند ، محلول بوده و برخی دیگر به حالت کلوئیدی در داخل شیر موجود می باشنند . این مواد ( کلسیم – سدیم – پتاسیم – منیزیم – آهن – مس – ید ) به حالت فسفات ها و کلرورها وجود دارد .
کمیت های فیزیکی قابل اندازه گیری شیر :
وزن مخصوص شیر :
شیر ماده ای است که از تجمع مواد مختلفی به وجود آمده و مسلما وزن مخصوص هر یک از این مواد در وزن مخصوص شیر تأثیر به خصوصی خواهند داشت .به عبارت دیگر می توان گفت : وزن مخصوص شیر مقدار متوسطی است از وزن مخصوص مواد متشکله شیر ، وزن مخصوص شیر گاو به طور متوسط ۰۲۳/۱ می باشد یعنی ۳۲/۰ میلی گرم از آب مقطر سنگین تر است ( لازم به ذکر است که وزن مخصوص شیر قابل قبول در کارخانجات شیر داخلی مابین ۰۲۸/۱ – ۰۳۲/۱ می باشد ) . می توان گفت که هر چه نمونه شیر از لحاظ ماده ی خشک غنی بوده باشد به همان نسبت بر وزن مخصوص آن افزوده خواهد شد ، به عنوان مثال می توان شیر انسان با وزن مخصوص ۰۳۰/۱ و شیر گوسفند با وزن مخصوص ۰۳۶ /۱ و شیر گاوه با ۰۳۲/۱ را ذکر کر د و نتیجه گرفت که چون ماده ی خشک شیر انسان کمتر است و در نتیجه وزن مخصوص کمتری را دارا می باشد .
**************************************
وزن مخصوص به وسیله ی دستگاههای شیشه ای کوچکی به نام « لاکتودانسیمتر » اندازه گیری می شود . در کارخانه شیر با اندازه گیری وزن مخصوص به اضافه نمودن آب در شیر و یا برداشت چربی شیر پی می برند و به همین خاطر از تحویل شیر با دانسته کمتر یا بیشتر از اعداد فوق خودداری می نمایند.
ویسکوزیته شیر :
شیر محلولی است که غلیظ تر از آب می باشد و در اثنای خالی کردن آن از ظرفی به ظرف دیگر مقاومتی از خود نشان می دهد که در اصطلاح به نام « ویسکوزیته » یا کشش سطحی نامیده می شود.که این خاصیت ازامولسیون مواد کولوئیدال مخصوصا کازئین یا چربی شیر حاصل می شود ، ویستکوزیته آب در۲۰ درجه سانتی گراد ۰۰۵/۱ بوده در حالی که ویسکوزیته شیر ۲ می باشد ، بعضی از میکروب ها مانند :
فایل ورد کامل کارآفرینی کارخانه شیر پاستوریزه ۸۰ صفحه در word
فهرست مطالب
مقدمه ۱
مواد متشکله شیر و تأثیر عوامل مختلف بر آنها: ۲
<<< آب – شیر = ماده خشک>>> 4
مواد ازت دار : ۵
۵
مینرال یا مواد معدنی : ۵
کمیت های فیزیکی قابل اندازه گیری شیر : ۵
وزن مخصوص شیر : ۵
. ۶
ویسکوزیته شیر : ۶
اسیدیته شیر : ۷
نقطه ی انجماد شیر : ۸
اهمیت و ضرورت استفاده از مواد لبنی پاستوریزه : ۸
بیماری های مشترک انسان و دام : ۹
سایر مزایای تحویل شیر به کارخانجات پاستوریزه به اختصار عبارتند از : ۱۰
تولید شیر در جهان و ایران : ۱۱
۱۳
مشکلات و راه حل ها : ۱۳
دامداری سنتی : ۱۴
. ۱۵
تولید محصولات جنبی : ۱۵
نقش قیمت گذاری : ۱۶
قسمت های مختلف کارخانه شیر : ۱۷
بخش تحویل شیر – پاستوریزه – بسته بندی ۱۷
C.I.P یا بخش شستشو و ضد عفونی ۱۷
آزمایشگاه ۱۷
تأسیسات سردخانه و آب سرد ۱۷
تأسیسات تهویه و هوای فشرده ۱۷
تأسیسات آب آشامیدنی ۱۷
تأسیسات فاضلاب ۱۷
تأسیسات برق ۱۷
تحویل شیر – پاستوریزه : ۱۸
تحویل شیر : ۱۸
پاستوریزاسیون : ۱۸
۱.۵ Kw = پمپ بالانس تانک FMO 19
تانک ذخیره شیر خام و پاستوریزه : ۲۱
۱۰۰۰ Liter = تانک اسید ۲۶
۱۰۰۰ Liter = تانک سود ۲۶
۱۰۰۰ Liter = تانک آب ۲۶
۱.۵ Kw = پمپ FMO 26
تأسیسات فاضلاب : Waste water treatment 26
قسمت دوم – اطلاعات کلی مربوط به کالا یا کالاهای تولیدی : ۳۶
ویژگی ها و مشخصات فنی مورد لزوم : ۳۶
قسمت سوم – اطلاعات مربوط به بازار محصول : ۳۶
روند مصرف محصول طی سالهای۱۳۸۲تاسال۱۳۸۶ : ۳۹
تولید کنندگان عمده ی جهانی این کالا چه کشورهایی هستند؟ ۳۹
قسمت پنجم – اطلاعات مربوط به تولید کالا : ۳۹
برنامه ی تولید سالیانه : ۴۰
بهای تمام شده کالای فروش رفته ۶۵
قیمت تمام شده یک کیلو محصول برابر با : (به ریال) ۶۵
خلاصه سود وزیان ۶۶
۶۷ ۶۷
ترازنامه پایان دوره ۶۸


  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.