پاورپوینت کامل بایدها و نبایدهای تغذیه در مسافرت ۳۶ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل بایدها و نبایدهای تغذیه در مسافرت ۳۶ اسلاید در PowerPoint دارای ۳۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل بایدها و نبایدهای تغذیه در مسافرت ۳۶ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل بایدها و نبایدهای تغذیه در مسافرت ۳۶ اسلاید در PowerPoint :

۱

اگر تعداد سفرها در طول سال زیاد باشد، باید به نکات تغذیه ای مهمی برای حفظ سلامت جسم و جانتان توجه کنید. متخصصان تغذیه و رژیم درمانی، در مورد نکات تغذیه ای سفر می گویند:

داشتن الگوی تغذیه ای صحیح،یکی از نکات اساسی که باید در طول سفر به آن توجه شود؛ این است که افراد در یک روز از چهار گروه غذایی شامل نان و غلات، میوه و سبزی ها، لبنیات و گوشت استفاده کنند؛ البته در حد متعادل و متناسب.در حالی که متاسفانه دیده می شود در اغلب مسافرت ها برخی از این گروه های غذایی بیش از بقیه حذف می شوند؛ زیرا امکان تهیه شان محدودتر است. مهم ترین گروه های غذایی که مصرفشان محدود می شود، میوه ها و سبزی ها هستند؛ حال آن که این گروه از منابع غذایی تأمین کننده ویتامین ها و مواد معدنی به حساب می ایند و باید به مصرف آنها توجه ویژه داشت؛ زیرا در صورتی که این کاهش مصرف طولانی شود، کمبودهایی مانند کمبود ویتامین و اسید فولیک و فیبر را به همراه دارد که زمینه های بروز یبوست را در سفر به بار خواهند آورد. از این رو، به خانواده ها توصیه می شود امکانی را فراهم آورند که میوه و سبزی حداقل دوبار در روز به شکل میان وعده یا همراه با غذا، به شکل سبزی خوردن یا سالاد، مصرف شود. البته باید به منظور پیشگیری از ابتلا به آلودگی های انگلی، به تمیزی و تازگی سبزی ها نیز توجه خاص داشت.

شیر و ماست

شیر و سایر لبنیات هم اغلب در طول سفر به دست فراموشی سپرده یا مصرفشان محدود می شود. نتایج بررسی ها در کشور نشان داده اند که مصرف سرانه شیر و لبنیات در میان ایرانیان از مصرف سرانه جهانی بسیار کمتر است؛ که می تواند عاملی برای بروز کمبود کلسیم در میان مردم باشد؛ چون با کمترخوردن شیر و ماست که از منابع کلسیم به حساب می ایند، کمبود کلسیم شیوع پیدا می کند. اگر مصرف لبنیات در سفر محدود شود، این مشکل بزرگ تر خواهد شد. از این رو، توصیه می شود که حداقل ماست تازه در طول سفر به مصرف برسد، خصوصاً این که ماست می تواند از بروز بسیاری از عفونت های روده ای مولد اسهال جلوگیری کند.

آب

تغییر دیگری که اغلب در طول سفر در برنامه غذایی افراد دیده می شود، کاهش مصرف آب و نوشیدنی هاست که خشکی بدن یا دهیدراتاسیون را به دنبال خواهد داشت و به اختلالات عملکرد دستگاه گوارشی و یبوست منجر خواهد شد. از این رو، توصیه می شود در طول همه سفرها، چه هوایی و چه زمینی، در هر شرایطی، بطری آب به همراه مسافران باشد و از غذاهایی که نیاز به آب را افزایش می دهند هم پرهیز شود. غذاهایی که پروتئین بالایی دارند، مثل انواع کباب ها؛ زیرا این ماده مغذی برای هضم و جذب، به آب بیشتر نیاز دارد. به علاوه، از آنجا که کنسروها نیز در سفر بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند و نمک موجود در آنها نیاز به آب را افزایش می دهد، توصیه می شود که از آنها نیز کمتر استفاده شود. حتی در طول سفر دیده می شود که افراد از نوشابه ها و نوشیدنی های کولادار بیشتر استفاده می کنند، که این هم موجب بروز خشکی بدن یا دهیدراتاسیون می شود و چون ترکیباتشان پلی فنولی هستند، حرکات دودی روده ها را نیز کاهش می دهند و از دو طریق موجب بروز یبوست می شوند. بنابراین، انتخاب نوشیدنی ها هم بسیار مهم است. حتی چای، قهوه و نسکافه اگر بیش از حد مصرف شوند، ادرارآور هستند، موجب خروج زیاد آب از بدن می شوند و تعادل میان الکترولیت ها در بدن را برهم می زنند. به این دلیل، بهترین نوشیدنی، آب است. توصیه می شود آب را جرعه جرعه میل کنید تا در طول روز، آب به تدریج به بدن برسد. برای جلوگیری از هر گونه بیماری، همراه بردن آب سالم و گوارا جهت نوشیدن یا برای شست و شو در مسیر سفر توصیه می گردد. قرار دادن آب سالم در بطری های آب معدنی و یا خرید آب های معدنی و فریز کردن آن، این امکان را فراهم می سازد که در تمام طول سفر با ذوب تدریجی آنها آب آشامیدنی خنک، سالم و دلچسب در اختیار افراد خانواده به خصوص برای بچه ها فراهم شود یا با استفاده از فلاکس می توانند آب جوشیده لازم را جهت تهیه چای در طول سفر به همراه داشته و از چای تمیز و پاکیزه برای رفع خستگی و تمدد اعصاب استفاده نمایید.

همه چیز خوار نباشید

تا به حال، در طول مسافرت به مسمومیت دچار شده اید؟ احتمال بروز اسهال و استفراغ در این ایام بسیار زیاد است، که نه تنها لذت سفر را از بین می برد، بلکه افراد را به جای تفریح راهی بیمارستان ها می کند. دلیلش این است که امکان همراه بردن غذا کم است و افراد مجبور می شوند غالبا از بیرون غذا بگیرند، و به این ترتیب، امکان آلودگی بسیار زیاد است. در ضمن، بسیاری از غذاها در رستوران های بین راهی مصرف می شوند و چون این رستوران ها دور هستند، نظارت چندانی بر آنها نیست؛ پس باید بیشتر مراقب بود. غذاها یا بر اثر ماندگی و بیات شدن خاصیت خود را از دست داده اند، یا فاسد شده اند، کپک زده اند و با انواع میکروب ها آلوده شده اند. پس در انتخاب رستوران ها وسواس به خرج دهید و به وضعیت بهداشتی آنها و کارکنانشان توجه کنید.

– از خوردن غذاهای حاوی سس و خورش های گوشت، مرغ و خوراک ماهی خودداری کنید؛ به خصوص اگر ادویه فراوان به این قبیل خوراکی ها افزوده شده باشد که تغییر رنگ، طعم و فساد آنها معلوم نشود، زیرا در چنین محیط هایی امکان آلودگی و کهنگی مواد خام اولیه بسیار بالا بوده و علاوه بر عدم رعایت بهداشت فردی و محیطی، امکان نگهداری مواد پخته شده در محیط های نامناسب با برودت یا ح

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.