فایل ورد کامل طرح کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی ۴۹ صفحه در word


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل طرح کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی ۴۹ صفحه در word دارای ۴۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل طرح کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی ۴۹ صفحه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی ۴۹ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل طرح کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی ۴۹ صفحه در word :

موضوع : فایل ورد کامل طرح کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی ۴۹ صفحه در word

توضیح : این فایل به صورت ورد و آماده چاپ می باشد

اهداف اجرایی طرح:
۱- زمینه ایجاد اشتغال
۲- توسعه در نقش اقتصاد و صادرات و واردات
۳- عرضه
مقدمه
روغن نباتی به عنوان یکی از کالاهای اساسی در الگوی مصرف غذایی ، اهمیت و نقشی ویرژه دارد . روغن های خوراکی و بطور کلی چربی ها ، یکی از سه مواد اصلی غذایی مورد نیاز بشر را تشکیل می دهند که به لحاظ میزان تولید انرژی در بدن به ازای واحد وزن ، از ارزش بیشتری نسبت به پروتئینها و هیدروکربونها برخوردار است . هر گرم چربی حدود ۹ کالری انرژی تولید کرده ، حال آن که به ازای هر گرم پروتئین یا هیدروکربور ، انرژی تولید شده حدود ۴ کالری می باشد . چربیها علاوه بر تامین انرژی لازم برای بدن انسان ، در ساخت و ساز و ترمیم بافتها نیز نقش مهمی را بر عهده داشته و افزون بر آن ، سرشار از ویتامینها نیز می یاشد .
مصرف سرانه روغنها و چربیها براساس برنامه توسعه کشور در سال ۱۳۶۸ به مرز حدود ۱۱ کیلوگرم و در سال ۱۳۷۳ به ۵/۱۴ کیلوگرم افزایش یافته است . روغنها و چربیهای مصرف شده در طول همان سال به ترتیب چربیهای هیدروژنه ۷۶ درصد ، کرده ۱۴ درصد و روغن مایع ۱۰ درصد بوده است ، یعنی با توجه به تامین ۸۶ درصد از نیاز به چربی از طریق مصرف روغن هیدروژنه و مایع ، مصرف سرانه روغن نباتی (هیدروژنه و مایع) در سال ۱۳۷۳ ، حدود ۵/۱۲ کیلوگرم بوده است .
رشد توسعه صنایع غذایی همگام با رشد جمعیت کشور و درآمد خانوار و تغییر الگوی مصرف ، ضرورتی اجتناب ناپذیر است . ضرورت توسعه کشت دانه های روغنی و افزایش ظرفیت کارخانه های صنایع تبدیلی و چربیها و روغنها در کشور برای تامین روغن به عنوان یکی از اصلی ترین اجزاء تشکیل دهنده غذای انسان ، از جایگاه ویژه ای برخوردار است .
بخش اول : کلیات
۱-۱) صنعت روغن و اهمیت آن در تغذیه
اجزای روغن ها و چربی ها که برای تغذیه مفید و مناسب هستند ترکیبات نسبتا ساده گلیسیریدها می باشند از آنجائیکه در ترکیب روغن ها اجزاء زیادی مانند اسیدهای چرب ، پروتئین ها ، کربوئیدراتها ، ویتامین ها و ترکیبات معدنی مانند کلسیم و فسفر موجود می باشند لذا صنعت روغن را به صنعتی استراتژیک در زمنیه های غذایی ، رنگ ، شوینده ها و … تبدیل کرده که به جای تحقیق و بررسی زیادی در جهان خصوصا در کشور ما دارد .
پایه صنعت روغن در کشور ما براساس دانه های روغنی سویا ، پنبه تخم و آفتابگردان می باشد که ماده اولیه فرآورده های غذایی زیادی مانند روغن های سالاد ، طباخی ، شورتنینگ ، مارگارین ، لستن ، شیر ، ماست ، پنیر می باشد . تحقیقات نشان داده است که براساس امکان تغییرات زیاد هم در تری گلیسیریدها (تغییر استری شدن) و هم در اسیدهای چرب (ایزومره شده) که موجب تغییر خواص فیزیکی و شیمیایی چربی ها می شود که هنوز زمینه وسیعی برای تحقیقات مختلف بخصوص در زمینه فیزیولوژیک وجود ندارد نقش استرین ، فسفاتیدها و سایر مواد همراه چربی ونقش تری گلیسیریدها در تبدیل مواد (متابولیسم) دارای اهمیت است . اغلب یک گرایش دو جانبه برای مصرف چربی ها در رژیم غذایی افراد دیده می شود که از یک طرف مصرف چربی بالا با افزایش چاقی و ناراحتی های قلبی ارتباط داشته و از یک سو چربی ها باعث خوشمزگی غذاها می گردد
ضریب قابلیت هضم در روغن های نباتی حدود ۵/۹۷ درصد می باشد که مصرف متعادل آن از بروز کلسترول و رسوب آن در شریانهای قلب ممانعت می کند بررسی های به عمل آمده برای روغنهایی مانند روغن سویا در غذاها از نظر مشکل طعم برگشتی ، ئیدروژناسیون و عدم ثبات طعم ، استفاده از روغن را در شورتنینگ ها و مارگارین امکان پذیر کرده است .
گاهی اوقات واکنش های آنزیمی (لیپوکسی آناژ) کیفیت روغن را کم می کند که باید از انجام آنها ممانعت به عمل آورد فرآورده های روغنی را می توان یک منبع غنی از ویتامین ها در رژیم غذایی دانست که نقش مهمی در حفظ سلامت ایفاء می نماید .
کالری بر گرم چربی ۲۵/۲ برابر کربوهیدارتها (شکر و نشاسته و پروتئین هاست که از کربوهیدراتها و پروتئین ها بیش از نیاز بدن استفاده شود این کربنهای انتخابی موجود با تبدیل به اسیدهای چرب به عنوان تری گلیسرول به فرم چربی ذخیره می شوند .
وجود چربی هضم این ویتامین ها می باشد . روغن های نباتی منبع مهم توکوفرول شامل ویتامین E کاروتین ویتامین Aکه منبع مهم آنتی اکسیدانت طبیعی در بدن به شمار می رود بوده در حالی که روغن ماهی وحیوانی منبع ویتامین D بوده و اغلب شامل میزان بالاتری اسید چرب اشباع نسبت به روغن گیاهی است . بچه ها و نوجوانان نیاز قوی به چربی و کلسترول برای رشد و تضمیم سلامتی خود دارند در سنین بالا خصوصا چربی اشباع وکلسترول مرتبط با افزایش امراض قلبی می باشد . اسیدهای چرب ۱۲ ، ۱۴ ، ۱۶ سطوح چرخش پلاسما که عامل مهم تصلی شریان است را افزایش می دهند برعکس مصرف n-3 , n-6 اسید چرب چند غیر اشباع با کاهش فشار خود مرتبط می باشد .
گونه هایی از اسیدهای چرب مخصوص که آنها را اسیدهای چرب اساسی می نامند به منظور سنتز از نو انزیم های بدن در رژیم غذایی ضروری است . دو نمونه که برای انسانها مهم هستند عبارتند از اسید لینولئیک و اسید a لینولئیک که اولی دارای عضو n-6 (امگا ۶) و دومی n-3 (امگا ۳) می باشند اسیدهای چرب با زنجیره طولانی n-3 برای مغز و شبکه چشم مهم بوده و مشخص شده که از منابع موجود به خوبی جذب و هضم می شوند .
از آنجایی که چربی ها اغلب بخش هایی از غذاهای روزمره را شامل می شوند لذا بررسی تغذیه ای غذاهای چربی دار می تواند اهمیت چربی ها را در تغذیه بیش از پیش مشخص نماید :
نکانی که در مورد اسیدهای چرب یادآور می شویم عبارتند از :
۱-از همه چربی ها ممانعت نشود بعضی اسیدهای چرب در سلامتی نقش اساسی داشته و برخی در مقابل بیماری پوشش دهنده هستند .
۲-برخی چربی های خاص برای یک نوع بیماری پوشش دهنده ولی در بیماری دیگر ممکن است شرکت کند .
۳- ویتامین های آنتی اکسیدانت بدون چربی در رژیم غذایی در بدن منتقل نمی شوند.
و لذا این سوال مطرح می شود که آیا رژیم غذایی با چربی کم از جذب این عوامل تغذیه ای مهم می کاهد . خوشبختانه اخیرا بانک اطلاعات تحقیقاتی ، اطلاعات تغذیه ای غذاها را ارائه کرده است . لذا در سال ۱۹۹۰ سرویس های سلامتی انسانی را ملزم به تنظیم برچسب های تغذیه ای بر محصولات غذایی شامل موارد ذیل نمود :
۱-کل کالری
۲-کالری حاصل از چربی
۳-کل چربی
یک غیر اشباع
۴-چربی اشباع
چند غیر اشباع
۵-کلسترول
۶-سدیم (پتاسیم)
۷-فیبر پرهیز غذایی (قابل حل و غیر قابل حل)
۸-کل کربوهیدراتها
۹-شکرها (الکی یا سایر کربوهیدارتها)
۱۰-پروتئین
C , A 11-ویتامین
۱۲-کلسیم و آهن
۱۳-سایر ویتامین های اصلی و مواد معدنی
براساس تحقیقات انجام شده ویتامین های روغن های نباتی می تواند کمبود ویتامین B کمپلکس ، ویتامین A و کاروتین در پلاسمای خون ، ویتامین K , E را با توجه به منبع گیاهی آن جبران نماید . از سوی دیگر تحقیقات زیادی بر دانه های روغنی به عنوان یک منبع غنی پروتئنی انجام شده که باعث مطرح شدن برای کشورهای در حال توسعه با قیمت ارزان گشته است . اوایل عرضه روغن های نیاتی مشکل طعم باعث عدم توسعه آن گردیده اما بعدها با جدا کردن عوامل طعم و بو توسعه آن رونق بسیار خوبی پیدا کرد .
اسید فتیک منبع اصلی ذخیره فسفر در دانه غلات می باشد که مهمترین اثر آن در تغذیه انسان تاثیر در جذب روی می باشد که ثبات ترین کمپلکی فتیات می باشد . از آنجایی که عنصر فسفر در بسط و توسعه استخوان کودک موثر است لذا نقش اسید فتیک روشن تر می گردد . بهر حال بررسی جوانب مختلف صنعت روغن و فرآورده های متعدد آن در تغذیه نیاز به تحقیقات وسیعتری داشته تا استفاده روزافزون و تنوع بیشتر این فرآورده ها را به توان دنبال کرد .
از آنجایی که انرژی حاصل از هر گرم چربی حدود ۲/۹ کالری می باشد لذا به نظر متخصصین جنبه های تغذیه ای مواد از دو دیدگاه قابل بررسی است :
فایل ورد کامل طرح کارآفرینی بسته بندی روغن نباتی ۴۹ صفحه در word
فهرست مطالب
عناوین
صفحات
تقدیر و تشکر : ۲
تقدیم به ۳
اهداف اجرایی طرح: ۴
مقدمه ۴
بخش اول : کلیات ۵
۱-۱) صنعت روغن و اهمیت آن در تغذیه ۵
۲-۱) ویژگی های روغن های خوراکی ۹
۱-۲-۱) روغن خام ۹
ب-روغن سویا : ۹
ج)روغن آفتابگردان : ۱۰
۲-۲-۱) روغن جامد تصفیه شده : ۱۰
۳-۱ : تشکیل شرکت سهامی روغن نباتی جهان ( سهامی عام) و به ثبت رساندن آن : ۱۰
تبدیل شدن سرمایه به سهام مساوی و فروش آن در بازار : ۱۱
۴-۱) بازار مصرف روغن های خوراکی ۱۱
بخش دوم : ۱۶
مرحله صمغ گیری ۱۶
۲-۲)هیدروژناسیون ۱۸
جریان عمل هیدروژناسیون: ۱۹
۳-۲)بی بو کردن ۲۰
بخش سوم ۲۲
مطالعات فنی و اقتصادی : ۲۲
۱-۳) زمین و ساختمانهای طرح ۲۲
۲-۳) برآورد نیروی انسانی ۲۵
۳-۳) فرضیات طرح ۲۶
۴-۳ جداول سرمایه گذاری ثابت طرح تصفیه روغن مایع ۲۷
۱-۴-۳ هزینه ماشین آلات اصلی خط تولید : ۲۷
۲-۴-۳ هزینه ماشین آلات و تجهیزات و خدمات فنی وپشتیبانی ۲۹
۳-۴-۳ جدول هزینه های زیر بنایی ۲۹
۴-۴-۳ جدول هزینه های قبل از بهره برداری ۳۰
۵-۴-۳ جدول هزینه های نصب و راه اندازی ۳۰
۶-۴-۳ جدول آماده سازی و حصار کشی و محوطه سازی ۳۰
۷-۴-۳ جدول هزینه احداث ساختمانها ۳۱
۸-۴-۳ هزینه ساخت مخازن و فونداسیونها ۳۱
۵-۳ میزان سرمایه گذاری ثابت طرح ۳۱
۲-۶-۳ جدول دستمزد و مزایای کارکنان در سال ۳۳
۳-۶-۳ جدول هزینه های تعمیرات و نگهداری در سال ۳۴
۴-۶-۳ جدول هزینه های انرژی در سال ۳۴
۷-۳ میزان سرمایه در گردش جهت یک دوره سه ماهه ۳۵
۸-۳ میزان سرمایه گذاری طرح تصفیه و بسته بندی روغن نباتی – بررسی مالی – اقتصادی ۳۵
۱-۸-۳ جدول استهلاکات ۳۶
۲-۸-۳ محاسبه قیمت تمام شده جهت تولید ۱۱۹۰۰۰ تن روغن نباتی ۳۶
۳-۸-۳ محاسبه نقطه سربسر ۳۷
۴-۸-۳ محاسبات افزوده ۳۸
۱-داده ها : ۳۸
۲-ستاده ها ۳۹
ارزش افزوده ۳۹
۵-۸-۳) صورتحساب های دستویی ۳۹
۱-۵-۸-۳ : ۴۰
صورتحساب سود و زیان ۴۱
۲-۵-۸-۳) : ۴۲
۹-۳) بازدهی‌خط تولید ۴۲


  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.