فایل ورد کامل مقاله کامل معماری هتل پنج ۵ ستاره ۱۶۰ صفحه در word


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل مقاله کامل معماری هتل پنج ۵ ستاره ۱۶۰ صفحه در word دارای ۱۶۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

لطفا نگران مطالب داخل فایل نباشید، مطالب داخل صفحات بسیار عالی و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

فایل ورد فایل ورد کامل مقاله کامل معماری هتل پنج ۵ ستاره ۱۶۰ صفحه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل مقاله کامل معماری هتل پنج ۵ ستاره ۱۶۰ صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل مقاله کامل معماری هتل پنج ۵ ستاره ۱۶۰ صفحه در word :

دانلود رساله پایان نامه هتل ۵ ستاره (بهمراه پلان و نقشه و …) در قالب فایل ورد و تنظیم شده در ۱۵۰ صفحه

فایل ورد کامل مقاله کامل معماری هتل پنج ۵ ستاره ۱۶۰ صفحه در word
فهرست مطالب رساله هتل ۵ ستاره

مقدمه

فصل اول

«تعریف مفاهیم»

۱-۱ توریسم، جهانگردی، گردشگری

۱-۲توریست، جهانگرد، گردشگر (turist)

۱-۳ محصولات گردشگری (turisem products)

۱-۴ تعریف تأسیسات اقامتی (هتل):

۱-۵ انواع تأسیسات اقامتی و درجه بندی آنها :

۱-۵-۱ هتل های ارزان قیمت (مهمانسراها و مهمانپذیرها ) :

۱-۵-۲ هتل های گران قیمت ( لوکس) :

۱-۵-۳ متل :

۱-۵-۴ هتل مرکز کنفرانس

۱-۵-۵ هتل سوئیت

۱-۵-۶ هتل های تفریحی

۱-۵-۷ هتل آپارتمان

۱-۵-۸ هتل های نامتعارف :

۱-۶ بلند ترین هتل جهان :

۱-۷ بزرگترین هتل جهان :

۱-۸ قدیمی ترین هتل جهان :

۱-۹ ضوابط و مقررات طراحی هتل ها

۱-۹-۱ درجه بندی هتل ها:

۱-۹-۲ انواع طبقه بندی هتل:

۱-۱۰ بررسی وضعیت اقامتگاههای موجود در کشور

۱-۱۱ برنامه‌ریزی فضاهای هتل و استانداردهای آنها

فصل دوم: رساله هتل بررسی توریسم و گردشگری

۲-۱- بررسی توریسم و گردشگری

۲-۱-۱- سازمان جهانی جهانگردی ( WTO ) 40

۲-۱-۲- بررسی وضعیت گردشگری در ایران

۲-۱-۳-آثار اقتصادی صنعت گردشگری (توریسم)

۲-۲-۱- تاثیر درآمد ملی

۲-۲-۲-انتقال ثروت و درآمد از مناطق اعزام کننده گردشگر به مناطق هدف

۲-۲-۳- پیدایش بازارهای تبعیضی (دوگانه

۲-۳- آثار توزیعی درآمد حاصل از جهانگردی در بین عوامل

۲-۳-۱- تغییر الگوی مصرف ناحیه میزبان

۲-۳-۲- فشار بر سطح قیمت های داخلی

۲-۳-۳- افزایش ارزش پول داخلی

۲-۳-۴- تاثیر بر اشتغال

۲-۴- توریسم و توسعه پایدار

۲-۵- ملاحظات زیست محیطی در توسعه پایدار

فصل سوم: رساله هتل استانداردها و برنامه ریزی فیزیکی

۳-۱- معیارهای طراحی هتل

۳-۱-۱- فضای ورزشی

۳-۱-۲- سالن ورزشی

۳-۱-۳- فضای مربوط به کارکنان

۳-۱-۴-فضای وسایل و تجهیزات

۳-۲- معیارها و ضوابط طراحی سالن اجتماعات

۳-۲-۱- دسترسی ها

۳-۲-۲- مساحت سالن

۳-۲-۳- رعایت نکاتی جهت کیفیت دید بهتر

۳-۳-ضوابط و معیارهای عمومی فضاهای ورزشی و انواع آن در طرح گردشگری

۳-۳-۴- تنیس روی میز

۳-۳-۵-سنگ نوردی در سالن (دیواره)

۳-۴-معیارها و ضوابط طراحی رستوران

۳-۴-۱-سالن غذاخوری

۳-۴-۲-سرویس بهداشتی مهمانان

۳-۴-۳-آشپزخانه وانبارغذا

۳-۴-۴-بخش سرویس دهی

۳-۴-۵-بخش اداری و رستوران

۳-۵-فضاهای عمومی (هتل)

۳-۵-۱- گروه فضاهای مربوط به اقامت

۳-۵-۱-۱- سالن مجالس جشنها و پذیرایی

۳-۵-۱-۲-گروه فضاهای مربوط به اقامت در هوای آزاد

۳-۵-۱-۳- گروه فضاهای مربوط به غذا خوردن

۳-۵-۲- فضاهای غذا خوری

۳-۵-۲-۱- رستوران

۳-۵-۲-۲- گریال روم

۳-۵-۲-۳- تریا

۳-۵-۲-۴- بوفه

۳-۵-۲-۵-آشپزخانه

۳-۵-۳- گروه فضاهای مربوط به ورزش وبازی

۳-۵-۴-گروه فضاهای عمومی جانبی

۳-۵-۴-۱- ورودی و لابی

۳-۵-۴-۲- پذیرش ، صندوق ، سرپرستی

۳-۵-۴-۳- فضاهای سرویس دهنده طبقات

۳-۵-۴-۴- رختشویخانه

۳-۵-۴-۵- بخش مهندسی

۳-۵-۴-۶- فضاهای مختص کارکنان

۳-۵-۴-۷- انبارها

۳-۵-۴-۸- تاسیسات

۳-۵-۴-۹- پارکینگ

۳-۵-۵- فضاهای خصوصی

۳-۵-۵-۱-اطاقها

۳-۵-۵-۲-انواع اتاقها در هتل

۳-۶-مسائل رفاهی وامنیتی

۳-۶-۱-مبلمان

۳-۶-۲-تابلوهای راهنما در هتل

۳-۶-۳-نور

۳-۶-۴-آتش نشانی

۳-۷-موارد مهم در طرح ساختمان هتل

فصل چهارم:رساله هتل بررسی نمونه های مشابه

۴-۱- هتل پارس کرمان

۴-۲- هتل پارس مشهد

۴-۱- هتل پارس ائل گلی تبریز

۴-۲- هتل های پارک سیدنی

۴-۲-۱- اتاقهای میهمان

۴-۲-۲- رستوران و قهوه خانه

۴-۲-۳- تفریح و سر گرمی

۴-۳- هتل لاله تهران

۴-۴- هتل دلفین هتل قو

فصل پنجم: رساله هتل مطالعات طرح

۵-۱ تجزیه و تحلیل امکان سنجی پروژه

۵-۲ تعریف پروژه

۵-۳ مقدار فضاهای لازم بر حسب نوع هتل:

۵-۴ انواع پلان طبقات:

۵-۵ ابعاد و اندازه ها

۵-۶ مقدار یا وسعت تغییرات

۵-۷ ارتفاع سقفها

۵-۸ طرح اتاق خوابها

۵-۹ طبقات اتاق خواب

۵-۱۰ تعیین ترکیب اتاقهای خواب

۵-۱۱ پلانهای اتاق خواب

۵-۱۲ اتاق جهت معلولین

۵-۱۳ سوئیت‌ها

۵-۱۴ پلان سوئیت‌ها:

۵-۱۵ طراحی حمام‌ها:

۵-۱۶ طراحی توالت‌ها:

۵-۱۷ بالکنها و تراسها:

۵-۱۸ طراحی فضاهای عمومی

۵-۱۹ مبلمان

۵-۲۰ دکوراسیون و تجهیزات داخلی

۵-۲۱ دکور اتاقهای خواب:

۵-۲۲ دربهای ورودی و دسترسی از خارج به هتل :

۵-۲۳ ویژگی اصلی بازار مشتریان هتل

۵-۲۴ درآمد و مخارج در هتل

فصل ششم:رساله هتل ارائه طرح پیشنهادی

۶- ۱- ابعاد مختلف در طراحی معماری

۶-۱-۱ابعاد عملکردی

۶-۱- ۲- ابعاد جغرافیایی و محیطی

۶-۱- ۳- ابعاد هنری و ذوقی

۶-۱- ۴-ابعاد فنی و تکنیکی

۶-۱-۵- ابعاد اجتماعی و فرهنگی

۶-۲- ارزش های فضایی در طرح

۶-۲-۱- فضا

۶-۲-۲- عناصر تاثیر گذار در فضای معماری

۶-۲-۳- عناصر سازنده فضای معماری

۶-۳- موقعیت شهر

۶-۴- موقعیت سایت

۶-۵- دلایل انتخاب سایت

۶-۶- روند طراحی

۶-۶-۱- سایت

۶-۶-۲- تحلیل سایت و مکان یابی ساختمان

۶-۶-۳- نحوه دسترسی و ارتباطات سایت

۶-۶-۴- فضاهای تشکیل دهنده سایت

۵-۶-۵- ایده طرح

۵-۶-۶- اسکیس های اولیه

۵-۶-۷-روند شکل گیری فرم ساختمان

فصل ششم:رساله هتل تاسیسات و سازه

۶-۱- تاسیسات ساختمان

۶-۱-۱- سیستم حرارت مرکزی

۶-۱-۲ – حرارت مرکزی تشعشی

۶-۱-۳ – حرارت مرکزی با بخار

۶-۲- سیستم پیشنهادی

۶-۳- تهویه مطبوع

۶-۴- کنترل و برنامه‌ریزی سیستم‌ها

۶-۴-۱-کنترل و برنامه ریزی سیستم گرمایی

۶-۴-۲- کنترل و برنامه‌ریزی سیستم سرمایی

۶-۴-۳- کنترل و برنامه‌ریزی سیستم تهویه و تعویض هوا ضوابط کلی

۶-۵- روشنایی

۶-۵-۱- سیستم‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها و تجهیزات روشنایی

۶-۵-۲- سیستمهای کاهش میزان روشنایی

۶-۶- سازه

۶-۶-۱-محاسن سازه فولادی

۶-۶-۲-معایب اسکلت بتنی

۶-۶-۳- معایب طاق ضربی

۶-۷-سقفهای تیرچه بلوک

۶-۷-۱- محاسن سقف‌های تیرچه بلوک

۶-۷-۲- معایب سقف‌های تیرچه و بلوک

۶-۷-۳-اجزاء تشکیل دهنده سقف تیرچه بلوک

منابع و ماخذ

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.