فایل ورد کامل مقاله کامل معماری هتل پنج ۵ ستاره ۱۶۰ صفحه در word
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فایل ورد کامل مقاله کامل معماری هتل پنج ۵ ستاره ۱۶۰ صفحه در word دارای ۱۶۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
لطفا نگران مطالب داخل فایل نباشید، مطالب داخل صفحات بسیار عالی و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
فایل ورد فایل ورد کامل مقاله کامل معماری هتل پنج ۵ ستاره ۱۶۰ صفحه در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله کامل معماری هتل پنج ۵ ستاره ۱۶۰ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله کامل معماری هتل پنج ۵ ستاره ۱۶۰ صفحه در word :
دانلود رساله پایان نامه هتل ۵ ستاره (بهمراه پلان و نقشه و …) در قالب فایل ورد و تنظیم شده در ۱۵۰ صفحه
فایل ورد کامل مقاله کامل معماری هتل پنج ۵ ستاره ۱۶۰ صفحه در word
فهرست مطالب رساله هتل ۵ ستاره
مقدمه
فصل اول
«تعریف مفاهیم»
۱-۱ توریسم، جهانگردی، گردشگری
۱-۲توریست، جهانگرد، گردشگر (turist)
۱-۳ محصولات گردشگری (turisem products)
۱-۴ تعریف تأسیسات اقامتی (هتل):
۱-۵ انواع تأسیسات اقامتی و درجه بندی آنها :
۱-۵-۱ هتل های ارزان قیمت (مهمانسراها و مهمانپذیرها ) :
۱-۵-۲ هتل های گران قیمت ( لوکس) :
۱-۵-۳ متل :
۱-۵-۴ هتل مرکز کنفرانس
۱-۵-۵ هتل سوئیت
۱-۵-۶ هتل های تفریحی
۱-۵-۷ هتل آپارتمان
۱-۵-۸ هتل های نامتعارف :
۱-۶ بلند ترین هتل جهان :
۱-۷ بزرگترین هتل جهان :
۱-۸ قدیمی ترین هتل جهان :
۱-۹ ضوابط و مقررات طراحی هتل ها
۱-۹-۱ درجه بندی هتل ها:
۱-۹-۲ انواع طبقه بندی هتل:
۱-۱۰ بررسی وضعیت اقامتگاههای موجود در کشور
۱-۱۱ برنامهریزی فضاهای هتل و استانداردهای آنها
فصل دوم: رساله هتل بررسی توریسم و گردشگری
۲-۱- بررسی توریسم و گردشگری
۲-۱-۱- سازمان جهانی جهانگردی ( WTO ) 40
۲-۱-۲- بررسی وضعیت گردشگری در ایران
۲-۱-۳-آثار اقتصادی صنعت گردشگری (توریسم)
۲-۲-۱- تاثیر درآمد ملی
۲-۲-۲-انتقال ثروت و درآمد از مناطق اعزام کننده گردشگر به مناطق هدف
۲-۲-۳- پیدایش بازارهای تبعیضی (دوگانه
۲-۳- آثار توزیعی درآمد حاصل از جهانگردی در بین عوامل
۲-۳-۱- تغییر الگوی مصرف ناحیه میزبان
۲-۳-۲- فشار بر سطح قیمت های داخلی
۲-۳-۳- افزایش ارزش پول داخلی
۲-۳-۴- تاثیر بر اشتغال
۲-۴- توریسم و توسعه پایدار
۲-۵- ملاحظات زیست محیطی در توسعه پایدار
فصل سوم: رساله هتل استانداردها و برنامه ریزی فیزیکی
۳-۱- معیارهای طراحی هتل
۳-۱-۱- فضای ورزشی
۳-۱-۲- سالن ورزشی
۳-۱-۳- فضای مربوط به کارکنان
۳-۱-۴-فضای وسایل و تجهیزات
۳-۲- معیارها و ضوابط طراحی سالن اجتماعات
۳-۲-۱- دسترسی ها
۳-۲-۲- مساحت سالن
۳-۲-۳- رعایت نکاتی جهت کیفیت دید بهتر
۳-۳-ضوابط و معیارهای عمومی فضاهای ورزشی و انواع آن در طرح گردشگری
۳-۳-۴- تنیس روی میز
۳-۳-۵-سنگ نوردی در سالن (دیواره)
۳-۴-معیارها و ضوابط طراحی رستوران
۳-۴-۱-سالن غذاخوری
۳-۴-۲-سرویس بهداشتی مهمانان
۳-۴-۳-آشپزخانه وانبارغذا
۳-۴-۴-بخش سرویس دهی
۳-۴-۵-بخش اداری و رستوران
۳-۵-فضاهای عمومی (هتل)
۳-۵-۱- گروه فضاهای مربوط به اقامت
۳-۵-۱-۱- سالن مجالس جشنها و پذیرایی
۳-۵-۱-۲-گروه فضاهای مربوط به اقامت در هوای آزاد
۳-۵-۱-۳- گروه فضاهای مربوط به غذا خوردن
۳-۵-۲- فضاهای غذا خوری
۳-۵-۲-۱- رستوران
۳-۵-۲-۲- گریال روم
۳-۵-۲-۳- تریا
۳-۵-۲-۴- بوفه
۳-۵-۲-۵-آشپزخانه
۳-۵-۳- گروه فضاهای مربوط به ورزش وبازی
۳-۵-۴-گروه فضاهای عمومی جانبی
۳-۵-۴-۱- ورودی و لابی
۳-۵-۴-۲- پذیرش ، صندوق ، سرپرستی
۳-۵-۴-۳- فضاهای سرویس دهنده طبقات
۳-۵-۴-۴- رختشویخانه
۳-۵-۴-۵- بخش مهندسی
۳-۵-۴-۶- فضاهای مختص کارکنان
۳-۵-۴-۷- انبارها
۳-۵-۴-۸- تاسیسات
۳-۵-۴-۹- پارکینگ
۳-۵-۵- فضاهای خصوصی
۳-۵-۵-۱-اطاقها
۳-۵-۵-۲-انواع اتاقها در هتل
۳-۶-مسائل رفاهی وامنیتی
۳-۶-۱-مبلمان
۳-۶-۲-تابلوهای راهنما در هتل
۳-۶-۳-نور
۳-۶-۴-آتش نشانی
۳-۷-موارد مهم در طرح ساختمان هتل
فصل چهارم:رساله هتل بررسی نمونه های مشابه
۴-۱- هتل پارس کرمان
۴-۲- هتل پارس مشهد
۴-۱- هتل پارس ائل گلی تبریز
۴-۲- هتل های پارک سیدنی
۴-۲-۱- اتاقهای میهمان
۴-۲-۲- رستوران و قهوه خانه
۴-۲-۳- تفریح و سر گرمی
۴-۳- هتل لاله تهران
۴-۴- هتل دلفین هتل قو
فصل پنجم: رساله هتل مطالعات طرح
۵-۱ تجزیه و تحلیل امکان سنجی پروژه
۵-۲ تعریف پروژه
۵-۳ مقدار فضاهای لازم بر حسب نوع هتل:
۵-۴ انواع پلان طبقات:
۵-۵ ابعاد و اندازه ها
۵-۶ مقدار یا وسعت تغییرات
۵-۷ ارتفاع سقفها
۵-۸ طرح اتاق خوابها
۵-۹ طبقات اتاق خواب
۵-۱۰ تعیین ترکیب اتاقهای خواب
۵-۱۱ پلانهای اتاق خواب
۵-۱۲ اتاق جهت معلولین
۵-۱۳ سوئیتها
۵-۱۴ پلان سوئیتها:
۵-۱۵ طراحی حمامها:
۵-۱۶ طراحی توالتها:
۵-۱۷ بالکنها و تراسها:
۵-۱۸ طراحی فضاهای عمومی
۵-۱۹ مبلمان
۵-۲۰ دکوراسیون و تجهیزات داخلی
۵-۲۱ دکور اتاقهای خواب:
۵-۲۲ دربهای ورودی و دسترسی از خارج به هتل :
۵-۲۳ ویژگی اصلی بازار مشتریان هتل
۵-۲۴ درآمد و مخارج در هتل
فصل ششم:رساله هتل ارائه طرح پیشنهادی
۶- ۱- ابعاد مختلف در طراحی معماری
۶-۱-۱ابعاد عملکردی
۶-۱- ۲- ابعاد جغرافیایی و محیطی
۶-۱- ۳- ابعاد هنری و ذوقی
۶-۱- ۴-ابعاد فنی و تکنیکی
۶-۱-۵- ابعاد اجتماعی و فرهنگی
۶-۲- ارزش های فضایی در طرح
۶-۲-۱- فضا
۶-۲-۲- عناصر تاثیر گذار در فضای معماری
۶-۲-۳- عناصر سازنده فضای معماری
۶-۳- موقعیت شهر
۶-۴- موقعیت سایت
۶-۵- دلایل انتخاب سایت
۶-۶- روند طراحی
۶-۶-۱- سایت
۶-۶-۲- تحلیل سایت و مکان یابی ساختمان
۶-۶-۳- نحوه دسترسی و ارتباطات سایت
۶-۶-۴- فضاهای تشکیل دهنده سایت
۵-۶-۵- ایده طرح
۵-۶-۶- اسکیس های اولیه
۵-۶-۷-روند شکل گیری فرم ساختمان
فصل ششم:رساله هتل تاسیسات و سازه
۶-۱- تاسیسات ساختمان
۶-۱-۱- سیستم حرارت مرکزی
۶-۱-۲ – حرارت مرکزی تشعشی
۶-۱-۳ – حرارت مرکزی با بخار
۶-۲- سیستم پیشنهادی
۶-۳- تهویه مطبوع
۶-۴- کنترل و برنامهریزی سیستمها
۶-۴-۱-کنترل و برنامه ریزی سیستم گرمایی
۶-۴-۲- کنترل و برنامهریزی سیستم سرمایی
۶-۴-۳- کنترل و برنامهریزی سیستم تهویه و تعویض هوا ضوابط کلی
۶-۵- روشنایی
۶-۵-۱- سیستمها و تجهیزات روشنایی
۶-۵-۲- سیستمهای کاهش میزان روشنایی
۶-۶- سازه
۶-۶-۱-محاسن سازه فولادی
۶-۶-۲-معایب اسکلت بتنی
۶-۶-۳- معایب طاق ضربی
۶-۷-سقفهای تیرچه بلوک
۶-۷-۱- محاسن سقفهای تیرچه بلوک
۶-۷-۲- معایب سقفهای تیرچه و بلوک
۶-۷-۳-اجزاء تشکیل دهنده سقف تیرچه بلوک
منابع و ماخذ
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 