پاورپوینت کامل آنچه لازم است در باره تخم مرغ بدانیم ۴۱ اسلاید در PowerPoint
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت کامل آنچه لازم است در باره تخم مرغ بدانیم ۴۱ اسلاید در PowerPoint دارای ۴۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامل آنچه لازم است در باره تخم مرغ بدانیم ۴۱ اسلاید در PowerPoint،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت کامل آنچه لازم است در باره تخم مرغ بدانیم ۴۱ اسلاید در PowerPoint :
>
۱۰۸
تخم مرغ چیست؟
تخم مرغ یک ماده غذایی مغذی است که
پروتئین و ویتامین هایی با کیفیت بالا به
همراه آهن و مواد معدنی نادر را در اختیار
انسان قرار می دهد.
سهم تخم مرغ در رژیم غذایی شبیه مواد
غذایی دیگر نظیر گوشت قرمز، گوشت سفید،
ماهی، آجیل و حبوبات می باشد. دو تا سه
اونس (هر اونس برابر ۳۵/۲۸ گرم است)
گوشت بدون چربی، گوشت سفید یا ماهی
یک وعده غذایی را تشکیل می دهند. یک
تخم مرغ می تواند جایگزین یک اونس گوشت
بدون چربی شود. دو عدد تخم مرغ به عنوان
یک وعده غذایی کامل به جای گوشت قرمز،
گوشت سفید، ماهی، دانه های خشک و گروه
غلات مصرف می گردد.
تخم مرغ چه فوایدی دارد؟
یک تخم مرغ بزرگ در حدود ۶ گرم
پروتئین دارد که نیمی از آن در سفیده اش
است. سفیده تخم مرغ به عنوان یک پروتئین
مناسب که بقیه پروتئین ها با آن مقایسه
می شوند، در نظر گرفته می شود زیرا شامل
تمام اسید آمینه های ضروری است که برای
تغذیه انسان لازم می باشد.
تخم مرغ به راحتی هضم می شود و
همین امر سبب شده که غذای باارزشی برای
بیماران به حساب آید. از کل چربی موجود در
تخم مرغ (در حدود ۵/۴ گرم) بیش از نیمی از
آن اشباع نشده می باشد. تخم مرغ منبع
سرشاری از ریبوفلاوین، اسیدفولیک، آهن و
ویتامین های ۱۲B، D و Eاست و در
حقیقت یکی از معدود غذاهایی است که
ویتامین D دارد. ارزش غذایی پروتئین
موجود در تخم مرغ ۱۰ درصد، ریبوفلاوین
۱۵ درصد و اسیدفولیک، آهن، ویتامین های
۶B، A، ۱۲B، فسفر و روی در حدود ۴
درصد می باشد. شاید بتوان گفت تنها ماده
غذایی که در تخم مرغ وجود ندارد، ویتامین
«ث» است. یک تخم مرغ بزرگ شامل ۷۰
کالری است، یعنی در حدود ۵/۳ درصد جذب
کالری روزانه یک فرد در یک رژیم ۲۰۰۰
کالری. مقدار کالری تخم مرغ نسبت به مواد
غذایی دیگر نظیر گوشت سفید، گوشت قرمز،
ماهی، آجیل و حبوبات نسبتا کمتر است.
تخم مرغ منبع سرشاری از یک ماده
غذایی نیست بلکه شامل انواع زیادی از مواد
غذایی می باشد. از سویی، ارزش غذایی
بسیاری از مواد موجود در تخم مرغ بیش از
میزان جذب کالری روزانه آن است.
بنابراین تخم مرغ یک غذای مغذی است
که ضمن فراهم آوردن مقدار نسبتا زیادی از
نیازمندی های ضروری و روزانه فرد، نیاز او به
کالری را نیز تا حدی برطرف می نماید. برای
تغذیه خوب قسمت عمده غذای روزانه فرد
باید شامل غذاهای مغذی باشد.
از دیدگاه اقتصادی، تخم مرغ نسبت به
دیگر غذاهای پروتئینی حیوانی که سهم
غذایی مشابهی در رژیم غذایی دارند، قیمت
کمتری دارد.
تخم مرغ بخصوص برای کسانی که
مجرد هستند، غذای راحتی است، به سهولت
خریداری می شود و به آسانی به روش های
مختلف تهیه می گردد. از آنجا که زمان پخت
تخم مرغ کوتاه است، برای کسانی که فرصت
اندکی برای تهیه غذا دارند، غذای مناسبی به
شمار می رود و چون تخم مرغ تا سه هفته به
خوبی در یخچال می ماند، یک شخص مجرد
می تواند به آسانی تخم مرغ های موجود در
یخچال را قبل از فاسد شدن مورد استفاده
قرار دهد.
خانه و خانه داری / بهداشت و تندرستی
اینترنت: سایت Kids health.com
تخم مرغ خواص فیزیکی و شیمیایی
زیادی دارد که در تهیه بسیاری از غذاها از آن
استفاده می شود. به عنوان مثال تخم مرغ
غلظت فرنی، پودینگ و سس را افزایش
می هد. ترکیباتی مانند مایونز را به حالت
تعلیق در می آورد و برای پوشاندن و براق
کردن رویه نان و شیرینی به کار می رود.
تخم مرغ اجزای هر چیزی اعم از یک
تکه گوشت تا لازانیا را به هم می چسباند،
باعث شفافیت سوپ می شود، تشکیل حباب
را در آب نبات های جوشانده و رویه خامه ای
کیک یا شیرینی کاهش می دهد و باعث
ورآمدن خمیر سوفله و کیک اسفنجی
می شود.
با خوردن تخم مرغ چه مضراتی ما
را تهدید می کند؟
کلسترول:
تخم مرغ منبع مهمی از کلسترول غذایی
می باشد. یک تخم مرغ بزرگ تقریبا شامل
۲۱۵ میلی گرم کلسترول است، یعنی بیش از
دوسوم حد ماکزیمم روزانه که ۳۰۰ میلی گرم
است. زرده تخم مرغ محتوی کلسترول و
سفیده فاقد آن است.
افزایش کلسترول در خون انسان منجر به
بیماری رگ های کروزی قلب می شود. به
افرادی که میزان کلسترول خون شان بالاست،
توصیه می شود که با تغییر رژیم غذایی شان و
در صورت چاق بودن با کاهش وزن شان
میزان کلسترول را کاهش دهند.
مقدار کلسترول تخم مرغ در مقایسه با
گوشت قرمز و شیر نسبتا بالاست. مقدار
چربی اشباع شده تخم مرغ در مقایسه با دیگر
غذاهای حیوانی متعادل است و میزان کالری
آن در صورتی که برای تهیه اش چربی اضافه
نشود، نسبتا پایین است.
سالمونلا:
تعداد کمی از تخم مرغ های خام و سالم
موجود در فروشگاهها به باکتری «سالمونلا»
آلوده شده و باعث بیماری انسان می گردند. در
گذشته تصور می شد که یک تخم مرغ با
داشتن پوست سالم و تمیز کاملاً استریل و
عاری از میکروارگانیزم ها می باشد. در اوایل
دهه ۱۹۸۰ دانشمندان متوجه افزایش
بیماری های ناشی از آلودگی مواد غذایی
شدند. بیماری حاصل از باکتری «سالمونلا»
به تدریج شیوع می یافت و تعدادی از
نمونه های بیماری مربوط به تخم مرغ های
سالم و تمیز و بهداشتی و درجه یک بود. در
واقع این باکتری، تخمدان های مرغ را قبل از
تخمگذاری آلوده می کرد، اما مرغ ها را بیمار
نمی کرد.
حقیقت چیست؟
کلسترول:
بسیاری از پزشکان به بزرگسالان،
کودکان و حتی کسانی که میزان کلسترول
خون شان پایین است توصیه می کنند عادات
غذایی شان را طوری تنظیم کنند که بتوانند
میزان کلسترول خود را در سطح پایینی نگه
دارند.
متخصصان تغذیه پیشنهاد می کنند که
مردم نباید بیشتر از ۳۰ درصد از کل کالری
روزانه شان را از چربی و بیشتر از ۱۰ درصد
کل کالری روزانه شان را از چربی های
اشباع شده تأمین کنند و نباید بیشتر از ۳۰۰
میلی گرم کلسترول در روز صرف نمایند.
به هر حال مصرف کنندگان باید بدانند که
این توصیه های غذایی به معنای آن نیست
که از یک نوع ماده غذایی و یا حتی یک نوع
غذا استفاده کنند بلکه آنها می توانند از
رژیم های غذایی مناسب بهره مند شوند. حتی
گاهی می توان میزان چربی و کلسترول زیاد
بعضی از غذاها را با خوردن غذاهایی که
چربی و کلسترول کمی دارند، تعدیل نمود.
بنابراین اگر چه تخم مرغ منبع مهمی از
کلسترول غذایی است، نیازی نیست که از
رژیم غذایی سالم حذف شود. به غیر از
افرادی که میزان کلسترول خون شان بالاست،
برای کسانی که نسبت به تغییر جذب
کلسترول غذایی شان حساسیت دارند، مصرف
متناسب تخم مرغ مانعی ندارد. روش های
ساده ای برای کاهش میزان و اثرات کلسترول
تخم
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
مهسا فایل |
سایت دانلود فایل 