پاورپوینت کامل انسان، تغذیه، سلامتی «۴۱»چای، نوشیدنی شفابخش ۴۵ اسلاید در PowerPoint


در حال بارگذاری
10 جولای 2025
پاورپوینت
17870
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت کامل انسان، تغذیه، سلامتی «۴۱»چای، نوشیدنی شفابخش ۴۵ اسلاید در PowerPoint دارای ۴۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل انسان، تغذیه، سلامتی «۴۱»چای، نوشیدنی شفابخش ۴۵ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامل انسان، تغذیه، سلامتی «۴۱»چای، نوشیدنی شفابخش ۴۵ اسلاید در PowerPoint :

>

۸۸

یکی از نوشیدنی های بسیار متداول در
سراسر جهان، چای می باشد. در کتب طب
سنتی با نام «چای ختایی» و «چای خطایی»
بوده و عربی آن «شای» خوانده می شود.
برگ های جوان بوته چای که به فارسی چای
خوانده می شود، به فرانسوی آن را Thé و به

انگلیسی Tea گویند.

مشخصات

درختچه چای که از حدود ۵ هزار سال
قبل در چین شناخته شده بود و مصرف
می شده است، امروزه در اغلب کشورهای آسیا
که از لحاظ اقلیمی برای چای مناسب باشند،
کاشته می شود. برای اولین بار در قرن
سیزدهم میلادی مارکوپولو چای را به اروپا
وارد کرد و مدت ها به علت گرانی و کمیاب
بودن فقط به عنوان یک نوشیدنی تجملی در
طبقات بالای جامعه اروپا و درباریان بوده
است. از اوایل قرن هجدهم میلادی
هلندی ها و انگلیسی ها از طریق کمپانی
معروف هند ورود چای به اروپا را آغاز کردند.
تا قبل از قرن بیستم میلادی در ایران چای
کاشته نمی شد و از خارج کشور وارد می گردید.
در اوایل این قرن، کاشف السلطنه تخم چای
را از چین به ایران وارد کرد و در سواحل
دریای خزر که دارای خاک غیرآهکی است و
از لحاظ خاک و تا اندازه ای از لحاظ درجه
حرارت مناسب می باشد، چای کشت گردید.
چای، مناطق سرد را تحمل نمی کند و در
سال هایی که هنگام زمستان درجه حرارت
خیلی کاهش می یابد، رشد آن کمی
متوقف می شود.

گیاه چای درختچه یا درخت کوچکی
است که دارای برگ های همیشه سبز و
ناخزان به رنگ سبز تیره مایل به سیاه است.
ارتفاع آن تا دو متر و در خاک ها و مناطق
خیلی مناسب تا هفت متر نیز می رسد.
برگ های آن بیضی نوک تیز است که به
وسیله دمبرگ به ساقه چای متصل می شود.
گل های آن کوچک و سفیدرنگ بوده و اغلب
به طور منفرد و گاهی به طور گروهی با تعداد
کم (۳ ـ ۲ عدد) در کنار برگ ها ظاهر می شود.
میوه آن به رنگ خاکستری و پوشینه آن
دارای سه قسمت می باشد که پس از رسیدن
یک تا دو عدد دانه موجود در داخل آن،
خارج می شود. دانه آن روغنی و به
رنگ خرمایی است. برگ های درختچه چای
که مورد مصرف قرار می گیرد محتوی حدود
دو تا سه درصد ماده محرکی به نام
تئین می باشد.

از نظر آب و هوا، بهترین مناطق برای
چای مناطق خیلی گرم و مرطوب هستند و در
مناطقی نزدیک به استوا مانند جاوه و سیلان
که گرم و مرطوب است، رشد چای بسیار
خوب می باشد. محصول چای مربوط به
مزارع چایکاری در ارتفاع کم و هم سطح دریا،
دارای کیفیت بالایی نیست و چای با کیفیت
عالی در ارتفاعات ۲۰۰۰ ـ ۱۵۰۰ متری این
مناطق به دست می آید.

دو نوع اصلی چای، چای سبز و چای
سیاه می باشد که هر دو از برگ های چای
تهیه می شوند و فقط از نظر رنگ و روش
تهیه با هم تفاوت دارند. چای سبز از
جوانه های تازه و نوک برگ ها تهیه می شود،
در حالی که چای سیاه از طریق خشک کردن
و آسیاب کردن برگ ها حاصل می شود. چای
سبز که به سبب رنگ سبز برگش به این نام
گفته می شود، بیشتر از چای سیاه محرک
است و در چین، ژاپن، آفریقای شمالی و
روسیه مصرف آن رواج دارد.

چای به سرعت بوها را به خود می گیرد و
در نگهداری آن باید دقت شود تا در نزدیکی
و تماس با مواد بودار نباشد. به همین دلیل
معمولاً آن را در قوطی و ظرف ها و جعبه های
دو جداره بسته بندی می کنند. برای مصارف
جاری نیز باید سعی کرد در قوطی های فلزی
یا در ظروف شیشه ای که درب آنها خیلی
خوب بسته می شود، نگهداری شود. چینی ها
از این خاصیت بوگیری چای استفاده کرده و
چای را در تماس با گل سرخ و یا گل یاسمن
و بهارنارنج قرار می دهند تا معطر شود.

ترکیبات چای

از نظر ترکیبات شیمیایی، کیفیت
مخصوص چای به عنوان یک نوشیدنی
دلپذیر، مربوط به وجود کافئین یا تئین،
پلی فِنُل ها و اسانس در آن است. در برگ های
آن کاروتن، ویتامین B2، نیکوتینیک اسید و
پانتوتنیک اسید (از ویتامین های گروه B)،
ویتامین C، فلوراید و چندین ماده شیمیایی
دیگر وجود دارد. برگ های تازه بهاره چای در
حدود ۰۱۴/۰ درصد و برگ های تازه تابستانه
چای در حدود ۰۰۷/۰ درصد اسانس دارد.
دم کرده چای منبع غنی از فلوراید است.

چه مقدار چای بنوشیم؟

دو فنجان چای یا بیشتر در روز به کاهش
خطر بیماری قلبی کمک می کند، زیرا چای
دارای طیفی از مواد مغذی گیاهی
آنتی اکسیدان از قبیل کوئرستین است.

یک فنجان ۲۰۰ میلی لیتری (سی سی)
چای دارای ۴۰۰ میلی گرم کافئین است. مقدار
دقیق کافئین به مدت دم کشیدن بستگی دارد.
افراط در مصرف چای دارای عوارضی از
جمله بی خوابی است و حتی عوارض عصبی
دیگری می تواند بروز نماید.

فواید کلیدی

کمک به پیشگیری از بیماری قلبی

کاهش خطر سکته در سالمندان
خصوصا مردان سالمند

کمک به ممانعت از ابتلا به نارسایی
کلیوی

متوقف کردن رشد سلول های سرطانی

مصارف سنتی چای

متخصصین طب گیاهی چینی مصرف
چای سبز را جهت بهبود انواع وسیعی از
بیماری ها مثل نفخ، سوء هاضمه و احتباس
مایعات و ادم توصیه می کنند. اعتقاد بر این
است که چای برای اسهال، التهاب معده و
اسهال خونی مفید است. همچنین از چای
می توان به عنوان یک محرک ضعیف استفاده
کرد، گرچه قدرت اثرات آن کمتر از
قهوه است.

دم کرده ای که از برگ های چای و
جوانه های آن تهیه می شوند، تقویت کننده
معده و اعصاب، ضد تشنج، نرم کننده گلو و
سینه، مدرّ، آرام بخش، کمک کننده به هاضمه
و ضد اسهال خونی می باشد و محرک قلب و
مغز است. چای صاف کننده صدا و
درخشان کننده چشم می باشد و به فعالیت های
فکری و مغزی کمک می کند. همچنین چای
به تنظیم درجه حرارت بدن کمک می کند.

دم کرده چای برای شستشوی چشم به
عنوان محلول ضد عفونی کننده مفید است.
طبق نظر حکمای طب سنتی، چای باز کننده
گرفتگی ها و انسداد بوده و سردردها را تسکین
می دهد. به علاوه، چای سبب رفع تشنگی و
عطش کاذب می شود. دم کرده چای کمی تلخ
است که مورد پسند اکثر علاقه مندان به آن
است و اگر جوشانده شود تلخی آن رفع
می شود. خوردن چای داغ بسیار مضر است،
بخصوص در فصل گرما.

خوردن چای بعد از غذا بایستی حداقل به
فاصله یک ساعت صورت گیرد تا به هضم
غذا کمک کند و در عین حال از جذب
ویتامین های موجود در غذا ممانعت نکند.

فواید ویژه چای

در ابتدا ممکن است به نظر کمی عجیب
برسد که چای یعنی معمولی ترین نوشیدنی که
فقط با ریختن شاید کمتر از یک گرم برگ آن
در آب جوش به دست می آید، دارای خواص
درمانی متعددی باشد. ولی دانشمندان که
چای را از نظر بررسی خواص درمانی زیر
ذره بین تحقیق قرار داده اند، در چای سبز و
سیاه که در چین و هند و سایر مناطق با
اقلیم های مشابه کاشته می شود و رایج ترین
نوشابه مردم دنیا می باشد، خواص متعددی
یافته که شاید هیچ یک از آن خواص
مورد توجه و شناخت مردم مصرف کننده
آن نمی باشد.

چای دارای مواد شیمیایی متعددی است
که ویروس ها و باکتری ها را از بین می برد و
فعالیت عوامل سرطان زا را خنثی می کند و
همچنین فشار خون و کلسترول خون را
کاهش می دهد و از رگ های خونی حفاظت
می کند و سرانجام اینکه نوشیدنی آرام بخشی
است که در دانش تغذیه از موضوع های بسیار
جالب و مورد توجه می باشد.

چای به عنوان ضد ویروس

چای شاید به سبب داشتن انواع تانن که
به آن

  راهنمای خرید:
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.