پاورپوینت کامل روش های استخراج روغن سبوس برنج


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل روش های استخراج روغن سبوس برنج دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل روش های استخراج روغن سبوس برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل روش های استخراج روغن سبوس برنج :

عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت کامل روش های استخراج روغن سبوس برنج

فرمت: پاورپوینت قابل ویرایش

تعداد اسلاید: ۳۰

پاورپوینت کامل و آماده ارائه

قسمتی از متن

تاریخچه برنج

—برنج از محصولات زراعی قدیمی است.

—قدمت کشت آن در آسیا بالغ بر۷۰۰۰سال می باشد.

—مبدا اصلی آن هند،بنگلادش ، تایلند و ویتنام ومرکز اولیه آن احتمالاً جنوب چین می باشد.

—کشت برنج در ایران به حدود ۴۰۰سال قبل از میلاد برمی گردد . درمناطق بابل وشوش کشت می شده.

مشخصات گیاه شناسی برنج

—گیاه یک ساله برنج به خانواده گندمیان (Poaceae) و جنس اوریزا (Oryzae) تعلق دارد.

—دارای ریشه های افشان و قوی که در لایه فوقانی ، یعنی ۱۵ تا ۲۰ سانتی متری خاک پراکنده می باشند.

—ساقه برنج توخالی ، استوانه ای و صاف می باشد و روی آن تعدادی گره، بین ۱۰تا ۲۰ عدد وجود دارد.

—معمولاًگره ها ومیان گره ها توسط غلاف برگ احاطه می شوند.

—بیشترین محصول بین۳۰ درجه عرض جغرافیایی جنوبی و۴۵ درجه عرض جغرافیایی شمالی به دست می آید.

—بیشتر گونه های برنج روزهای کوتاه را می پسندند .

…………

……………….

………………………..

ترکیب شیمیایی سبوس برنج

—FAO در سال ۱۹۸۲گزارش کرد،کل سبوس تولیدی در جهان به ۲۹مگاتن رسیده که مقدار سبوس در ارقام گوناگون ۱۰-۵% می باشد.

—۱% آن در تجارت بین المللی مورد معامله قرارگرفته است.

سبوس غنی از:

: γ-oryzanol

ü مهمترین آنتی اکسیدان سبوس برنج به مقدار ۲-۳% می باشد.

üدارای اثر جلوگیری از پیشرفت تومور، کاهش کلسترول، درمان اختلالات عصبی

ü

آنزیمهای موجود در سبوس برنج :

لیپاز، لیپوکسیژناز، پراکسیداز : موثر در حفظ کیفیت و عمر نگهداری سبوس

آلفاآمیلاز، بتاآمیلاز ، آسکوربیک اسید اکسیداز ، سیتوکروم اکسیداز ، دهیدروژناز، داکسی ریبونوکلئاز ، استراز ، فلاوین اکسیداز ، آلفا و بتااکسیداز ، اینورتاز ، لسیتیناز ، فسفاتاز ، فیتاز ، پروتیناز .

روغن سبوس برنج

—روغن سبوس برنج در بسیاری از کشورها مانند ژاپن ، هند ، چین و اندونزی به عنوان روغن پخت مرسوم است.

—به دلیل نقطه دود بالا و عطر خاص بسیار عالی برای روغن سالاد و پخت می باشد.

—غنی از اجزای غیر صابونی : ویتامین E،گاما اوریزانول ، فیتواسترول ها ، پلی فنول ها و…

—تعادل خوبی در ترکیبات اسیدهای چرب تک غیر اشباعی و چندغیراشباعی واشباع وجود دارد.

—ویسکوزیته پایین آن باعث کاهش روغن جذب شده حین پخت و در کل کاهش کالری مصرفی می شود.

و…


  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.