پاورپوینت کامل فیزیولوژی پایه ها ۲۴ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل فیزیولوژی پایه ها ۲۴ اسلاید در PowerPoint دارای ۲۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل فیزیولوژی پایه ها ۲۴ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل فیزیولوژی پایه ها ۲۴ اسلاید در PowerPoint :

پاورپوینت کامل فیزیولوژی پایه ها ۲۴ اسلاید در PowerPoint

قابل ویرایش اسلاید

قسمتی از متن اسلاید ها :

در طی ۶۰ سال گذشته ، تراکم کشت سیب- گلابی – هلو- گیلاس و زرد الو افزایش یافته است . زیرا پایه های پا کوتاه برای تغییرات مهم در اندازه درخت ، فضای کمتر و تولید زودتر ، هرس ، سم پاشی و برداشت راحت تر کلیدی می باشد. پیشنهاد شده که عملکرد ممکن است ارتباط منفی با قدرت درخت انگور داشته باشد.

گفته شده تراکم کشت بیشتر در مورد سیب و گلابی بوده و در مورد دیگر محصولات تراکم کشت آنها افزایش نیافته است. عامل اولیه محدود کننده استفاده از پایه های کنترل کننده اندازه در تولید میوه جات هسته دار ، عبارت است از کمبود پایه های مناسب ، با طیف گسترده ای از سازگاری در میان کولتیوارها بود.

کاهش در رشد با افزایش اثر پایه در تنظیم اندازه درخت به سود گل دهی است. زود گلدهی در درختان سیب غالبا به اندازه کوچک درخت ارتباط دارد ، محرک گلدهی تحریک شده بوسیله پایه های پاکوتاه قدرت رشد درخت را کاهش می دهد.

بطوریکه در مورد پایه های پاکوتاه دیده شده ، کربوهیدراتها را به سمت رشد میوه تقسیم می کنند . ولی پایه های پر رشد کربوهیدراتهای ناشی از فتوسنتز را بیشتر به سمت رشد رویشی منتقل می کنند.

شواهدی وجود دارند که نشان می دهند که ارقام دیر گل سیب میزان سیتوکینین کمتری دارند و این عاملی است که گلدهی را به تاخیر می اندازد. در مطالعه ای که انجام شد غلظت ABA در ارقام دیر گل ۵ بار بیشتر گزارش شد.

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.