پاورپوینت کامل دانستنیهایی در باره عسل ۱۵ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل دانستنیهایی در باره عسل ۱۵ اسلاید در PowerPoint دارای ۱۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل دانستنیهایی در باره عسل ۱۵ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل دانستنیهایی در باره عسل ۱۵ اسلاید در PowerPoint :

>

۹۲

یکی از بهترین مواد غذایی که از دیرباز – مورد توجه بشر بوده، عسل است.بد نیست بدانید این ماده غذایی پرخاصیت
توسط زنبورعسل به طریقه کاملاً بهداشتی
تهیه می شود. متأسفانه عده ای می پندارند که
عسل مدفوع زنبورعسل است. در حالی که این
طور نیست. در واقع عسل شهد گلهایی است
که زنبورعسل آن را در کیسه بسیار تمیزی که
در داخل بدنش قرار دارد. جمع آوری نموده و به
وسیله اندام خرطوم مانندی آن را به داخل
سلولهایی که با موم ساخته است. منتقل

می سازد.

گفته شده، قدمت زنبورعسل بیشتر از
انسان است و قبل از پیدایش انسان روی کره
زمین زنبورهای عسل وجود داشتند.

در این شماره، شما را با انواع عسل، روش
نگهداری و کاربردهای آن آشنا می سازیم.

نگهداری عسل

این تنها ماده غذایی است که هرگز فاسد
نمی شود. پس هر قدر که بخواهیم بدون ترس
از فاسد شدن آن می توانیم در خانه نگهداری
کنیم. بد نیست بدانید در مقبره های فراعنه
مصر، کوزه هایی از عسل یافت شد که بعد از
چهل قرن خواص و رنگ و طعم خود را حفظ
کرده بود. عسل ماده ای است که هیچ وقت
ترش نمی شود، کپک نمی زند، و غیر قابل
مصرف نمی گردد. بنابراین لازم نیست که
عسل را در یخچال بگذاریم. البته باید از قرار
دادن عسل در ظروف سر باز خودداری نمود
زیرا سریعا گرد و غبار هوا و میکروبها را به خود
جذب می کند.

شناسایی کیفیت عسل

متأسفانه در تمام دنیا همیشه عده ای
سودجو به تولید مواد غذایی تقلبی می پردازند.
این افراد برای تولید عسل تقلبی از موادی
چون سیب زمینی، ضایعات شکلات کارخانجات
شکلات سازی و مواد دیگر استفاده می کنند.
گاهی مهارت افراد متقلب در کارشان آنقدر زیاد
است که تشخیص نوع واقعی و غیر واقعی
عسل را غیر ممکن می سازد.

طعم خوش عسل می تواند بهترین وسیله
برای تشخیص کیفیت این ماده باشد. زیرا
می دانیم عسلِ تقلبی رایحه دلپذیر عسل
طبیعی را ندارد.

گاهی عسل در داخل شیشه شکرک
می زند. اغلب خانواده ها این را دلیل بر تقلبی
بودن عسل می دانند. در حالی که وجود
دیاستازها و مواد قندی موجود در عسل طبیعی
موجب تشکیل رسوب می گردد. هر قدر مقدار
گلوکز در عسل بیشتر باشد امکان تبلور و ایجاد
رسوب بیشتر خواهد بود. بنابراین اگر عسل
شکرک زده را خریداری کردید جای نگرانی
نیست زیرا این نوع عسل کاملاً طبیعی است.
در حالی که عسلهای غیر طبیعی که فاقد
دیاستاز هستند ظاهری صاف و درخشنده
داشته و هیچ وقت شکرک نمی زنند. برای
اینکه عسل شکرک زده به حالت

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.