فایل ورد کامل نمونه طرح توجیهی تولید چیپس میوه جات ۷۴ صفحه در word


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل نمونه طرح توجیهی تولید چیپس میوه جات ۷۴ صفحه در word دارای ۷۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

لطفا نگران مطالب داخل فایل نباشید، مطالب داخل صفحات بسیار عالی و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

فایل ورد فایل ورد کامل نمونه طرح توجیهی تولید چیپس میوه جات ۷۴ صفحه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل نمونه طرح توجیهی تولید چیپس میوه جات ۷۴ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل نمونه طرح توجیهی تولید چیپس میوه جات ۷۴ صفحه در word :

بخشی از متن طرح توجیهی تولید چیپس میوه جات:

به طور کلی چیپس میوه جات به میوه‏هایی گفته میشود که قسمت خوراکی آن پس رسیدن به گونه طبیعی رطوبت فراوانی دارد و بخش اعظم این رطوبت با خشک کردن به شیوه‏های گوناگون برای افزایش عمر نگهداری یا کاربردهای دیگر، از میوه‏ها گرفته میشود.

خشک کردن میوه جات یکی از روشهای جلوگیری از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم میشود و سرعت دیگر واکنشهای مضر نیز به مقدار قابل توجهی کم میشود.

خشک کردن ضمن اینکه روی محصول اثر حفاظتی دارد وزن و حجم آن را نیز به میزان چشمگیری کاهش میدهد، در نتیجه از هزینه های حمل و نقل و ذخیره سازی میکاهد. در ضمن خشک کردن در برخی موارد باعث تولید فرآورده هائی میشود که مصرف آنها آسانتر است.

فایل ورد کامل نمونه طرح توجیهی تولید چیپس میوه جات ۷۴ صفحه در word
فهرست مطالب طرح توجیهی تولید چیپس میوه جات:

۱- معرفی محصول

۱-۱- نام و کد محصول (آیسیک)

۲-۱- شماره تعرفه گمرکی

۳-۱- شرایط واردات

۴-۱- استانداردها

الف) استانداردهای ملی

ب) استاندارد های کدکس بین المللی

۱- مراحل آماده سازی

حمل میوه از محل تخلیه یا بارانداز یا سردخانه به خط تولید

بازرسی اولیه

بازبینی قبل از شست وشو

شست و شو و گندزدایی

آبکشی

بازرسی پس از شست و شو

پوست گیری (Peeling)

حذف قسمت های نا خواسته

خرد کردن

غیر فعال کردن آنزیم (Blanching)

خشک کردن

بسته بندی محصول نهایی

قرنطینه کردن محصول

انبارش محصول نهایی

مواد ضدعفونی کننده

برنامه کنترل بهداشتی

برنامه کنترل آزمایشگاهی

ویژگیهای محصول نهایی

ویژگیهای کیوی خشک

ناپذیرفتنیها

ویژگیها

ویژگیهای هلوی خشک

طبقه بندی

ویژگیهای گلابی خشک

ویژگیهای زردآلوی خشک

طبقه‏بندی

ویژگیهای سیب خشک

بسته بندی میوه جات خشک

نشانه گذاری

۵-۱- بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

۶-۱- توضیح موارد مصرف و کاربرد

۷-۱- بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

۸-۱- اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

۹-۱- کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول

۱۰-۱- شرایط صادرات

۲- وضعیت عرضه و تقاضا

۱-۲- واحدهای تولیدی فعال از آغاز برنانه سوم توسعه تاکنون

۲-۲- واحدهای در دست احداث

۳-۲- بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال ۱۳۸۵

۴-۲- بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال ۱۳۸۵

۵-۲- بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم توسعه تا سال ۱۳۸۵

۶-۲- بررسی نیاز به محصول تا پایان برنامه چهارم توسعه

۳- شرح فرآیند و تکنولوژیهای موجود

انتخاب مواد اولیه برای فرآیند

عملیات آماده سازی

خیساندن

تمیز کردن و شستن

جداسازی قسمتهای زاید

پوست گیری

تمیز کردن تکمیلی

تبدیل محصول به قطعات کوچک

غیرفعال کردن آنزیمها (بلانچینگ)

خشک کردن

خشک کردن در آفتاب

خشک کردن صنعتی با استفاده از هوای داغ

خشک کردن تصعیدی

خشک کن خورشیدی

الف) خشک کنهای خورشیدی طبیعی

ب) خشک کنهای خورشیدی نیمه مصنوعی

ج) خشک کنهای خورشیدی کمکی

۴- تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم

۵- بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی، برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت

۵-۱- لیست و هزینه تجهیزات و ماشین آلات تولید

۵-۲- محاسبه مساحت مورد نیاز طرح و هزینه های مربوطه

۵-۳- هزینه تجهیزات و تاسیسات عمومی

۵-۴- هزینه وسایل حمل و نقل

۵-۵- هزینه لوازم و اثاثیه اداری

۶-۵- هزینه های قبل از بهره برداری

۵-۷- جمع بندی و برآورد سرمایه ثابت

۶- برآورد میزان مواد اولیه مصرفی سالیانه

برنامه تولید سالیانه

هزینه مواد اولیه مصرفی

۷- پیشنهاد منطقه مناسب اجرای طرح

۸- وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال

۹- بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت و سایر امکانات

محاسبه میزان مصرف برق

الف) برق مصرفی تجهیزات خط تولید

ب) برق مورد نیاز تاسیسات و تعمیرگاه

ج) برق مورد نیاز روشنایی ساختمانها و محوطه

محاسبه مصرف برق سالیانه

محاسبه میزان مصرف آب

محاسبه مصرف سوخت

سایر تاسیسات

هزینه انواع انرژی مورد نیاز

۱۰- وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی

۱۱- تحلیل و جمعبندی و پیشنهاد در مورد احداث واحدهای جدید

مراجع

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.