پاورپوینت کامل پسته و تکنولوژی تولید کره پسته
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل پسته و تکنولوژی تولید کره پسته دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل پسته و تکنولوژی تولید کره پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت کامل پسته و تکنولوژی تولید کره پسته :
عنوان پاورپوینت:دانلود پاورپوینت کامل پسته و تکنولوژی تولید کره پسته
فرمت: پاورپوینت قابل ویرایش
تعداد اسلاید: ۱۸
پاورپوینت کامل و آماده ارائه
پاورپوینت کامل پسته و تکنولوژی تولید کره پسته
فهرست
مقدمه
تنوع پسته ایران
ارزش غذایی پس
روغن پسته
مواد فرار دانه های پسته
اثر فرایند بر چند ترکیب شیمیایی دانه های پسته
و…
ته
قسمتی از متن
مقدمه
—پسته محصولی است که با شهرت بی نظیر خود ،نام سزمین ما را در اقصی نقاط دنیا بر زبانها جای می سازد.
—پسته میوه مطلوب و پرطرفداری است از گروه مغزها بوده،و در میان همه اقلام خشکبار به سلطان مغزها شهرت یافته است.
—در برخی مدارک قدیمی تر تا حدود ۷۰۰۰ سال قبل آثار پسته دیده شده که احتمالا قدیمی ترین میوه جهان محسوب می گردد.
—به رغم سابقه طولانی پسته در ایران ،پسته کاری در نیم قرن اخیر توسعه بیش از پیش یافته است .
—از کل تولید جهانی ایران با تولید ۵۷% مقام اول و آمریکا با تولید ۱۷% مقام دوم را داراست .
—ایران بزرگترین تولیدکننده وصادرکننده پسته با تولید بیش از ۱۱۳۰۰۰ میلیون تن می باشد.
—پسته ایرانی بهترین طعم وکیفیت را در بین پسته های تولید شده ،توسط کشورهای دیگر (آمریکا و ترکیه دارد).
—در کرمان خصوصا نواحی اطراف رفسنجان،بیش از ۱۶۰۰۰ هکتار زمین زیر کشت پسته موجود است،حدود ۹۵% پسته کشور در آنجا تولید می شود.
—
—از میان انواع پسته ،پسته های دهان بسته ؛غیر خندان ؛دانه ریز ،درجه ۳و۴ را به خود اختصاص داده اند ،در ضمن این پسته ها جنبه صادراتی نداشته وبازار کمتری دارند.
—
—در حالیکه از نظر خواص تغذیه ای ؛خواصی مشابه پسته های درجه یک دارندو همچنین به علت عدم تماس مغز پسته با محیط خارج فاقد آلودگی میکروبی و سم آفلاتوکسین هستند.
—
—بر این پایه تولید کره پسته این امکان را مهیا کرده که ضمن استفاده بهینه ؛ارزش مصرفی پسته های نام برده شده را ارتقا داد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 