فایل ورد کامل چارچوب و مبانی نظری آنتی بیوتیک و تاریخچه آن با فرمت word 84 صفحه در word


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فایل ورد کامل چارچوب و مبانی نظری آنتی بیوتیک و تاریخچه آن با فرمت word 84 صفحه در word دارای ۸۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

لطفا نگران مطالب داخل فایل نباشید، مطالب داخل صفحات بسیار عالی و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

فایل ورد فایل ورد کامل چارچوب و مبانی نظری آنتی بیوتیک و تاریخچه آن با فرمت word 84 صفحه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فایل ورد کامل چارچوب و مبانی نظری آنتی بیوتیک و تاریخچه آن با فرمت word 84 صفحه در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد کامل چارچوب و مبانی نظری آنتی بیوتیک و تاریخچه آن با فرمت word 84 صفحه در word :

دید کلی :
خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه آنتی بیوتیک و تاریخچه آن با فرمت docx


توضیحات کامل :

خرید و دانلود فصل دوم پایان نامه آنتی بیوتیک و تاریخچه آن با فرمت docx بصورت کامل و جامع با قابلیت ویرایش

 

 

بر طبق تعریف اولیه Waksman  ( ۱۹۴۷- ۱۹۴۴ ) آنتی بیوتیکها مواد شیمیایی ساخته شده بوسیله میکروارگانیسم ها هستند که می توانند رشد باکتری ها را متوقف کرده و یا حتی آنها را تخریب کنند(۱) در سال ۱۹۵۷ شخص دیگری به نام Dekker بیان کرد که آنتی بیوتیکها مواد تشکیل شده بوسیله میکروارگانیسم ها می باشد که در غلظت های پایین می توانند مانع از رشد ارگانیسم های دیگر شوند( ۱)

 

 

 

فایل ورد کامل چارچوب و مبانی نظری آنتی بیوتیک و تاریخچه آن با فرمت word 84 صفحه در word
فهرست مطالب
تعریف آنتی بیوتیک۱۰ 
۱-۷) تاریخچه آنتی بیوتیک۱۱ 
۱-۸) اهمیت اقتصادی آنتی بیوتیک ها۱۲ 
۱-۹) گروه های تولید کننده آنتی بیوتیک ها۱۳ 
۱-۱۰) معرفی و بیان ویژگی های Saccharopolyspora erythraea 14 
۱-۱۱) طبقه بندی آنتی بیوتیک ها۱۵ 
۱-۱۱-۱) طبقه بندی بر اساس منبع بیولوژیک۱۵ 
۱-۱۱-۲) طبقه بندی بر اساس ساختار شیمیایی۱۶ 
۱-۱۱-۳) طبقه بندی بر اساس مکانیسم عمل۱۷ 
۱-۱۲) مواردکاربرد آنتی بیوتیک ها۲۴ 
۱-۱۳) ماکرولیدها۲۷ 
۱-۱۴) اریترومایسین، ساختمان و ویژگی ها۳۰ 
۱-۱۵) تاریخچه تولید اریترومایسین۳۱
۱-۱۶) نام ها و فرمول شیمیایی اریترومایسین۳۲ 
۱-۱۷) مکانیسم عمل اریترومایسین۳۲ 
۱-۱۸) فعالیت ضد میکروبی اریترومایسین۳۳ 
۱-۱۹) فارماکوکینتیک۳۴ 
۱-۲۰) مصارف بالینی اریترومایسین۳۴ 
۱-۲۱) عوارض جانبی اریترومایسین۳۵ 
۱-۲۲) اشکال دارویی اریترومایسین۳۶ 
۱-۲۳) آنتی بیوتیک های مشتق شده از اریترومایسین۳۶ 
۱-۲۴) مراحل کلیدی فرآیند تولید آنتی بیوتیک ها از جمله اریترومایسین۳۸ 
۱-۲۴-۱) حفظ و نگهداری کشت فعال۳۹
۱-۲۴-۲) تهیه مایه تلقیح به فرم سوسپانسیون اسپوری و توسعه آن۴۴
۱-۲۴-۳) مرحله پیش کشت یا بذردهی یا seeding 45 
۱-۲۴-۴) مرحله تخمیر یا Fermentation 47 
۱-۲۴-۴-۱) تکنولوژی تخمیر آنتی بیوتیک۴۸ 
۱-۲۴-۴-۱-۱) تخمیر شیک فلاسک۴۸ 
۱-۲۴-۴-۱-۲) فرمانتورهای همزن دار۴۹ 
۱-۲۴-۴-۲) بررسی تأثیر عوامل مختلف برروی تخمیر و تولید آنتی بیوتیک ها از جمله اریترومایسین۵۰
۱-۲۴-۴-۲-۱) تأثیر محیط کشت تخمیر و ترکیبات مورد استفاده در آن۵۰ 
۱-۲۴-۴-۲-۱-۱) منابع کربنی۵۱ 
۱-۲۴-۴-۲-۱-۲) منابع نیتروژنی۵۵
۱-۲۴-۴-۲-۱-۳) آب۵۷
۱-۲۴-۴-۲-۱-۴) مواد معدنی۵۷ 
۱-۲۴-۴-۲-۱-۵) مواد مغذی پیچیده۵۹ 
۱-۲۴-۴-۲-۱-۶) ویتامین ها و فاکتورهای رشد۶۱ 
۱-۲۴-۴-۲-۱-۷) پیش ماده ها۶۱
۱-۲۴-۴-۲-۱-۸) القا کننده ها و تحریک کننده ها۶۱ 
۱-۲۴-۴-۲-۲) تأثیر pH62
۱-۲۴-۴-۲-۳) تأثیر دما۶۴ 
۱-۲۴-۴-۲-۴) تأثیر هوادهی۶۷
۱-۲۴-۴-۲-۵) تأثیر هم زدن۶۸ 
۱-۲۴-۴-۲-۶) تأثیر دی اکسید کربن۷۱ 
۱-۲۴-۴-۲-۷) تأثیر کف۷۱ 
۱-۲۴-۴-۲-۸) تأثیر استریلیزاسیون۷۳
۱-۲۴-۴-۲-۹) تأثیر ویسکوزیته۷۴
۱-۲۴-۴-۲-۱۰) تأثیراریترومایسین تولید شده۷۶
۱-۲۴-۵) برداشت و خالص سازی محصول
منابع

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.