پاورپوینت کامل کوفته ریزه مرغ با سس کنجدی ۱۴ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل کوفته ریزه مرغ با سس کنجدی ۱۴ اسلاید در PowerPoint دارای ۱۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل کوفته ریزه مرغ با سس کنجدی ۱۴ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت کامل کوفته ریزه مرغ با سس کنجدی ۱۴ اسلاید در PowerPoint :
۱۰
اگر هوس کوفته کرده اید، خودتان هم می توانید در فرصتی کم آن را درست کنید؛ فقط تفاوت اصلی آن این است که در این کوفته به جای گوشت از مرغ استفاده می شود. در ضمن ابعاد آن هم بسیار کوچکتر است.
مواد لازم برای چهار نفر:
سینه مرغ بدون استخوان؛ دو عدد
روغن مایع مخصوص سر خکردنی؛ به مقدار لازم
موسیر؛ دو عدد )ریز خرد شود (
کرفس؛ نصف یک ساقه )ریز خرد شود(
سیر؛ یک حبه ) ریز خرد شود (
سویا سس؛ دو قاشق سوپ خوری
تخم مرغ؛ یک عدد
نمک و فلفل؛ به مقدار لازم
پیازچه؛ یک دسته به اضافه مقداری هم برای تزئین غذا
مواد لازم برای سس:
سویا سس؛ سه قاشق سوپ خوری سرپر
کنجد؛ یک قاشق چای خوری سرپر
سرکه؛ یک قاشق سوپ خوری
روش پخت:
۱ سینه مرغ را در قطعات کوچک دو سانتی متری خرد کنید. نیمی از روغن را در تابه ای مناسب بریزید و سینه های خرد شده را حدود پنج دقیقه حرارت دهید تا طلایی رنگ شوند. پس تکه های مرغ را به ظرف دیگری منتقل کنید.
۲ موسیر، کرفس و سیر خرد شده را در همان تابه بریزید و مدت دو تا سه دقیقه حرارت دهید تا نرم شود؛ فقط مراقب باشید نسوزند.
۳ مخلوط سبزیجات تفت داده شده را همراه با تکه های مرغ در دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید و چند بار روشن و خاموش کنید تا مخلوط مواد، حالت گوشت چرخ کرده پیدا کند. سپس به این مخلوط یک قاشق سوپ خوری سویا سس و تخم مرغ را هم اضافه کنید و با دست ورز دهید. در پایان کمی نمک و فلفل اضافه کنید. به این ترتیب مایه کوفته ریزه آماده است.
۴ پیازچه ها را پس از شست وشو در قطعات پنج سانتی متری خرد کنید. حالا نوبت درست کردن سس است. برای این منظور مواد سس را در کاسه کوچکی بریزید و هم بزنید و آماده کناری بگذارید.
۵ مخلوط مرغی را به ۱۶ تا ۱۸ تکه مساوی تقسیم کرده و به صورت گلوله درآورید. باقیمانده روغن را در تابه بریزید و پس از داغ شدن، کوفته ریزه ها را در آن سرخ کنید.
۶ پسا ز این که کوفته ها را سرخ کردید پیازچه های خرد شده را هم تفت دهید و در پایان، یک قاشق دیگر سویاسس را اضافه کنید و هم بزنید. حالا کوفته ها را در ظرفی چیده و سس را در ظرفی میان آن قرار دهید. پیازچه های سرخ شده وسرخ نشده را هم کنار کوفته ها بچینید.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 