فایل ورد کامل تحقیق نقش عنصر روی و کندکننده های رشد در گیاهان ۵۲ صفحه در word
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل تحقیق نقش عنصر روی و کندکننده های رشد در گیاهان ۵۲ صفحه در word دارای ۵۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
لطفا نگران مطالب داخل فایل نباشید، مطالب داخل صفحات بسیار عالی و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
فایل ورد فایل ورد کامل تحقیق نقش عنصر روی و کندکننده های رشد در گیاهان ۵۲ صفحه در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل تحقیق نقش عنصر روی و کندکننده های رشد در گیاهان ۵۲ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل تحقیق نقش عنصر روی و کندکننده های رشد در گیاهان ۵۲ صفحه در word :
بخشی از فهرست مطالب فایل ورد کامل تحقیق نقش عنصر روی و کندکننده های رشد در گیاهان ۵۲ صفحه در word
مقدمه
اهمیت اقتصادی و غذایی باقلا
۲-۱- گیاهشناسی باقلا
۲-۲- ارقام باقلا در دنیا
۲-۲-۱- فلورد
۲-۲-۲- آسکوت
۲-۲-۳- بارکول
۲-۲-۴- فلستا وی اف
۲-۲-۵- ایکاروس
۲-۲-۶- آکوادولسی
۲-۲-۷- منفست
۲-۳- ارقام باقلا در ایران
۲-۳-۱- زهره
۲-۳-۲- الجزایری
۲-۳-۳- شاهی
۲-۳-۴- شاخ بزی
۲-۳-۵- برکت
۲-۳-۶- رقم ۴/۳۵۱
۲-۳-۷- سرازیری
۲-۴- نقش عناصر کم مصرف در گیاه
۲-۴-۱- روی
۲-۴-۲- کاربرد روی در زراعت
۲-۴-۳- نحوهی مصرف روی در زراعت
۲-۵- تنظیمکنندههای رشد گیاهی
۲-۵-۱- کندکنندههای رشد گیاهی
۲-۵-۱-۱- ترکیبات اونیومی
۲-۵-۱-۲- شیوهی عمل کندکننده های رشد اونیومی
۲-۵-۲- تاثیر کندکننده های رشد بر بخشهای مختلف گیاه
۲-۵-۳- انتقال و سوخت و ساز کندکنندههای رشد
۲-۵-۴- کلرمکوات کلراید
۲-۵-۴-۱- کاربرد کلرمکوات کلراید در زراعت
۲-۵-۴-۲- روشهای مصرف کلرمکوات کلراید
فهرست منابع
بخشی از منابع و مراجع فایل ورد کامل تحقیق نقش عنصر روی و کندکننده های رشد در گیاهان ۵۲ صفحه در word
موحدی دهنوی، م.، مدرس ثانوی، س. ع. م.، سروشزاده، ع. و جلالی، م. (۱۳۸۳). اثر محلولپاشی عناصر کممصرف روی و منگنز بر عملکرد و اجزای عملکرد سه رقم گلرنگ پاییزه تحت تنش خشکی در منطقهی اصفهان. مجموعهی خلاصه مقالات هشتمین کنگرهی علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران. دانشگاه گیلان. ص. ۲۶۰
ناصری، ف. (۱۳۷۴). دانههای روغنی. ترجمه. انتشارات آستان قدس رضوی
نصری، م. و خلعتبری، م. (۱۳۸۷). بررسی تاثیر غلظت محلولپاشی ریزمغذی بر خصوصیات کمی و کیفی ارقام کلزا. فصلنامهی دانش کشاورزی ایران، جلد ۵، شماره۲۱۳:۲-
هاشمآبادی، د. و صداقتحور، ش. (۱۳۸۵). بررسی اثر تراکم و تاریخ کاشت بر عملکرد و اجزای عملکرد باقلای زمستانه مازندرانی. مجلهی علمی- پژوهشی علوم کشاورزی، شمارهی۱
فاجریا، ان. کا. (۱۳۷۸). افزایش عملکرد گیاهان زراعی. ترجمه: ابولحسن هاشمی دزفولی. عوض کوچکی. محمد بنایان اول. جهاد دانشگاهی مشهد
کاظمی پشت مساری، ح. (۱۳۸۸). معرفی ارقام زراعی باقلا در ایران و جهان. مجلهی برزگر، شمارهی۱۰۲۹
کاووسی، ب. (۱۳۸۱). معرفی کندکنندههای رشد گیاهی، اهمیت و کاربرد آنها در باغبانی. نشریه علمی، تخصصی کشاورزی زیتون.۳۴۱: ۱۵۴- ۳۶
کاووسی، ب. (۱۳۷۷). بررسی اثرات کندکنندههای رشد گیاهی بر بهبود کیفیت و افزایش مقاومت به سرمای نشاء گوجهفرنگی ارقام ارلیاوربانا و کلجی. پایاننامهی کارشناسی ارشد باغبانی، دانشکدهی کشاورزی دانشگاه شیراز. ایران
کریمی مزرعه شاه، ح و امام، ی. (۱۳۷۴). مطالعهی زمان وقوع و طول مراحل نموی ۵ رقم جو پاییزه تحت تاثیر مادهی کندکنندهی رشد کلرمکوات کلراید(CCC) در شرایط اقلیمی باجگاه. پایان نامهی کارشناسی ارشد زراعت. دانشکدهی کشاورزی دانشگاه شیراز. ایران
کوچکی، ع. و بنایان اول، م. (۱۳۸۸). زراعت حبوبات. مشهد: انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد
محسنزاده، س.، فرهی آشتیانی، ص.، ملبوبی، م. ع. و قناتی، ف. (۱۳۸۲). اثر تنش خشکی و کلروکولین کلراید بر رشد و فتوسنتز گیاهچهی دو رقم گندم. مجلهی پژوهش و سازندگی در زراعت و باغبانی. شمارهی ۶۰: ۶۴-۵۶
Humbries, E. C., Welbank, P. J. and Witts, K. J. (1965). Effect of CCC(chlorocholine chloride) on growth and yield of spring wheat in the field. Annals of Applied Biology 56: 351-
Humphries, E. C. (1968). CCC and cereal. Field crop Abst. 21: 91-
Hutley- Bull, P. D. and Schwabe, W. W. (1982). Some effects of low-concentration gibberellic acid and retardant application during early growth on morhogenesis in wheat. London: ButterworthScientific pp. 329-
Hynninen, E. and Blomqvist, H. (1996). Pesticide sales in finland in 1995.Kemia-Kemia 23: 485-
Ibrahim, M. E., Bekheta, M. A., El- Moursi, A. and Gaafar, N. A. (2007). Improvement of growth and seed yield quality of vicia faba L. plants as affected by application of some bioregulators. Australian.j . of basic and applied sci.1(4); 657-
مقدمه
باقلا یکی از مهمترین محصولات زمستانهی دارای ارزش غذایی بالا در جهان است. دانههای بالغ باقلا منبع خوب پروتئین (حدود ۲۵ درصد دانههای خشک)، نشاسته، سلولز، ویتامین ث و مواد معدنی هستند (Hamilton, 2005)؛ بنابراین این گیاه اهمیت فزایندهای برای غذای انسان و حیوان در آینده دارد. با توجه به این مسئله بهبود ساختار گیاه، مولفههای مربوط به عملکرد و همچنین کیفیت عملکرد دانه (که به واسطهی محتوای کلی کربوهیدرات و پروتئین نشان داده میشود)، از جمله مواردی میباشند که در تحقیقات در زمینهی حبوبات از جمله باقلا مد نظر محققان قرار میگیرد (Ibrahim et al., 2007)
باقلا[۱] یکی از بقولات زراعی بسیار قدیمی است. بذرهای این گونه از محلهای مربوط به عصر نوسنگی در اسپانیا و اروپای شرقی و همچنین مکانهای عصر مفرغ در سوئد و ایتالیا کشف شده است. Vicia faba حدود ۱۸۰۰ سال قبل از میلاد در اروپا کشت میشده است (پارسا و باقری، ۱۳۸۷)
منشأ باقلا در ناحیهی مدیترانهای جنوب غرب آسیاست و بسیار نزدیک به جنس vicia phiniama که به صورت وحشی در الجزایر میروید، میباشد (کوچکی و بنایان اول، ۱۳۸۸). احتمالآً مرکز ثانویهی آن افغانستان و اتیوپی میباشد. به طور کلی از آنجا که بقایای به دست آمده مربوط به حدود ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد در حوزهی مدیترانهای کشف شده است، اهلی شدن بایستی ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ سال قبل از آن انجام شده باشد. مطابق شواهد باستان شناسی به نظر میرسد که محتملترین ناحیهی اهلی شدن باقلا مدیترانهی شرقی و خاور نزدیک باشد. طی اهلی شدن، باقلا توسط انسان به نواحیی که از نظر اقلیمی متفاوت بوده و در عین حال شباهتهایی نیز داشتند، منتقل شد. باقلا به طور وسیعی در مناطق معتدله و ارتفاعات بلند مناطق گرمسیری (مانند نواحی شمالی در آمریکای لاتین و اتیوپی) کشت میشود. این محصول در آمریکا، آفریقای شرقی و هاوایی وجود دارد و تنوع وسیعی از تیپهای آن کشت میشود. ارقام دانهریز در شمال اروپا، درهی نیل، اتیوپی، افغانستان، شبه قارهی هند و آمریکای شمالی غالب است. در بیشتر مناطق دیگر نظیر حوزهی مدیترانه، آسیای غربی، چین و آمریکای لاتین، تیپهای دانه درشت اهمیت بیشتری دارند. در اغلب کشورهای پیشرفته، باقلا بیشتر به منظور تغذیهی دام استفاده میشود، در حالی که در برخی از کشورهای در حال توسعه هنوز هم به عنوان غذای انسان مورد کشت و کار قرار میگیرد (پارسا و باقری، ۱۳۸۷)
تنظیم کننده های رشد گیاهی به خاطر تاثیر در رشد و نمو در غلظتهای خیلی کم شناخته شده اند (Jules et al., 1981). در این میان تاثیر تنظیم کنندگی رشد کلرمکوات کلراید نخستین بار توسط تولبرت (۱۹۶۰)، در طیف وسیعی از گیاهان به اثبات رسید. هدف اولیه از کاربرد کلرمکوات کلراید در تولید گیاهان زراعی به اثر ضد خوابیدگی آن محدود میشود. نتایج پژوهشهای بعدی نشان داد که کاربرد کلرمکوات کلراید حتی در غیاب خوابیدگی[۲] (ورس) هم باعث افزایش عملکرد در دانه میگردد (Ma and Smith, 1992). از طرف دیگر عناصر ریزمغذی در گیاهان زراعی با تاثیر بر فرایندهای رشد و نموی، شاخصهای کمی و کیفی آنها را تغییر میدهند (بابائیان و همکاران، ۱۳۸۷). مصرف عناصر ریزمغذی علاوه بر نقشی که در افزایش عملکرد کمی و کیفی محصولات کشاورزی دارند، در سلامتی انسان و دام، که از مواد اولیهی گیاهی استفاده میکنند، نیز تاثیر بسزایی دارند (پارسا و باقری، ۱۳۸۷). در مطالعات صورت گرفته مشخص شده است که اکثر خاکهای ایران دارای pH بالا و مقادیر زیادی آهک هستند (ملکوتی و غیبی، ۱۳۷۶؛ غیبی، ۱۳۷۶). در این نوع خاکها حلالیت عناصر ریزمغذی کم است و همین امر منجر به کاهش قابلیت در دسترس بودن این عناصر برای عمدهی گیاهان زراعی میشود (ملکوتی و غیبی، ۱۳۷۶؛ Sigh et al., 1996). در این میان روی از جمله عناصر کم مصرفی است که کمبود آن در خاکهای زراعی ایران هم به دلیل موارد ذکر شده در بالا و هم عدم رواج مصرف کودهای محتوی روی عمومیت دارد (ملکوتی و طهرانی، ۱۳۷۸)
اهمیت اقتصادی و غذایی باقلا
باقلا یکی از مهمترین محصولات زمستانهی دارای ارزش غذایی بالا در جهان است (Ibrahim et al., 2007). این گیاه از نظر اهمیت بعد از لوبیا، نخودفرنگی و نخود در مقام چهارم قرار دارد و به عنوان یکی از حبوبات اصلی در کشورهای چین، مصر، اتیوپی، شمال سودان، منطقهی مدیترانه و ارتفاعات آمریکای لاتین کشت میشود. باقلا در ایران نیز در استانهای گیلان، مازندران، گلستان، لرستان و خوزستان کشت میشود. کل سطح زیر کشت باقلا در کشور حدود ۹۵۷۳ هکتار است که حدود ۷۳۹۸ هکتار آن به صورت کشت آبی و حدود ۲۱۷۶ هکتار به صورت دیم عمدتاً در شمال کشور کشت میشود. استان لرستان با سطح زیر کشت ۲۱۳۰ هکتار در مقام اول و استانهای گلستان، مازندران، خوزستان و گیلان در مکانهای بعدی قرار دارند. کل تولید باقلا در ایران حدود ۱۳۷۵۷ تن است که استان لرستان با تولید ۴۰۳۲ تن باز هم در مقام اول و استانهای گلستان، مازندران و خوزستان در مکانهای بعدی قرار دارند. کمترین مقدار تولید و سطح زیر کشت مربوط به استانهای قم، خراسان شمالی و سمنان است. باقلا در کشورهای صنعتی به عنوان غذای دام از جمله اسب، خوک، ماکیان و کبوتر و در کشورهای در حال توسعه به عنوان غذای انسان مطرح است. ارزش غذایی باقلای سبز کم و بیش مانند نخودفرنگی و لوبیا است، اما ممکن است به عنوان سبزی مصرف شود یا به صورت خشک شده یا حتی کنسرو شده نیز استفاده شود. در هندوستان دانههای خشک شدهی آن مانند بادام زمینی مصرف میشود. کاه آن به عنوان فرش و یا به عنوان سوخت در قسمتهایی از سودان و اتیوپی کاربرد دارد (کاظمی پشت مساری، ۱۳۸۸). علاوه بر این باقلا خواص دارویی برای بیماریهای سنگ کلیه، مرض کبد و بیماریهای چشمی دارد (Akcin, 1988)
در کنار این کاربردها، ویژگیهایی از قبیل عملکرد بالا، دانههای کوچک، فاکتورهای غیر تغذیهای کم، توانایی بالای سازگاری با کشاورزی مدرن، طول عمر انبارداری، انتقال آسان و قیمت پایین، این گیاه را برای کشاورزان، کارخانهداران و از نظر تغذیهای جالب ساخته است (Duc, 1997). از نظر ارزش غذایی، باقلا یکی از منابع مهم پروتئین و انرژی برای بسیاری در آفریقا، آسیا و آمریکای لاتین و یک جایگزین خوب برای پروتئین گران گوشت و ماهی میباشد (Ibrahim et al., 2007). بذور بالغ باقلا سرشار از پروتئین، نشاسته، سلولز، ویتامین و مواد معدنی هستند (Hamilton, 2005)
با وجود ارزش غذایی بسیار قابل توجه باقلا و کیفیت بالای پروتئین آن و اگر چه تاریخ استفاده از باقلا به عنوان غذا بسیار طولانی است، اما هنوز به طور جهانی پذیرفته نشده است. بیشترین مصرف غذایی آن در مدیترانهی شرقی و مناطق شرق میانه است، اما در همین مناطق نیز مردم فقیر از آن استفاده میکنند. نکتهی مهم در ارزش غذایی باقلا وجود اسید آمینهی لیزین است که از جمله اسید آمینههای ضروری بوده و بدن قادر به ساخت آن نیست. ۸/۱ درصد از وزن باقلا اسید آمینهی لیزین است
[۱] . Vicia Faba
[۲] . Lodging
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 