فایل ورد کامل مکانیسم کاهش جذب چربی در سرخ کردن عمقی مواد غذایی ۸۸ صفحه در word
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مکانیسم کاهش جذب چربی در سرخ کردن عمقی مواد غذایی ۸۸ صفحه در word دارای ۸۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
لطفا نگران مطالب داخل فایل نباشید، مطالب داخل صفحات بسیار عالی و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
فایل ورد فایل ورد کامل مکانیسم کاهش جذب چربی در سرخ کردن عمقی مواد غذایی ۸۸ صفحه در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مکانیسم کاهش جذب چربی در سرخ کردن عمقی مواد غذایی ۸۸ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مکانیسم کاهش جذب چربی در سرخ کردن عمقی مواد غذایی ۸۸ صفحه در word :
فایل ورد کامل مکانیسم کاهش جذب چربی در سرخ کردن عمقی مواد غذایی ۸۸ صفحه در word
مقدمه:
سرخ نمودن عمقی روشی سریع برای آماده سازی مواد غذایی خوشمزه میباشد. دماهای بالای روغن سرخ کردنی منجربه خشک شدن و ایجاد بافتی ترد و درونی لطیف میگردد. بویژه طعم حاصل، واکنش مایلارد در پوسته میباشد.
با این وجود مواد غذایی سرخ شده حاوی مقدار قابل توجهای چربی میباشد، در برخی از موارد تا ۳/۱کل وزن محصول تولیدی میباشد. که این میتواند برای سلامتی خطرناک باشد، زیرا موجب چاقی و بیماری شریان قلب و … میگردد. و بر این اساسدر این فصل سعی شده تا مکانیسم جذب چربی و تکنولوژی کاهش جذب چربی بطور کامل بحث گردد.
فایل ورد کامل مکانیسم کاهش جذب چربی در سرخ کردن عمقی مواد غذایی ۸۸ صفحه در word
فهرست:
مقدمه
فصل اول:فایل ورد کامل مکانیسم کاهش جذب چربی در سرخ کردن عمقی مواد غذایی ۸۸ صفحه در word
فرآیند سرخ کردن عمقی
جذب چربی
مکانیسم کندانس
مکانیسم موینگی
کاهش جذب روغن
اصلاح تکنیکهای سرخ کردن
پوششها و خمیرها
تغییرات محیط سرخ کردن
نکات مهم در جذب روغن
ادعاهای موجود در کاهش جذب روغن
بحث و نتیجهگیری
مقدمه
فصل دوم:ویژگیهای فیزیکی سرخ کردن عمقی
ضریب هدایت حرارتی
انتقال همزمان حرارت و جرم درون محصول طی سرخ کردن
پروفایل دما و آب طی سرخ کردن
کنترل دینامیکی خشک کردن در ناحیه هیگروسکوپیک
انتقال درونی مایع طی سرخ کردن
جذب روغن طی سرد کردن
پروفایل روغن درون محصول
در مقیاس ماکروسکوپیک
در مقیاس بافت سلولی
مکانیسم جذب روغن:
مدل سرخ کردن ساده با یک معادله انتقال
نتیجهگیری
مقدمه
فصل سوم: اصول پخت
طبقهبندی اجاقهای خوراک پزی
اجاقهای خورشیدی بدون ذخیرهسازی گرمایی
اجاقهای نوع مستقیم
اجاقهای نوع جعبهای
اجاقهای خورشیدی نوع متمرکز کننده
اجاقهای خورشیدی نوع غیرمستقیم
اجاقهای خوراک پزی خورشیدی با ذخیرهسازی انرژی
ذخیرهسازی گرمای محسوسه
بررسیهای صورت گرفته با استفاده از PCM A -به عنوان مواد ذخیره کنندهی گرما
نتیجه گیری
مقدمه
فصل چهارم: سرخ کن خورشیدی
اصول کلی طراحی
هدف خاص طراحی
طراحی سرخ کن نان injera
طراحی آیینه
طراحی تابهی سرخ کن
تعدیل زاویهی خورشیدی
طراحی تکیه گاه آیینه
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 