فایل ورد کامل طرح توجیهی تولید انواع کاکائو و شکلات و آبنبات شکر پنیر ۴۳ صفحه در word


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل طرح توجیهی تولید انواع کاکائو و شکلات و آبنبات شکر پنیر ۴۳ صفحه در word دارای ۴۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد کامل طرح توجیهی تولید انواع کاکائو و شکلات و آبنبات شکر پنیر ۴۳ صفحه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل طرح توجیهی تولید انواع کاکائو و شکلات و آبنبات شکر پنیر ۴۳ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل طرح توجیهی تولید انواع کاکائو و شکلات و آبنبات شکر پنیر ۴۳ صفحه در word :

موضوع : فایل ورد کامل طرح توجیهی تولید انواع کاکائو و شکلات و آبنبات شکر پنیر ۴۳ صفحه در word

تعریف،ویژگیها ومشخصات فنی محصول

شکلات کاکائویی و آبنبات به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می شود.

شکلات و آبنبات در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد. چنانکه بیش از یکسال در انبار بماند خواص و کیفیت خود را از دست می دهد. انبار محصول شکلات و آبنبات بایستی دارای جریان هوای مناسب باشد. انبار شکلات باید با رطوبت نسبی ۶۰ % و درجه حرارت ۱۶ تا ۱۸ درجه سانتیگراد باشد. تحت این شرایط شکلات بمدت ۶ ماه با کیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور کلی شکلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود.

چنانچه این محصول با نسبت درصدهای لازم در فرمول تولید شود رقیبی برای کالاهای مشابه خارجی می باشد و همچنین می تواند جهت صادرات در بازارهای خارجی منطقه استفاده گردد.

دانه های کاکائو ممکن است از نظر اسانس به دو گروه اصلی تقسیم شوند گروه اول شامل دانه های قوی از نظر اسانس و گروه دوم انواع دانه های ضعیف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شکلات از دو نوع دانه کاکائو استفاده می گردد، گروه اول دانه های خوب بوده که محصول آن کره کاکائو است و معادل ۵۶ % کاکائوی خالص است . گروه دوم دانه های متوسط و ضعیف است که محصول آن پودر کاکائو بوده و معادل ۴۴ % کاکائو خواهد بود. پودر کاکائو معمولا بین ۸ تا ۲۷ درصد چربی دارد . در صنعت شکلات سازی ، دانه های بو داده شده پس از آسیاب به صورت مسلیکوردر می آید.

با توجه به تنوع طلبی شکلات وآبنبات ، تولید آن دارای مراحل مختلف بوده و با عنایت به درصد کاکائو ، گلوکز و همچنین مواد افزودنی مصرفی در هنگام تولید فرمولهای مختلفی را دارا می باشد. لیکن از نظر کلی و به طور اختصار به شرح خط تولید می پردازیم

ابتدا شکر سفید مورد مصرف را داخل آسیاب ریخته تا از صورت دانه بندی به صورت پودر شکر درآید و سپس آب و شیر خشک و روغن را به پودر شکر افزوده و همه را در دیگ پخت دو جداره قرار می دهیم. محلول به دست آمده به طرف دیگ هدایت می شود و در دیگ کاکائوبه صورت پودر یا کره کاکائوو لستین و انواع اسانس مصرفی و سایر افزودنی ها به آن اضافه شده و به وسیله میکسر بالای دیگ به هم آمیخته گشته و خمیری یکنواخت تشکیل می گردد.

که بعد از توقف کوتاهی شکلات آماده است. به طرف دستگاه پرکن هدایت می گردد و بعد از شکل گرفتن توسط دستگاه فرم دهنده به ماشین بسته بندی منتقل شده و در دستگاه مذکور با رعایت نکات بسته بندی مناسب که ممکن است به صورت کاغذ مومی آلومینیومی و یا سولفان باشد، بسته بندی شده و جهت جلوگیری از فاسد شدن و تغییر شکل در داخل فریزر قرار گرفته و بعد از مدت کوتاهی به داخل کارتن انتقال یافته و سپس به انبار محصول تولیدی حمل می گردد.

اصولا شکلات, و آبنبات در شکل های مختلف ، بنابر تقاضای بازار تولید می شود، ولی بهترین اندازه از نظر وزن ۱۵ الی ۳۵ گرم می باشد.

شماره تعرفه گمرکی:

شماره تعرفه گمرکی برای محصولات فوق تعریف نشده است و به همین دلیل از یک شماره تعرفه کلی که به عنوان “سایر” شناخته می شود باید/ استفاده نمود . به شماره ۹۰/۲۱۰۶

.شرایط واردات :

در مورد واردات این محصولات نبات و آبنبات شرایط خاصی در سایت رسمی وزارت بازرگانی ذکرنشده است . و تنها موردی که آمده میزان تعرفه واردات نبات و آبنبات می باشد که به ازای هر کیلوگرم ۶۵ سنت ذکر شده است.

بررسی و ارائه استاندارد :

در مورد استاندارد محصولات نبات و آبنبات می توان به استاندارد شماره ۷۱۱با عنوان ” ویژگیها و روشهای آزمون تافی و آبنبات ” و همچنین استاندارد شماره ۷۳۹باعنوان ” نبات و روشهای آزمون آن” اشاره نمود. که دامن کاربرد آن درباره ویژگیها، بسته بندی، نمونه برداری روشهای آزمون و تعریف و ساخت و نشانه گذاری انواع محصولات نبات و آبنبات می باشد.

-۱فراورده های غذایی و کد ۱۹۹۹ TC همچنین می توان به استاندارد ۳۴ مربوط به مواد غذایی اشاره کرد در آن در مورد کلیه مواد غذایی ISO 6888 مواردی آورده شده است.

بر اساس استاندارد شماره ۷۱۱ تعریف آبنباتهای مختلف به شرح زیر می باشد:

آب نبات ساده :

مخلوط پخته ای از مواد اصلی مندرج ( در بند ۶) این استاندارد است با قوام سخت که در دمای ۱۳۸ الی ۱۴۸ درجه سلسیوس تهیه می گردد .

آب نبات شیری :

همان آب نبات ساده است که در ترکیب آن به میزان حداقل ۲ درصد شیر خشک به کار رفته است .

آب نبات مغزدار

همان آب نبات ساده و یا شیری است که دارای اندرونه ای از مواد فرعی مرسوم می باشد .

تذکر آب نبات با طعم میوه همان آب نبات ساده است که در آن از اسانس میوه استفاده شده است .

بر اساس این استاندارد موادی که می توان در آبنبات استفاده نمود به شرح زیرمی باشد:

-۱ مواد اصلی :

-شکر مطابق ویژگیهای مندرج در استاندارد شماره ۶۹ ایران .

گلوکز مایع مطابق ویژگیهای مندرج در استاندارد شماره ۶۲۱ ایران و یا شربت اینورت .

شیر

روغن نباتی جامد

-۲ مواد فرعی :

قهوه یا عصاره قهوه .

کاکائو .

میوه و فرآورده های آن .

عسل .

مغزها مانند گردو , بادام , فندق , نارگیل .

شربتهای ساده .

پودر سفیده تخم مرغ کازئین پودر آلبومین .

-۳ مواد افزودنی :

اسانسهای مجاز خوراکی , طبق استاندارد شماره ۹۵۲ ایران .

اسیدهای آلی مجاز خوراکی نظیر سیتریک , مالیک و غیره طبق استانداردهای مربوطه

-رنگهای مجاز خوراکی طبق استاندارد شماره ۷۴۰ ایران.

امولسی فایرهای مجاز خوراکی طبق استاندارد شماره ۹۴۹ ایران .

-پایدار کننده های مجاز خوراکی طبق استاندارد شماره ۹۴۹ ایران .

-نمک طبق استاندارد شماره ۲۹ ایران

جوش شیرین طبق استاندارد شماره ۶۱۵ ایران .

سوربیتول طبق استاندارد شماره … ۲ ایران .

گلیسیرین خوراکی طبق استاندارد شماره … ۳ ایران .

بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول :

در مورد قیمت داخلی آبنبات با توجه به طعمهای مختلف و اشکال و انواع مغزدار و بدون مغز ما بین ۲۰۰۰۰ ریال تا ۶۵۰۰۰۰ریال به ازای هر کیلوگرم متفاوت است . اما در مورد قیمت جهانی محصولات فوق با توجه به انواع مختلف محصول قیمت جهانی ما بین ۲ الی ۱۰دلار به ازای هر کیلوگرم متفاوت می باشد.

توضیح موارد مصرف و کاربرد :

آبنبات یکی از ساده ترین شیرینی ها جهت مصرف می باشند . هم ازنظر مصرف در مراسم و جشنها و نیز از لحاظ پزشکی نیز در بعضی موارد افت فشار در بیماران، ساده ترین راه برای بهبود حال مریض مصرف نبات می باشد .

در عین حال از لحاظ قیمت نیز بسیار مقرون به صرفه بوده و از لحاظ تنوع در طعم نیز بسیار متنوع می باشد. از دیگر موارد م صرف نبات می توان به طعم دهی به دیگر موارد غذایی اشاره کرد و در طعم شیرینی جات و کیک ها از پودر نبات و آبنبات می توان استفاده کرد.

بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول:

برای آبنبات مانند تمام مواد غذایی که از لحاظ مصر ف وسعت زیادی دارند، می توان کالاهای جایگزین دیگری در نظر گرفت، مانند انواع شکلاتها، تافی ها و دیگر شیرینی جات که در بازار مصرف موجود باشد . اما هیچ یک ازمواد غذایی خود با توجه به شرایط ساده تولید آبنبات و تنوع در تولید وسهولت در امر تأمین مواد اولی ه جایگزین این دو محصول نخواهند بود و همواره این محصولات در بازار مصرف جایگاه ویژه ای برای خود دارند.

-اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز :

آبنبات امروزه یک کالای تولیدی و مصرفی بسیار مهم در بازار جهانی می باشد. زیرا موارد مصرف آن و تنوع تو لید و مصرف آن بسیار زیاد و همچنین تولید آن بسیار ساده و پرسود می باشد . کمتر کشوری در دنیا موجود می باشد که در زمین تولید این محصولات و یا مواد اولی آن، بخصوص شکر فعالیت نداشته باشد، از این رو می توان گفت تولید آبنبات در هر ۵ قاره جهان یکی از شاخه های مهم صنایع غذایی می باشد . از این نظر تولید محصولات و آبنبات و حتی تکنولوژی تولید این محصولات می تواند دریچ مهمی جهت بازگشایی طرحهای اقتصادی و مناسبات اقتصادی با سایر کشورهای جهان و تولید کنندگان و مصرف کنندگان این محصولات و مواد اولی آن باشد . به

خصوص وجود کشورمان درپل ارتباطی ۳ قاره مهم جهان یعنی اروپا و افریقا و آسیا می تواند در زمین راه برد این فعالیت اقتصادی بسیار گره گشا باشد.

کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول :

سالهاست که در دنیا تکنولوژی تولیدات مواد غذایی از جمله آبنبات در اختیار کشورهای پیشرفت اروپایی می باشد، چه بسا تا حدود ۱۰ سال پیش %۹۰ از تولیدات عمده جهانی نبات و آبنبات در اختیار ۴ الی ۵ کشور اروپایی از جمله آلمان و ترکیه و

اتریش و بلژیک و انگلیس بود . اما در سالهای اخیر دامن تولید این محصول و تکنولوژی تولید این محصولات به دیگر قاره های جهان رسید و در کشورمان هم گامهای بلندی در زمینه تولید صنعتی این محصولات برداشته شده است، چه بسا در بخش خاورمیانه، ایران اولین تولید کننده این محصولات باشد، اما در مورد کشورهای مصرف کننده محصول می توان گفت به دلیل وسعت تو لید تنوع این محصولات در تمامی کشورهای دنیا، مصرف این محصولات سهم بسزایی داشته و مقادیر زیادی از مصرف آن در کشورهای مختلف موجود است، اما به خصوص می توان به کشورهای جنوب خلیج فارس و یا بازار جنوب شرق آسیا و اروپا اشاره کرد که از بزرگترین مصرف کنندگان این محصولات در جهان می باشد


  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.